Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ih, ne reagujem svaki put, opusti se malo... Eno normalno razgovaram sa Lalovićem, njega razumem, mora da doda nešto patriotsko u svoj internet imidž, da izbalansira svoj gej aktivizam.

Posted (edited)

možda mu je samo ćirilica lepše pismo?

Ma sigurno...

Ćirilica je sama po sebi ok, ali je toliko nezgodna da se koristi po internetu, da je kad je vidiš,100% je sigurno šta stoji iza toga... Što je takođe ok, dok je u pitanju negovanje srpstva, a ne srBstva...

A izgleda počeci toga datiraju još iz vremena pre interneta, znaš ono kad kažu 'da zapeva ćirilicu', misleći na turbo folk? Šta misliš, je l' to neka ustaška fraza, nisam o tome ranije razmišljao...

Edited by Demon Seed
  • Upvote 3
Posted

A izgleda počeci toga datiraju još iz vremena pre interneta, znaš ono kad kažu 'da zapeva ćirilicu', misleći na turbo folk? Šta misliš, je l' to neka ustaška fraza, nisam o tome ranije razmišljao...

De me nadje!

Posted

Obično me zabole za botove, to su neki bednici koji za topli obrok pišu budalaštine.

Ali, malopre sam pročitao nešto što nisam mogao ni da zamislim da nekome može da padne na pamet: "Srbija treba da primi izbeglice iz Sirije i Iraka, jer nismo vraćali ni izbeglice iz Hrvatske, Bosne i sa Kosova".

pa majku vam jebem degenerisanu maloumnu smrdljivu

Posted

nije ovo meni ništa čudno, na proleće po svoj prilici stiže još jedan momački talas migranata a Evropa će malo da zavrne levak po pitanju prijema, imate 3 pokušaja da pogodite ko će se ponuditi da im gradi centre za smeštaj

Posted

Znaci naoruzajte se i spremite da branite devojke, sestre, tetke, majke babe i ostale zene od nasrtanja nedojebanih terorista.

Bez zajebavanja.

Ako nasrcu na svedjanke i nemice, sta muslite kako ce na nase na leto...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...