Zen Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 I juce i nocas u smeni sa jefnim urednikom koji se ne kupa Ono je teror, kakav beneficirani staz, odma u penziju Treba mi htz oprema za rad Pas mater strokavu i smrdljivu Sve je nekako manageable na poslu, ali skotovi sto stede na sapunu i vod Uzas
Álvaro Recoba Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Dobar je saff.ba, šteta što Vijesti ummeta ne rade.
truliandedzombileš! Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 nemam naviku kupovine novina, uvek mi je bio ogavan osećaj listanja tog kupusa ali ako se uzme - politika. jasna desna linija koju nikada neće izneveriti. i dobri nepolitički tekstovi. prelistaju se i čitulje da vidim je l neki brat overio.
Dark_Elf Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Na stranu mediji, ali da li još neko ima osećaj da su generalno političari mnogo tupaviji nego što su bili devedesetih, i tu do negde 2003-4? Samim tim, verovatno i biračko telo. Ranije si po TV duelima mogao da čuješ poneke zanimljive, inteligentne doskočice, a sad svi samo ponavljaju prežvakane fraze. Ranije si imao Batića, Šešelja, Đinđića, a koga sad imamo? Babića. 1
soul wandering Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 nema vise tv duela, samo namestenih tv duela.
Zen Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 kvalitetan tv program ucinio svoj deo u edukaciji publike plus deca devedesetih su uspesno odgojena na djubretu sa turbo folk sistemom vrednosti gde je ceca etalon za gospodju a sad ti je to mlado biracko telo
soul wandering Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 ja znam i masu mladih mojih godina koju su apsolutno van svih tokova sto se tice politike meni je i ta pojava cudna, imas 28 godina i nemas stav.
temper Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 i apolitičnost je stav (koji može da se obije o glavu)
Berliner Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 kvalitetan tv program ucinio svoj deo u edukaciji publike plus deca devedesetih su uspesno odgojena na djubretu sa turbo folk sistemom vrednosti gde je ceca etalon za gospodju a sad ti je to mlado biracko telo mlado biracko telo su vec uveliko i oni koji su odrasli na rijalitijima
truliandedzombileš! Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 stav danas možeš kupiti za bajato pecivo
kuruz Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 http://mondo.rs/a871765/Info/Drustvo/Kraj-vadjenju-drzavljanstva-i-krstenice.html lepa vest
salebghouse Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 jos samo da novinari saznaju da krstenica i izvod iz maticne knjihe rodjenih nisu ista stvar, i taman 2
Berliner Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 tako neki strogi gejaci zovu rodni list ali opet bolje to od ljudi koji se u stvarnom zivotu lome da izgovore izvodizmaticneknjigerodjenih
Zen Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 wow, znaci drzava je napokon priznala da mi ako smo rodjeni jednom ne mozemo biti rodjeni dva puta i to jos manje da mozemo biti ponovo rodjeni ako smo stariji od 6 meseci, tako da nam to jedno rodjenje priznaju doklegod ne umremo. Ono, wow, trebalo je vremena.
truliandedzombileš! Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 još da nam oduzmu pravo glasa nakon smrti
Zen Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 pa kud rad, tad si najupuceniji o desavanjima u zemlji
vudun Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 http://mondo.rs/a871...-krstenice.html lepa vest Lepa vest, ali šugav portal.
Demon Seed Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 https://izaberi.se/?src=kmduv Šta je ovo kog đavola... Neam zvuk u ovom momentu, ne znam ni da l' je pametno da puštam posle xD Neću da se bavim; a smeta mi ekipa.
Berliner Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 to ti je brate moj jedna krvava sidaska i strasna crnomagijska vlaski-impejlovana prica u koju bolje da se ne upustas http://www.danas.rs/...?news_id=238600
Talvi Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 (edited) http://www.b92.net/b...&nav_id=1091939 punim kapacitetom se radi na prevenciji svake mogućnosti života na selu pička vam materina vašljiva svima redom Edited February 3, 2016 by Talvi
soul wandering Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 cudan predizborni potez sem ako ne bude fora kao za penzije
Talvi Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 pa da, posle će da ih dignu za hiljadu dinara jer je to iz "suficita u budžetu" a bagra će oduševljeno opet da glasa što bi rekao Maminjo, gade mi se gade mi se gade mi se
truliandedzombileš! Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 šta će nam poljoprivreda i onako ne smemo da izvozimo u rusiju a jedemo meso iz argentine i jabuke iz poljske plači majore, plači
HeLLsarma Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Hahaha, kakva su to govna jbt, znaci ovo se tacno radi na tome da se sva zemlja rasproda velikim firmama kao Matijevic, Tenis, itd. Eto Radulovic nudi zadruge u svakoj opstini sa 2 miliona evra budzeta po opstini gde ce se seljacima kupovati seme, djubrivo i sve potrebano, a zauzvrat plasirati njihovi proizvodi. Ali ne, lopovi moraju za sebe od njihove " stednje".
Recommended Posts