Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pusaci napolje.

Jednom prilikom ke Sisus maestralno napravio paralelu izmedju pusenja i prdenja. Ne migu da nadjem post doduse :haha:

Posted

Treba se zabrani, normalno. U Francusku su i pušači zadovoljni s taj zakon. Ili neka mala prostorija zatvorena kude će ljudi da dime ili izlazenje napolje nezavisno dal je +40 ili -20. Dobro, ovde nema ti ekstremi.

Posted

dobar eksperiment.

meni najvise smeta kad cigara stoji u pepeljari, i onda onaj sav dim pravo meni u oci, uzasno me to gusi. to mi je smetalo i dok sam bila pusac. drzi u ruci sopstvenu cigaru jbt, sta si je palio ako ces da je spustis tu da sama gori i gusi druge.

Posted

sad citam ovo

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/za-i-protiv-da-li-treba-zabraniti-pusenje-na-javnim-mestima/bsbqq6s

"a i pušači su bili zahvalni jer su odmorili svoja pluća" :haha: sto posto jesu

jum stav o ovome?

Iskreno, radujem se. Skoro sam izasla uvece (znaci bez smejanja, keva nema prilike cesto u grad), i crkoh od dima. Znaci glava me bilela i sutradan. Izlazila napolje da disem na po sata.

Pa nema smisla. :(

Posted

gadna vremena, gadna...

leti i nece biti toliki problem posto ce u bastama moci da se duvani, ali cim bude zahladnelo...

mozda ce biti moguca neka kompromisna varijanta u kojoj bi lokali mogli da imaju prostorije koje bi zaista i bile odvojene od delova za nepusace

Posted

ne oporezuju se pušači već kafići, koji će samim tim što služe pušače (kojih ima više među mušterijama kafana i kafića) imati veću zaradu i moći da plaćaju veći porez, a ovi drugi će biti nižim porezima podsticani... uostalom, obično se podstiče ono što je bolje i zdravije a ne obrnuto... mada može i to tvoje, kakvi su nam lobotomirani sklopovi na vlasti možda im tvoja ideja zazvuči sasvim logično...

Posted

eh sad, delovi odvojeni, šta znam, kad idem s 5 osoba, od koje su, lupam, 2 pušači, logično da će svi ići u pušački deo jer niko nije baš tolika bagra da tera inat nama koji purnjamo, sećam se kako je bilo pre par godina u Čačku kad su uveli te odvojene delove, u nepušačkom delu dvoje ljudi, ono ostalo sve puno, krcato, onda su ta pravila isparila i opet su svi delovi isti, nema razdvajanja, neka svi uvedu bolju ventilaciju i to je to :D

htela sam reći, glupa ideja potpuno ukidanje, preterano je

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...