soul wandering Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 moglo je i na temu o certu al da ne zajebavam fanove, srpski sabaton. 1
soul wandering Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 sad citam ovo http://www.blic.rs/vesti/drustvo/za-i-protiv-da-li-treba-zabraniti-pusenje-na-javnim-mestima/bsbqq6s "a i pušači su bili zahvalni jer su odmorili svoja pluća" sto posto jesu jum stav o ovome?
Zen Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Pusaci napolje. Jednom prilikom ke Sisus maestralno napravio paralelu izmedju pusenja i prdenja. Ne migu da nadjem post doduse
Álvaro Recoba Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Treba se zabrani, normalno. U Francusku su i pušači zadovoljni s taj zakon. Ili neka mala prostorija zatvorena kude će ljudi da dime ili izlazenje napolje nezavisno dal je +40 ili -20. Dobro, ovde nema ti ekstremi.
soul wandering Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 mi smo na faxu imali takvu prostoriju, gasna komora. sad na poslu nemamo to, pa se ovi moji okupe oko drveta ko sirocici neki tuzno izgleda
Talvi Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Pusaci napolje. Jednom prilikom ke Sisus maestralno napravio paralelu izmedju pusenja i prdenja. Ne migu da nadjem post doduse http://www.yumetal.net/forum/topic/41380-treba-li-zabraniti-pusenje-na-javnim-mestima/#entry1963482
soul wandering Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 dobar eksperiment. meni najvise smeta kad cigara stoji u pepeljari, i onda onaj sav dim pravo meni u oci, uzasno me to gusi. to mi je smetalo i dok sam bila pusac. drzi u ruci sopstvenu cigaru jbt, sta si je palio ako ces da je spustis tu da sama gori i gusi druge.
johnnyzzz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 ma mnogo ste opasni po jumu a kad dođe direktor pa mi zadimi celu firmu od 18.56m2 onda ni da pisnete!
Machka Naopachka Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 sad citam ovo http://www.blic.rs/vesti/drustvo/za-i-protiv-da-li-treba-zabraniti-pusenje-na-javnim-mestima/bsbqq6s "a i pušači su bili zahvalni jer su odmorili svoja pluća" sto posto jesu jum stav o ovome? Iskreno, radujem se. Skoro sam izasla uvece (znaci bez smejanja, keva nema prilike cesto u grad), i crkoh od dima. Znaci glava me bilela i sutradan. Izlazila napolje da disem na po sata. Pa nema smisla.
salebghouse Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 gadna vremena, gadna... leti i nece biti toliki problem posto ce u bastama moci da se duvani, ali cim bude zahladnelo... mozda ce biti moguca neka kompromisna varijanta u kojoj bi lokali mogli da imaju prostorije koje bi zaista i bile odvojene od delova za nepusace
johnnyzzz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 možda neka kompromisna varijanta u kojoj je porez u kafićima u kojima je dozvoljeno pušenje tri puta veći nego u onima u kojima se je zabranjeno... 1
salebghouse Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 ili pak kompromisna varijanta u kojima bi se nepusaci dodatno oporezivali? onako...
johnnyzzz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 ne oporezuju se pušači već kafići, koji će samim tim što služe pušače (kojih ima više među mušterijama kafana i kafića) imati veću zaradu i moći da plaćaju veći porez, a ovi drugi će biti nižim porezima podsticani... uostalom, obično se podstiče ono što je bolje i zdravije a ne obrnuto... mada može i to tvoje, kakvi su nam lobotomirani sklopovi na vlasti možda im tvoja ideja zazvuči sasvim logično...
Kumodraski Vo Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Ukinuti svuda za dobrobit svih..
Alice_Wrathchild Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 eh sad, delovi odvojeni, šta znam, kad idem s 5 osoba, od koje su, lupam, 2 pušači, logično da će svi ići u pušački deo jer niko nije baš tolika bagra da tera inat nama koji purnjamo, sećam se kako je bilo pre par godina u Čačku kad su uveli te odvojene delove, u nepušačkom delu dvoje ljudi, ono ostalo sve puno, krcato, onda su ta pravila isparila i opet su svi delovi isti, nema razdvajanja, neka svi uvedu bolju ventilaciju i to je to htela sam reći, glupa ideja potpuno ukidanje, preterano je 1
Machka Naopachka Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Nije preterano, ali da se razumemo kad god se to uvodilo vani ljudi se bunili. Pa posle i navikli. Mi s klincima u zatvoren prostor mozemo da odemo na klopu u vapiano i mek, od prilike.
Álvaro Recoba Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Odlična ideja. Bunite se sad, kad dođe na snagu takva odluka, pušači će budu zadovoljni isto.
Fapril ethereal Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 jebeni pusaci i njihova znamenja 3
Demon Seed Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=QSit6tXfY5c
oʞɾoƃ Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 odličan je ovaj fen, podseća me malo na neke dark ambient albume
Grobodan Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 jebeni pusaci i njihova znamenja Pusacka kopilad i njihova jebena znamenja. 1
Recommended Posts