Jump to content

Recommended Posts

Posted

videle me 4 kontrolorke na ulici kako jedem pitu s mesom

Е јеси социјалац. Једеш питу сас месо на сред улице :bigblue:. Да ниси можда цепао и јогурт?

Posted

Svakako, iz čašu :D

Još jedna kaže ''ma dobro, zaboravilo dete'', ja reko da, zaboravilo dete od 25 godina, a jedna od njih na to ispusti jedno srednje jako ''iju!''. :haha:

• Upvote 1
Posted

To neki SPC kontrolori

Proveravaju kako se krstis, ko ne nosi brojanicu 5000 ili 3 meseca zatvora

fakat, da li se krstis u busu i na koliko stanica od crkve :haha:

Posted (edited)

Psi'ologija je to, kad se navikneš da smaraš ljude i probiješ taj led, onda nemaš kočnicu da smaraš ljude i van svog domena :D

Videli me da nisam mračni bradilko propasti naše, pa pretpostavili da nisam Musli, i startovale me...

Da sam na mestu onog profesora zavođenja, svim Tešama bih preporučivao da se zaposle mesec dana kao kontrolori, da prevaziđu frkicu od prilaženja ribama.

Tebi samo neke sekte zapadaju za cimerke :D

Verujem da misli na majku/babu/tetku, ako za sobu u studentskom domu kaže ''u kući'', onda je prsla :D

Edited by Demon Seed
Posted

Nisam prsla, mater i baba su u pitanju :P

Mada su me i cimerke smarale u fazonu 'aaajde, pa šta ti fali, posti ta dva dana godišnje RADI REDA' ali njih sam na vreme oterala u kurac :bigblue:

i da, u obe sobe u koje sam bila do sada bila je makar jedna riba koja posti ceo post i to me plaši

Posted

Koja su prevara te posne slave xD

Hit bi bio da se domaćinska kuća za posnu slavu izbaci sa japanskim keteringom, plodovi mora, sušiji, ludnice, verujem da se to dešava negde među bogatim starobeogradskim familijama

Posted

Nemoj suši, pravi s ruke E HUE HUE HUE!

Kako da ga praviš? Đe imaš potrebne sirovine za to?

Upecaš na Dunavu kakvu sominu, malo naseckaš, mariniraš u rasolu i spreman za serviranje :D

• Upvote 2
Posted

Nisam pravila do sad, jela kod ortakove keve, ona bi mi nabavila ta čuda i alge, već mi donosi domaći soja sos i kari od nekih Kineza :haha:

Kapiram da ima na buvljaku ili bilo gde po Pančevu gde ih ima puno

Posted

E jesu mnogo pustili muda ovi kontrolori...

videle me 4 kontrolorke na ulici kako jedem pitu s mesom i pocele da me smaraju sto ne postim :haha:

trebao si da vikneš "ALLAHU AKBAR"

Posted

Ma šta, kad može Muhamed Suičmez, što ne bih i ja :D

Posle je i meni bilo krivo što nisam Allakhu Akhbar!, al' bio sam zatečen, da budem iskren. Napravio sam facu kao da vidim anomaliju u Matrixu, i onda gospoje zaključile iz toga da je dete zaboravilo. :D

će faće

Je l' to kažu Goranci? :haha:

Juce nisam bio u mogucnosti da otvorim mleko jer 'nece imati ko da ga pije sutra'..

Auuu

Kad smo kod Alaha, oždrao sam se alve danas :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...