VoivodBG Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Imam pitanje u vezi isteka kartice za bus plus, ako ističe 7. Aprila, a uplatio sam mesečnu, hoće li važiti do kraja meseca? Pokušao sam da nađem nešto na njihovom sajtu ali ništa se ne spominje.
Сале Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Мислим да ти неће важити. Кад ти контролор очита карту аутоматски му се прикаже докле ти важи месечна а исто је и са апаратом у бусу.
KazimKazim Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Sto mu ne bi vazilo...90% ljudi se svercue i sace da drkau njega koi e platio...na krau kraeva - ako hoces da produzis na jos godinu dana, prebacice ti tai iznos na novu karticu
Havočka Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Ne bi mu vazilo jer ima logike da ne vazi sudeci po svemu sto smo do sad videli
Stefan34 Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Imam pitanje u vezi isteka kartice za bus plus, ako ističe 7. Aprila, a uplatio sam mesečnu, hoće li važiti do kraja meseca? Pokušao sam da nađem nešto na njihovom sajtu ali ništa se ne spominje. Важиће ти месечна али мораш да извадиш нову картицу на коју ти пренесу уплату са претходне
soul wandering Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 moze neko da pojasni ukratko ovaj haos sa taksistima danas oko cega se bune, brine ih samo car:go ili jos nesto? 1 1
oʞɾoƃ Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Nije samo Car:Go, njih brine sam koncept konkurencije. Crkli majci dabogda.
soul wandering Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 http://www.gsp.rs/dokumenti/promena_rezima/380.pdf dodjem u bg i ovo me doceka. cek, ici ce tramvaji preko mosta na adi?
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Ljudi grozdasto koncentrisani na vratima polupraznog autobusa podsecaju me na vatrene stenice u sezoni parenja 2
KazimKazim Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Takticka postavka, ako udze kontrola da o'ma ripe napolje
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Takticki ih kao marvu cerati ka unutra A oni sto ubace nogu u bus pre nego da ljudi izadju, sve ti pred ocima iskoce flesevi iz Americke Istorije X ili tako neceg, koliko se lepo tada namesti potkolenica za lomljenje A to za kontrolu nije opravdanje, pa ni ja ne placam kartu, to ne znaci da treba ugrozavati druge 3
Nightfall Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Sta je problem za kontrolu, samo im pruzite mobilni i kazite da ste platili preko njega. Il ih mrzi ili nemaju cime da provere to, uvek su mi do sad verovali na rec. 2
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 To je tako štrumpfno! Kako se placa preko mobilnoga uopste?
bradilko Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 ako si preko MTS-a, preko one njihove aplikacije možeš NFC-om da platiš, pa ti dodaju na mesečni račun.
KazimKazim Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Pa valjda nie fora da platis, nego da blefiras
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Pitam iz radoznalosti ako si preko MTS-a, preko one njihove aplikacije možeš NFC-om da platiš, pa ti dodaju na mesečni račun. I onda ti mobilni služi kao karta? xD Ne kapiram sistem po kom će da ti gledaju u mobilni umesto u mesečnu
bradilko Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 pa neće da ti gledaju u telefon, nego prineseš nfc čip njihovom terminalu...
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Ma je l' uključuje cela ta priča korišćenje personalizovane BusPlus kartice ili ne? xD
kuruz Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 naravno da imaju, tako se plaća i po mnogim radnjama
bradilko Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 (edited) Ma je l' uključuje cela ta priča korišćenje personalizovane BusPlus kartice ili ne? xD ne uključuje zbunjeni brte moj Edited November 8, 2018 by bradilko 1
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 ne uključuje zbunjeni brte moj Pa totikaem, nisam ocekivao toliku modernos' od BusPlusa, zato me buni Je l' ima neko link za peep zvuk koji aparat pravi kad ocita karticu? Dimon ništa ne plaća sem droge a tamo mu ne daju ni račun niti imaju fiskalne kase Meni je dosta TXID
HUMAN Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Sta je problem za kontrolu, samo im pruzite mobilni i kazite da ste platili preko njega. Il ih mrzi ili nemaju cime da provere to, uvek su mi do sad verovali na rec. Znači ipak vredi nešto imati smartfone.. jbg ipak mora se otarasim više nokie c2
Nightfall Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Pa totikaem, nisam ocekivao toliku modernos' od BusPlusa, zato me buni Je l' ima neko link za peep zvuk koji aparat pravi kad ocita karticu? Isti kurac kao i obicnu kartu kad prislonis. Samo sto ti MTS naplati kartu 10 dinara skuplje nego sa bus plus kartice kad placas. Mal duza procedura ako zaista oces da platis. Ukljucis nfc, odes na aplikaciju, otvoris bus plus dodatne usluge, kliknes kupi i prislonis smartfon na validator. Ako ti je bas stalo da proveris kako radi. Kao sto rekoh nema potrebe. Jadna kontrola se vecinom zbuni kad im pruzim mobilni mesto karte. 1
bradilko Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 (edited) meni e to idealna varijanta, pošto uđem 2-3 puta godišnje u gracki... dobra je fora što možeš i legit da cheatuješ. dobiješ sms potvrdu da si kupio kartu, al važi 24h do trenutka kada ga prvi put prisloniš, pa možeš ceo dan da se voziš i vadiš pred kontrolom "ja pokušao da se otkucam, al nešto neče, al evo vidi sms, kupio sam" Edited November 8, 2018 by bradilko
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Da da, takozvana dnevna karta. To je fora izucena na papirnim, kupis je i kroknes je tek kad se pojave
Recommended Posts