Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

haha malo je falilo da upadnem prosle godine u firmu koja izmedju ostalog odrzava Mondo..

posle razgovora u firmi sam se nasao sa Kuruzom i uz kafu smo ogovarali taj neki korporativni kapitalizam..

HR menadzerka je izgledala malo nedojebano.. ili sam ja samo muska svinja, nisam siguran

Edited by Fapril ethereal
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

100% se slažem.

Inače, ni ja ne razumem to nerviranje oko politike, i gledanja vesti. Imam par ortaka koji isto pričaju da izbegavaju vesti da se ne bi iznervirali, i td... bla bla...

Kažem im: Ako ste vi tako labilni da vas obične vesti potresu, šta bi se desilo da vam se (ne daj Bože) nešto gore desi?

Jebo ti takav život ako dozvoljavaš da te obične vesti iznerviraju.

Što kaže brat Fapril: opustite se ljudi.

Iznerviram se kad vidim kakve njuške žive na grbači radnika. Još nam i zakone donose. S druge strane, ti isti radnici i neradnici su ih izabrali, pa ne znam šta da mislim o celoj situaciji

Posted

daskic i mladjica bez lokni <3

u ovom svom kabareu stalno imaju ovaj koncept, zajebancija pa obrade pesama?

ic meni nije ovo smesno ali su njih dvojica divni, stalno nesto pricaju o ljudskim pravima, rodnoj ravnopravnosti, gundjaju u glas, i pustaju neku lepu muziku a misle da su zajebani

najdrazi vojvodjani na svetu <3

• Downvote 1
Posted

oni botove inace zovu internet tim, lepse im zvuci tako :haha:

brate svaku vest ubise, ja vise i ne citam komentare, cuvam nerve

Meni su komentari najzabavniji deo :haha:

Npr:

Dobro je graditi infrastrukturu, jer ona povezuje ljude

(Hanibal Lektor, 1. februar 2016 18:49)

Je li ovaaaj

Posted

Zatrpavanje internet prostora, onemogućavanje kritičke misli, formiranje javnog mnjenja, širenje apatije.

Nemaju ti retardirani komentari za cilj da svi zavolimo psihopatu nego da ga ignorišemo dok nas jaše.

• Upvote 1
Posted

"Zatrpavanje internet prostora"

previse citas urbano hipstersku literaturu i usvajas izmisljene termine u okviru diskursa novih medija

Posted

Ne čitam ja ništa, smo b92 i n1, tamo nema toga o čemu pričaš.

Elem, svaka čast Vučiću.

Smanjene subvencije sa 12.000 na 4.000 RSD

Beograd -- Uredbom Vlade Srbije o raspodeli podsticaja u poljoprivredi u 2016. subvencije za ratarsku proizvodnju smanjene su na 4.000 dinara po hektaru.

Posted

"Zatrpavanje internet prostora"

previse citas urbano hipstersku literaturu i usvajas izmisljene termine u okviru diskursa novih medija

Ne čitam ja ništa, smo b92 i n1, tamo nema toga o čemu pričaš.

proceed.

Posted

ono sto covek cita obrazuje njegovo misljenje, i ne samo to, formira stavove i persektivu

ovo poslednje je najopasnije

cinejnica je da je danas mnogo vise informacija u opticaju, ali informacija treceg reda

ono sto je zaista od vaznosti je zatrpano glupostima

tako nam "ispod zita" uvaljuju sto stvari

nista novo nisma rekla sto vec ne znate svi

samo nemojte da nasedate na bilo cije hajke,

hajka i hejt, narocito ako se stav sprovodi i popularizuje kroz nekoliko medija (najbolje ako su na prvi pogled nezavisni jedan od drugog), samo su maska ispod koje se protura nesto

e sad, treba shvatiti sta

realno, ovde na yumu ima izvrsnih teoreticara

ako nista drugo vezbaju se mozdane vijuge

u pauzi slejera i mejdena :haha:

zacudili biste se ko sve stoji iza nekih medija u srbiji, sto stampanih sto pisanih

a to za b92 i n1, to ti je isti izvor, dzabe citas na dva mesta.

zato me je iznervirala ta tvoja recenica, nista licno

nemojte biti neciji botovi

slucajno ili namerno

Posted

Čiji sam ja bot?

Ne vidim kakve veze ima botovanje sa mojim (nestručnim) opisom internet pojave.

Posted

lako je pljuvati po svim medijima, to moze svako.. teorije zavere, korupcija bla bla bla..

niko da se odvazi i kaze "ta i ta televizija/novine/portal/sta god" ima dobar sadrzaj i informacije. naravno, odmah sledi pljuvanje od auditorijuma, pa zato...

najlakse je pricati kako niko ne valja..

• Upvote 1
Posted

niko da se odvazi i kaze "ta i ta televizija/novine/portal/sta god" ima dobar sadrzaj i informacije. naravno, odmah sledi pljuvanje od auditorijuma, pa zato...

najlakse je pricati kako niko ne valja..

imas priliku pa se odvazi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...