Мајор Гашпар Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Један од најјачих екс ју филмова. И да није тако, ваља због овог. 2
metal guru Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 za druga demon seed-a http://youtu.be/nUqrafe46B8
Descender Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Voždova misao daleko stiže! Gloria bethor!!! "Provalnik je obukao mantiju i bio je u njoj 45 minuta, pre nego što se potpuno skinuo i otišao na oltar. Nakon toga je iz crkve ukrao i novac." :haha: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/598086/SNIMAK-BIZARNOG-INCIDENTA-Goli-manijak-provaljuje-u-srpsku-crkvu-i-izvodi-seksualni-cin-na-oltaru U to ime, Rascereci popa na krst Siluj mladu djevicu Popišaj se na raspece božje Ocrni ime Hristovo, pocjepaj „svetu“ knjigu laži Slavi ime Djavolje Ne daj ta te pljuju Poštuj kad te mrze Jebi casu sestru Onda joj glavu otkini Poseri se u ispovjedaonicu Slušaj Bethor-a i zlo I rijeci što Mikica izrice Mrzi sve što drugi vole Ukradi crkveni prihod Parkiraj pred crkvenom kapijom Povrati na ulazu crkvenom Ne ljubi ruku popa Pljuni ga u lice Odnesi mu cipele s' praga Razbi mu prozor Slušaj potonju Okreni krst naopako Omrsi se na vaskrs Nemoj nikada da postiš Žderi k'o svinja, jebo te bog Sruši spomenik Zapali groblje Izlaj se na Božje slovo Slušaj crni metal Ubi komšiju Sa kocom što prije Mater mu jebem Šugavo dubre Loci po saranama Jauci po slavama Ave satanas Gloria satanas Gloria luciferi Gloria belial Gloria bethor!!!! 7 1
Face Of Melinda Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Upravo bila tema na kongresu o Pusyversumu... S obzirom da je glavna tematika seksualna disfunckija danas bice zabavno
B@K@ Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Kom kongresu, kakav razvoj teme, daj malo uvida? Daj izveštaj i o ovome danas, na čemu je akcenat...
In The Flesh Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Brate, dje ga mi tiskamo... Pametni Kuruz. 7
Face Of Melinda Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Ma kongres o menopauzi i involutivnom hipogonadizmu. Srecom danas je drugi dan pa je sve trajalo krace. Redak skup da se nadju endokrinolozi, ginekolozi, urolozi, psihijatri... Zakljucak urologa: 95% muskaraca masturbira, kontam da su tih 5%Fapstronauti, Bog da im dusu oprosti od kad Schneider ode u Fapstronaute nestade covek sa foruma a samo 65% zena masturbira. Kako je bilo dosta zena bas u menopauzi ovaj vickasti urolog ih je ubedjivao zasto i kako bi to trebalo da rade, ako to vec ne rade. Car Zakljucak endokrinologa: Visoki muskarci pre obolevaju od osteoporoze, dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti za razliku od nizih koji zive duze. Zato moraju da vode vise racuna da se ne ugoje jerbo ce ih sve ovo brze stici, dok nize sve to stize sporije. Muski lobi u medicini inace se protivi reci andropauza koja je pandan menopauzi, jer smatraju kod muskaraca nema pauze, tako da se razvilna i diskusija o polnoj ravnopravnosti. Eto ubacih nesto smesno i korisno, u svakom slucaju bedak je sto i ljudi van medicinskih krugova ne znaju za ovakve skupove... meni je bilo dosadno samo u toj pauzi kad se javih na forum jerbo je jedan kolega tako fail-ovao da mi je bilo zao da ga slusam, morala sam da se iskljucim @ITF treba da se javi Vlaja Buraz ipak se njegov blog zove "gurao sam sire stvari u uze"
In The Flesh Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Zabrinjavajuce ovo za visoke. A buduci da nosim jedno 10 kg viska, umrijecu brzo.
B@K@ Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Mene zabrinjava ova ideja o polnoj ravnopravnosti. I o tzv. andropauzi, kao izmišljenom pojmu, ili izazvanom stanju - sipaju nam nešto u jelo, ili piće, a to sigurno nije heroin.
johnnyzzz Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 ja andropauziram već neko vreme samo ravnopravnos' nejebica i yum 1
B@K@ Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Nateraće nas ovo mrtvilo foruma da se seksualno aktiviramo, božesakloni. 1
johnnyzzz Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 ja ću da istrčim još jedan krug da ne pomisli da sam laka ženska (ono kad jurio petao kokoške oko plasta sena)
B@K@ Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Mene je zabolela ruka. (Od čukanja, da se razumemo.) 2
Јарослав Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 slažemo se da je malo negde oko 80-85 mislim da je dosta realnije
Antikristina Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Ja mislim podjednako, uvek sam za ravnopravnost I ovo za mušku menopauzu ima nešto definitivno, lude i muški u tom dobu
Јарослав Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 kako da ne poludiš, kad ti bičarka non-stop histeriše
Sreta Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Guraju krastavce u ljambaru, a ovamo kao, nisu one tako mislile... KURAC NISU MISLILE 2
Recommended Posts