Sreta Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Grci mi se vilica i suva su mi usta... Kaze Doktor, sta mislis ti u zivotu da postignes govno jedno.. ZATVORI VRATA 1
Dark_Elf Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 M'kakvi, nekad bilo sad se pripovedalo. Ima, ima... nego ti muž ne da da širiš priču. Uostalom, da nema te noge, na čemu bi smo stajali? 1
Machka Naopachka Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Na forumskim stubovima 'Ebao vas beer fest opet cu spavati s zatvorenim prozorom ×(
Demon Seed Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Dali Daki -> Sara Perisic 20 August at 20:31 · Saro hvala za jaranstvo. Ovalko se samo jednom radza a ovi dusmani ko ih jebe ti gledaj sebe. Fejsbuk jarani
Machka Naopachka Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 A radza samo jedna (ko ni jedna)
Demon Seed Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 sunce se radza u mojim ocima braća fantastiko fazon
Dark_Elf Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Ako je dve radže ko jedna. Ja sam samo 6 popio. Mačko, ne zameri... to je stvarno trebao da bude veliki kompliment, Još veći je - eto taj anđeo. Navijam za sve vas! ET Dimone Pored toga što si stalno na Ana forumu.. kako tvoj omladnac? Opali li ćaletu koji šamar jer si stalno neozbiljan?
Demon Seed Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Noga pomaže u pravljenju omladinaca, slažem se... Vidi, ja tebe ne diram što si stalno pijan, nemoj ni ti mene što sam stalno na Ana forumu. Omladinac je dobro, hvala na pitanju, sve po PSu, nije što je moj, al' mnogo je lep i pametan, priča četiri jezika, svira, i tako to, za još detalja me zapratite na ana.rs
PajatheTrut Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Синоћни гост на мом прозору, што би рекла Хавоћка "Видела сам зло у њиховим очима" Посро ми се по прозору
Face Of Melinda Posted August 23, 2015 Author Report Posted August 23, 2015 Pajo se uplasio... smrc... @Simone daj kvalitetne rasporave sa Ana. rs jerbo meni kao zeni te diskusije vise nisu ni smesne, znam da ozbiljno diskutuju o vecini stvari
Machka Naopachka Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Pajo's only human Ako je dve radže ko jedna. Ja sam samo 6 popio. Mačko, ne zameri... to je stvarno trebao da bude veliki kompliment, Još veći je - eto taj anđeo. Navijam za sve vas! ET Dimone Pored toga što si stalno na Ana forumu.. kako tvoj omladnac? Opali li ćaletu koji šamar jer si stalno neozbiljan? Elfe ja se vise zajebavam na svoj racun. Ne zameram nista
Demon Seed Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 @Simone daj kvalitetne rasporave sa Ana. rs jerbo meni kao zeni te diskusije vise nisu ni smesne, znam da ozbiljno diskutuju o vecini stvari Daj Melindo ne nasedaj, ne posećujem ana.rs... Osim kad ortak i ja uhodimo njegovu ribu sa lažnog naloga @Paja: u je, zlo u očima moljca xD Btw rekao bih da su to jaja a ne izmet 1
Machka Naopachka Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 And then, there were many... Mrzim tepihe. Sta kazu na Ana.rs, gde su najpovoljniji, Simone?
Demon Seed Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Što pitaš gde su povoljni ako ih mrziš? I ja ih mrzim, sestro slatka, goli parket konza Velesa
Machka Naopachka Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Jeste... Al ubi dete, lupa cim stigne, ovi ispod ce me sacekati u zasedi jednog dana. Usput, ovi sto smisljaju imena za tepihe se opasno drogiraju. Ime kolekcije+ime modela... Kombinacije ludilo Moonwalk Sunflower Welness Sand Royal Nomadic Silktouch Soul ....
kuruz Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Usput, ovi sto smisljaju imena za tepihe se opasno drogiraju.
Face Of Melinda Posted August 23, 2015 Author Report Posted August 23, 2015 Jeste... Al ubi dete, lupa cim stigne, ovi ispod ce me sacekati u zasedi jednog dana. Usput, ovi sto smisljaju imena za tepihe se opasno drogiraju. Ime kolekcije+ime modela... Kombinacije ludilo Moonwalk Sunflower Welness Sand Royal Nomadic Silktouch Soul .... Sta bi sa onim patosnicama koje si pominjala? Minimalizam konza! Daj Melindo ne nasedaj, ne posećujem ana.rs... Osim kad ortak i ja uhodimo njegovu ribu sa lažnog naloga Pih steta... nista lepse od kvalitetne diskusije sa muskom osobom o vrsti omeksivaca za ves i aparata za depilaciju jos u solju da naucis da gledas lele...
Machka Naopachka Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Muz ima otpor prema ponjavama ( ) Gledam da prodjem jeftinije. Kuruze, ako stavim ova dva, hoces onda iznajmiti stan od mene? Mislila sam, jedan u dnevnu a drugi u spavacu... Pa mozes i da zarotiras kad ti dojadi! 2
B@K@ Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Hristi, evo pitaj mene, mogu ja, evo ja bih, ako može ja! Lenor Spring sam zamenio Silan Sensitive-om, što u kombinaciji sa Perwoll Black-om daje prijatne rezultate, evo posle 2. pranja. Od aparata za uklanjanje dlaka koristim Rowenta mašinicu za skraćivanje viličnih dlaka Samopodmazujuća je, samo prebrišem 3% hidrogenom pre i posle upotrebe. Mačkojzlo, ne znam baš za tepihe, verujem da si ovde već gledala: http://www.galerijapodova.com/ 1
Face Of Melinda Posted August 23, 2015 Author Report Posted August 23, 2015 Koji si ti car Bato E vidis isti sam kombo imala sad se vratih na Lenor ali lavanda neka... ortakinje me teraju da predjem na Cocolino ima kazu nekog slatkog medu na ambalazi, ali nista im ne verujem uvek te zajebu sa nekom zivotinjom na slici... Masinice nisu isto sto i aparati za depilaciju... samo smooth and silky
soul wandering Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 kako ste preziveli onaj svijac na beer festu?
Recommended Posts