Alice_Wrathchild Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ovi praznici izvlače najgore iz mene ritualno
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ma kakvi ovu jednu sam jedva namolio da mi kupi pljeskavicu kad je išla do nekog, d'izvinieš, organa druga u fazonu Beton hale kakva kurčeva beton hala, mrzim ta mesta itd
Sreta Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Dobar si, tek ti sad proradio ponos. https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Kaba
Sreta Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Da mi se vrati ability da postujem dubokoumne statuse. Vandalski pir po mom profilu nece doneti zeljene rezultate. SAMO PLASE MECKU RESETOM
vudun Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Udahnimo život punim plućima. Evo, ja oka nisam sklopio skoro 36 sati, a nije kokain. 2
Descender Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 http://www.rt.com/news/328396-doctor-hits-kills-patient/
Machka Naopachka Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Ha sad sam videla Sisusovu sliku, cestitke svezim roditeljima
Night's Blood Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Imas pozdrav od Nenada, rekao ti je kme.
soul wandering Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 cestitke gaga ako ne budes primala naknadu za trudnicko na vreme javi se
Night's Blood Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Hvala. Da znas da hocu. Ovi u socijalnom u Rumi su verovatno odlepili od mene, svaki put kad mi nesto ne stima ili kasni ja odem kod one sto obracunava plate. Sad bas neman toliko vremena, nazalost.
soul wandering Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 prosle godine sam imala 92 trudnice radjena je preporuka, sad bi trebalo i onih 35% i 65% da ide na isti racun i da ti nema kasnjenja
Machka Naopachka Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Meni je kasnilo. Stigla tri ta 35% od jednom taman pred porodjaj... Lepo ako ne kasni vise. Imas pozdrav od Nenada, rekao ti je kme. Čao, mali, dobro nam dosao
Night's Blood Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Isplate za bolovanje su mi kasnile, u vreme godisnjih dva meseca nisam nista dobila a posle toga je kasnilo jedan mesec. Bolovanje su mi zakljucili 6. novembra i zadnja uplata mi je bila negde oko 15. decembra od firme, to bi trebalo biti 65%. E sad ne znam kako se obracunava dalje jer sam od 06.11. na porodiljskom, a od tih para jos nista nisam videla. Ova tema komotno moze na 'bem ti zivot, sudeci po onome sto citam po netu (Vulin i tako....).
Demon Seed Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Evo, ja oka nisam sklopio skoro 36 sati, a nije kokain. Nego ljubav P. S. Pozdrav za Nenada
soul wandering Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Isplate za bolovanje su mi kasnile, u vreme godisnjih dva meseca nisam nista dobila a posle toga je kasnilo jedan mesec. Bolovanje su mi zakljucili 6. novembra i zadnja uplata mi je bila negde oko 15. decembra od firme, to bi trebalo biti 65%. E sad ne znam kako se obracunava dalje jer sam od 06.11. na porodiljskom, a od tih para jos nista nisam videla. Ova tema komotno moze na 'bem ti zivot, sudeci po onome sto citam po netu (Vulin i tako....). http://www.rfzo.rs/index.php/osiguranalica/pregled-naknada-zarade ovo smo se isto izborili da stave na sajt tu mozes da vidis da li ti je i za koji mesec poslodavac podneo dokumentaciju isplata ide valjda 30 dana al od dostavljanja KOMPLETNE dokumentacije fondu, i zato ti je verovatno kasnilo tada kad su bili odmori za porodiljsko je skroz drugacije.
Night's Blood Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Nego ljubav P. S. Pozdrav za Nenada http://www.rfzo.rs/i...-naknada-zarade ovo smo se isto izborili da stave na sajt tu mozes da vidis da li ti je i za koji mesec poslodavac podneo dokumentaciju isplata ide valjda 30 dana al od dostavljanja KOMPLETNE dokumentacije fondu, i zato ti je verovatno kasnilo tada kad su bili odmori za porodiljsko je skroz drugacije. Hvala, pogledacu bas.
kuruz Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 SW, svaka čast što možeš da se baviš takvim stvarima fale ljudi koje to zanima
soul wandering Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 borba sa vetrenjacama, ali kad dobijem poruku u fazonu hvala vam, da vas nije bilo nikad ne bih ostvarila to i to onda ti srce bude puno ovo je lepsi deo posla, vecina su bolestine koje zene dozivljavaju od svojih partnera, kao i deca 2
kuruz Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 ja se stvarno divim vama koje to interesuje jedna riba s kojom sam se najviše družio tokom studija je uvek želela da bude socijalni radnik i sad će da radi na tome valjda, kad završi pravosudnu akademiju
Recommended Posts