Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 2/11/2019 at 3:59 PM, KazimKazim said:

Odgledao ceo klip, ne da nisam zaspao, nego sam do uiutru razmisljao kako i ovako netalontovan, moram iz sebe izvuci neki gram talenta i poceti da se snimam za tiub

Meni ovo nabiva nervozu, kao neki svrab u uvetu, doduše, možda je do in-ear slušalica... al' ono kao da je neko došo da mi dahće zavrat i traži da ga rasteram lakhtom.

Kako odgleda ceo, svaka ti čast...

Doduše posle 3 minuta Raste, 20 minuta ove snajke sas tamno crven karmin dođe stvarno kao neki mali role play, kao da si u nekim dream spa za snove brt...

Još kad krene da mi miluje kao prstićima pred ekranom, rukubioj slomijo... :blek:

Aevo čitam sad, ovde je i poenta da ti idu žmarci uz kičmu, nez ko se loži na ovo brt, al' meni ako će da pravi žmarke, morala bi u nekom trenutku da mi lizne uvo da neam svi..

Moradoh da pustim jedan VVorldVVithoutEnd da ''sperem'' taj svrab sasebe

Posted
On 10/9/2018 at 2:47 AM, B@K@ said:

'Beš me ako znam što sam ja ovo sad gled'o, ali tebra-brate, ti doimaš kao inteligentan mladi čovek iako naizgled pomalo nastran, te evo lepo ti meni reci - 'esam ja piglu ili ovaj batica metalac nije uspeo ništa pametno da dokaže, jer mu je argumentacija pretežno zasnovana na kulturnom i elokventnom iznošenju već poznatih zvaničnih navoda. Stao sam inače kod lika koji predstavlja nekog urbanog kovača sa njegovim pregrejanim šipkicama i nadrkanim napuštanjem kadra, ne idem dalje. Na_stranu to u šta ko od nas veruje ili ne, ako ovo posmatramo kao logičku egzibiciju i demonstraciju, ovaj muško-Boško je više Obradović, a manje Buha u pokušaju debunkerisanja.

giphy.gif

4 minutes ago, obsessed by cruelty said:

meni ovo ko neka sekta

definitivno je fadčina neka brt mudro zboriš

Al' nie novo, ovo je još Patton radio na Violenza Domestica - ''ESCULTA ME. ESCULTA ME BENE'', samo smislenije :blek:

• 2 weeks later...
Posted

šta reče, kao i svaki marketing trend, doći će i proći :haha:

challenge accepted :haha:

inače, neko dole napisao da to radi SNS jer ona snima kritičku emisiju :haha:

Posted

A jes, sace tebi i meni i onlain artificialnim idenitetima da pokazue svoe zmi'sko telo, slobodno smelo

Samo na insta

Verica, naiaca boujee cxka iz Filmskog dgra <3

Kolko sam promasio zivot, siguran sam samo da sam mesto na pisti zavrsio na njivi :cry:

• 3 weeks later...
Posted

Jbg to što je uradio, bilo je jače od njega. Zamislite, tužila ga je posle ovoga, a na snimku joj je nasmejana faca sve vreme. Ali jeste vrh mačka, prosto neodoljiva! 

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...