bradilko Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 https://www.flickr.com/photos/_torne/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Prestanite više sa macama... užasno mi nedostaje moja Olivera ...jedina i najmilija :cry: :cry: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Neobično lepa maca. Koliko dugo je živela? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Hvala, evo baš sad bi napunila 11 god, ne znam tačan datum, u maju 2005-e je imala par nedelja, kada sam je doneo gajbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 fazon 1:55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) Jebote kad se setim kao klinac da sam u selu sa caletom sedeo ispred prodavnice sa ekipom lokalnih zadrugasa, a ispod klupe (ili stola bese, ne secam se) na kojoj sam sedeo lezao je medved Jebem ti zivot, taj medved, cini mi se da se Marko zvao, kad su na kraju ga "oduzeli" tom meckaru i pustili ga u divljinu, on se ladno vratio kod meckara iz sume. Mnogo kul medjed bio, cepao flajku piva bez problema. Btw, kad sam vec kod toga, jel i kod vas u Vojvodini bilo meckara? Kod nas su uglavnom bili neki bugari i rumuni / vlasi (to po centralno / istocnoj Srbiji). Jedno vreme ih je bilo bas dosta, a onda je donet neki zakon bio sta ti ja znam, pa su ih pohvatali vecinu, pokaznjavali i pustili medvede u divljinu. Edited April 28, 2016 by ShinigаmY 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Joooj, podseti me a nikad se ne bih setila ovako... Sećam se kacam bila malečka (početak devedesetih) da se čulo da u komšiluk (prigracko naselje, da ne kažem selo, Trstenik) dolazi mečkar i da će biti tu i tad tu i tu. Nisu me vodili da vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Ovo je bilo kod mene u selu u blizini Paracina, ali bilo je par puta da meckari dodju sa meckom u skolskom dvoristu u Paracinu Jedino sto nisu svi meckari bili dobri prema svojim medvedima, mnooogi su bili zlostavljani, tj desavalo se i da se medved odupre i uzvrati meckaru, bilo je i smrti. Ovaj Marko i ovaj meckar, oni su ziveli jedan za drugog, cini mi se da ga je ovaj nasao kao mece kod kolibe negde, kroz maglu se vrlo secam te price, ali znam sigurno da ovaj medved nikad nije bio zlostavljan, niti je imao one alke po nosu i tako te gluposti. Klot medo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Bilo nekad i u Subotici mečkara, tj dolazili cigani-rumuno-bugari crkli dabogda, klasično mučenje životinja, I ZOO vrtove treba zabraniti, barem ovakve kao kod nas, medved u Palićkom je u maksimalno 20m2, tuga, u očima mu se vidi da pati. Mislim da na Fruškoj Gori postoji neko "prihvatilište" za medvede, žrtve mečkarenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 kod mene nije bilo mečkara ali se sećam medveda iz subotičkog zoo vrta u kojem sam bio pre dvadesetak godina nije imao jednu prednju šapu i samo je stajao uz prednji zid kaveza kad već pomenusmo taj zoo vrt profesor latinskog u zrenjaninskoj gimnaziji je prolupao nakon što su njegovi učenici u Subotici pivskom flašom ubili noja koji je proturio glavu kroz rešetke dobio suspenziju zbog učenika, posle toga otišao u kurac, ali nastavio da predaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 http://www.upslike.net/imgdb/857142_10151600081392061_279120480_o-6996bd.jpg moj meda 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 mečkarenje je najklasičnije zlostavljanje životinja, ovde su to samo cigančine radile ali ih nema odavno jer su ih bukvalno svi mrzeli zbog toga i prijavljivali ih inspekcijama daleko bilo da je neko tek došao među ove moje koloniste u selu mučeći medveda, to bi bila smrtna kazna u startu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) @ SW Žućkast ko Sreta. Edited April 28, 2016 by vudun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 to je stara fotka, sad je jos zuci i pravi momak videcu da ga fotkam ovih dana da vidite koji je to lepotanko mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 I ja od svih pasa najviše volim labradore i zlatne retrivere. A dobermani su me, dok sam bio mali, poprilično plašili. Imaš utisak kao da će svakog trena da skoči na te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Dobermani su mnogo zajebani kerovi, sa njima nema zajebancije. Cak i staforde i tako te "besne" pse mozes da napravis u razmazeno blentavo kerce, jos nisam video razmazenog dobermana Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 evo par, nisu najsjajnije, bicemo lepsi jedna bebi http://www.upslike.net/imgdb/IMG-20160116-WA0003-606e42.jpg jedna gde se tako osecamo http://www.upslike.net/imgdb/IMG-20160116-WA0001-c314a1.jpg jedna normalna http://www.upslike.net/imgdb/IMG_20151226_165248-2bf1c6.jpg 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 nema meckara vise, ali osta asocijacija zauvek mecka - Bozana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Baš je medenjak ovaj meda od sw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 evo zahvaljuje ti se leo moj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Moja macka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 , jos nisam video razmazenog dobermana Ja jesam, blentavu sa nesecenim usima. Skakutala i mazila se. Ali i vlasnik joj je skroz lik i osoba na koju ne mozes da se naljutis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts