Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 E jesu mnogo pustili muda ovi kontrolori... videle me 4 kontrolorke na ulici kako jedem pitu s mesom i pocele da me smaraju sto ne postim
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 U, te ženske su posebna sorta rospija
soul wandering Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 samo im se jela pita pa ljubomorisu od muke
Machka Naopachka Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 To neki SPC kontrolori Proveravaju kako se krstis, ko ne nosi brojanicu 5000 ili 3 meseca zatvora 1
Сале Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 videle me 4 kontrolorke na ulici kako jedem pitu s mesom Е јеси социјалац. Једеш питу сас месо на сред улице . Да ниси можда цепао и јогурт?
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Svakako, iz čašu Još jedna kaže ''ma dobro, zaboravilo dete'', ja reko da, zaboravilo dete od 25 godina, a jedna od njih na to ispusti jedno srednje jako ''iju!''. 1
Zen Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 To neki SPC kontrolori Proveravaju kako se krstis, ko ne nosi brojanicu 5000 ili 3 meseca zatvora fakat, da li se krstis u busu i na koliko stanica od crkve
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ja vala imam dve kontrolorke u kući, nema 'zaboravilo dete'
Kumodraski Vo Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Tebi samo neke sekte zapadaju za cimerke
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 (edited) Psi'ologija je to, kad se navikneš da smaraš ljude i probiješ taj led, onda nemaš kočnicu da smaraš ljude i van svog domena Videli me da nisam mračni bradilko propasti naše, pa pretpostavili da nisam Musli, i startovale me... Da sam na mestu onog profesora zavođenja, svim Tešama bih preporučivao da se zaposle mesec dana kao kontrolori, da prevaziđu frkicu od prilaženja ribama. Tebi samo neke sekte zapadaju za cimerke Verujem da misli na majku/babu/tetku, ako za sobu u studentskom domu kaže ''u kući'', onda je prsla Edited January 6, 2016 by Demon Seed
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Nisam prsla, mater i baba su u pitanju Mada su me i cimerke smarale u fazonu 'aaajde, pa šta ti fali, posti ta dva dana godišnje RADI REDA' ali njih sam na vreme oterala u kurac i da, u obe sobe u koje sam bila do sada bila je makar jedna riba koja posti ceo post i to me plaši
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Čekaj, koja dva dana? Najjače su devojke koje momcima uskraćuju 'čku za vreme posta, a poste veliki post
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Pa badnji dan i veliki petak Zajebale su se, imam i posnu slavu, to su cela tri dana, što je mnogo mnogo je
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Koja su prevara te posne slave xD Hit bi bio da se domaćinska kuća za posnu slavu izbaci sa japanskim keteringom, plodovi mora, sušiji, ludnice, verujem da se to dešava negde među bogatim starobeogradskim familijama
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Htela sam ja da pravim suši za predjelo ali nisam stigla, sledeće godine http://www.youtube.com/watch?v=hJijla069D0
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Nemoj suši, pravi s ruke E HUE HUE HUE! Kako da ga praviš? Đe imaš potrebne sirovine za to? Upecaš na Dunavu kakvu sominu, malo naseckaš, mariniraš u rasolu i spreman za serviranje 2
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Nisam pravila do sad, jela kod ortakove keve, ona bi mi nabavila ta čuda i alge, već mi donosi domaći soja sos i kari od nekih Kineza Kapiram da ima na buvljaku ili bilo gde po Pančevu gde ih ima puno
Kumodraski Vo Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Juce nisam bio u mogucnosti da otvorim mleko jer 'nece imati ko da ga pije sutra'..
VoivodBG Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 jebem ti ćivot, ti kao Tom G. Warrior kada mu je prokipelo mleko, pa hteo da se ubije.
Talvi Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 E jesu mnogo pustili muda ovi kontrolori... videle me 4 kontrolorke na ulici kako jedem pitu s mesom i pocele da me smaraju sto ne postim trebao si da vikneš "ALLAHU AKBAR"
Antikristina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Pa jbg, reče da ne liči na mudžu Mog'o je 'junapot kivano'
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ma šta, kad može Muhamed Suičmez, što ne bih i ja Posle je i meni bilo krivo što nisam Allakhu Akhbar!, al' bio sam zatečen, da budem iskren. Napravio sam facu kao da vidim anomaliju u Matrixu, i onda gospoje zaključile iz toga da je dete zaboravilo. će faće Je l' to kažu Goranci? Juce nisam bio u mogucnosti da otvorim mleko jer 'nece imati ko da ga pije sutra'.. Auuu Kad smo kod Alaha, oždrao sam se alve danas
Recommended Posts