Jump to content

Recommended Posts

Posted

al važi 24h do trenutka kada ga prvi put prisloniš, pa možeš ceo dan da se voziš i vadiš pred kontrolom "ja pokušao da se otkucam, al nešto neče,

Esi ti taj fantom iz tramvaja :D

• 2 months later...
Posted

Uplatih mesecnu. I sad skontam da mi kartica vazi jos tri dana. Idem sutra u busplus da vifim kako ce zivot da mi iskomplikuju aaaaaaaaaa

Posted

Sećam se da sam i ja ovde pitao šta se dešava kada kartica ističe a uplatiš mesečnu. Mislim da bi trebalo da ti produže za taj mesec karticu pošto si uplatila sumu. Jedino ako nisi izmenili pravila u vezi toga.

Posted
2 hours ago, Demon Seed said:

A dve babe iza pricaju je l' Vučić '70. ili '71. godiste @_@

Reći će zli jezici da svagda pred sobom Đavola vidim.

Ono kad krenes u kumodraz nakon duzeg boravka u gradu :D

• Upvote 1
Posted

jel hoce sad? kul

pre par godina nisu tu umeli da urade pa sam cekala neki povracaj novca sa stare a morala da uplatim na novu

Posted

eo da dam update u slucaju da nekome bude trebalo nekad :)

u pravi je sw, sada su valjda namestili sistem da i to moze, otisla prvo kod Beogradjanske jer mi bilo usput, tamo milion ljudi, otisla odande do starog merkatora, sacekala red od tri babe i dva srednjoskoca, za 5 min mi zamenili karticu i prebacili uplatu na novu.

etoooo

• 6 months later...
Posted (edited)

pa brate najbolje bilo šta do sajma, pa na sajmu 37mica... ili tramvaj trojka, ako još saobraća 😄

Edited by bradilko
Posted
13 hours ago, bradilko said:

pa brate najbolje bilo šta do sajma, pa na sajmu 37mica... ili tramvaj trojka, ako još saobraća 😄

fala, mislim da cu okusati srecu sa 47 sa slavije :D 

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...