Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mrzelo me dveiljadite da glasam, jer sam morao da se iscimam do grada, tada sam prijavljen bio na Dorcolu, a moji nisu imali sanse, bila frka izmedju Slobe protiv koga sam se borio i kurtona kurtonskih za koje sam znao da ce da puknu kad ih vi svi naduvate. Pokojni Zoga tada imao presiju, cale, lokalni sps-ovac, raja iz kraja, polize mi jaja, kao protiv... i svi na Zogu - za Kostunicu, za Kostunicu... Izadje brat sa birackog mesta, pade opkol, kao sta je bilo.. Kaze on za Kostunicu. Poslednji put kad smo se videli, ispijamo ko zna koje ujutro u mojim kolima, pored terena i drzne se Zogo, zime djavolje 2007. i kaze... Znas li za koga sam onda glasao? ZA SLOBU, ne sacekavsi... Ja samo tada nisam glasao, nisam hteo pijan da vozim do grada, ali za vase Kostunice ne bih nikada glasao, iako me tukla Slobina policija. Zombi da ne podlegne Radulovic BMWu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Pojedini clanovi yumetala me podsecaju na one stranacke botove koji uznemiravaju gradjane telefonom pred izbore sa glupavim pitanjem "jel znate da ako ne glasate ustvari glasate za onoga tamo" E pa dragi botovi i glasaci zabole me bas kurac da glasam iz tog vaseg i za tog njihovog.

Isti su mi i Pajtic i Tadic i Vucic koliko ne volim Vucica toliko isto ne volim ni Tadica i ostala zuta govna.Serem se na opoziciju koja ima istu politiku kao i vlast samo se bori za fotelje.

Edited by Speedz Maniac
Posted

Pojedini clanovi yumetala me podsecaju na one stranacke botove koji uznemiravaju gradjane telefonom pred izbore sa glupavim pitanjem "jel znate da ako ne glasate ustvari glasate za onoga tamo" E pa dragi botovi i glasaci zabole me bas kurac da glasam iz tog vaseg i za tog njihovog.

Која пресија јеботе, пишу људи постове по јуметалу. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Шта је онда требало ја да радим кад су ме модератори бановали јер сам писао да је Косово фактички независно, само метал, бласфемија и рат пичке. Ја сам робијао због свог ЛДП-а из младости, то значи да сам јуметал дисидент.

Вратите нам Аксеаносиласа и Лемура, дајте им власт!

И Метал Мена, али када научи да користи форум.

Posted

Isti su mi i Pajtic i Tadic i Vucic koliko ne volim Vucica toliko isto ne volim ni Tadica i ostala zuta govna.Serem se na opoziciju koja ima istu politiku kao i vlast samo se bori za fotelje.

zamisli da smo ti slali privatne poruke..

pa ti bi morao da mandalis vrata i prozore na kuci, da iseces internet, nabavis pusku..

ti stvarno stresove dozivljavas ovde, moras malo da se opustis :pivopije:

• Upvote 2
Posted

100% se slažem.

Inače, ni ja ne razumem to nerviranje oko politike, i gledanja vesti. Imam par ortaka koji isto pričaju da izbegavaju vesti da se ne bi iznervirali, i td... bla bla...

Kažem im: Ako ste vi tako labilni da vas obične vesti potresu, šta bi se desilo da vam se (ne daj Bože) nešto gore desi?

Jebo ti takav život ako dozvoljavaš da te obične vesti iznerviraju.

Što kaže brat Fapril: opustite se ljudi.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ko želi da udahne život punim plućima, izbegavaće u širokom luku Blic, Kurir i posebno Mondo rs.

Samo Tabloid - list protiv mafije. Tu se već ne može odoleti. snort.gif

• Upvote 1
Posted

@elf

pa nisu obicne vesti, od toga ti zavisi zivot

Život ti zavisi samo od lične inicijative, i angažovanja.

Žalim ljude koji misle da će im se od ove, ili one, politike život promeniti drastično. Onda nije ni čudo što su deprimirani, i razočarani.

U se, i u svoje kljuse, a politika se prati zanimacije radi.

• Upvote 1
Posted

Prinaučeni gmazovi telekomovski, pasionirani ljubitelji tenisa, promoteri kojekakvih smrtfonova i propalih glumica, glasnogovornici ministra policije... Instagram novinarstvo...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...