Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos gore je sto su dva tv kanala imali vanredni program zbog prenosa parade.Studio B i B92 ne znam za druge..A pederi ko pederi to im je neka vrsta zurke valjda a vlasti odgovara da se skrene paznja javnosti sa gorucih problema..Zato je parada uvek u septembru kada narod najvise trosi..Posle izadje neki glavonja i kaze kako smo mi ozibljna drzava jer smo digli sve zivo od policije sto imamo da sacuvamo kolonu koja se seta manje od dva kilometra po gradu i medju kojom najmanje ima domacih pedera a najvise simpatizera DS i LDP,stranih govana iz ambasada i inostranih pedera gostiju.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

A pre popularizacije selfi stapova nisu se slikale mase ljudi :D

ljudi koriste taj stap zbog mode

videli su na tambleru i slicnim sranjima da je to In na zapadu

pa kao ajde da budemo kul

seljana klasicna

neka ga nabiju sebi u bulju

Posted (edited)

ja sanjam unistenje tih usranih drustvenih mreza sve do jedne..Bas gledam pre neki dan koga imam medju priljateljima na Fejsu od svih koje poznajem nisam sa njima u kontaktu godinama a sa nekima nisam ni bio nikad nego se znamo iz osnovne skole i nidje komunikacije medju nama na tom fejsbuku ali zato meni iskacu sve njihove seljane neki glupe slike sa nekim "dubokim umovanjima"..Realno su mi drazi svi ljudi koje uopste i ne poznajem

Elem,treba neki hakeri da sve to sjebu barem na nedelju-dve dana da vidi stoka kako izgleda kad dve nedelje ne mozes sliku na instahram da izbacis sta si jeo i gde si bio i sa kim..Mislim da bi postom slali redovnom..

Edited by Speedy Guns
  • Upvote 4
Posted

mediji kažu da je bilo 1000 ljudi

fotografisao sam danas kad su već krenuli u šetnju, ne verujem da ih je bilo više od 300-400

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/12000894_910530869040556_5423023999981560499_o.jpg

bonus

jutros oko 9, jedva sam prošao do ugla Kneza Miloša i Birčaninove, morao da pokazujem legitimaciju AK

http://1drv.ms/1gEoBXa

Posted

jutros oko 9, jedva sam prošao do ugla Kneza Miloša i Birčaninove, morao da pokazujem legitimaciju AK

tako je jedan lani pokazivao legitimaciju AV, pa dobio preko bubrega

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...