Antikristina Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Može kesa, nemoj da si okrutan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 To masna suva problematicna... Godinama sam se umivala vodom i mazala nista masirala uljem povremeno i bila sam izbalansirana. Sad mazem pesto mazalica ali imam i 34 godinice. Dok ne postanu bore problem sve to moze a ne mora, bar tako bilo u mon slucaju. Nisam priznajem nikad imala neke uzasne akne kako ume da bude u pubertetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Najbezbolnija varijanta je odseci glavu. ja se generalno bas nesto ne smejem i zato nemam izrazene nazolabijalne nabore. takodje kad razgovaram s ljudima zadrzavam maksimalno blaziran, snobovski nezainteresovan "trep trep" izraz lica, a usta otvaram kao milorad dodik. zato izgledam vrlo mladoliko! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Resting bitch face Ja se dosta smejem ali meni bore nisu strašna stvar, od svih estetskih korekcija baš na botoks nikad ne bih išla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Najbezbolnija varijanta je odseci glavu. Најлакше је, али није најпаметније краљу кога победиш одсећи главу јер та глава још може да ти послужи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Mislio sam na svoju glavu, Kristina je siguran sam jedna sarmantna mlada dama, a i Carli isto (sarmantan, a ne mlada dama). Ozedneo sam, sto znaci da moja glava mnogo prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 (edited) није најпаметније краљу кога победиш одсећи главу јер та глава још може да ти послужи. To ne znači da je njegova glava skupa, nego da je njegova reč jeftina. Edited April 2, 2016 by oʞɾoƃ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Sad mazem pesto mazalica ali imam i 34 godinice. ...? Bitch, mlade smo do penzije posle smo gospodje u godinama Bore pa sta. Kad pocnu da me nerviraju probacu botoks ili nesto zabavno sto tad bude aktuelno, pa posle kod nekog preporucenog plasticara koji ce da skine neku godinu ali nece da od mene napravi Donetelu Versace. Mada ako budu neki "podmladjivacki" tretmani koji dokazano rade, neke maticne cjelije ili neka sintetika, sto da ne. Posto se smejem i pravim face non stop, vec sam fasovala one "bore smejacice" kod obraza i one "vranine noge" oko ociju, al nosim cvike pa se ne vidi toliko hahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 ja se generalno bas nesto ne smejem i zato nemam izrazene nazolabijalne nabore. takodje kad razgovaram s ljudima zadrzavam maksimalno blaziran, snobovski nezainteresovan "trep trep" izraz lica, a usta otvaram kao milorad dodik. zato izgledam vrlo mladoliko! I uzivo glumis to hard-to-impress ludilo? e jesi smarac. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 stara friendzone stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 IZVIAS SE, VRISTIS GLASNO...NE OSIECAM STRAH Moe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 onaj deo da te neka ludacha vozi na motoru haha jesus take the wheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Epilog - nasli smo se u kanal...nismo ni izlazili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) I uzivo glumis to hard-to-impress ludilo? e jesi smarac. Kad se nalazim s prijateljima nikad se ne rukujem ne cmacem, nista. Vec znaju da im nisam ja za to. Samo stondirani prilaz, pogled-kroz i cao si mi dobar. Jedino sa poznanicima i neznancima, ako se bas mora. Ali svejedno sam imao visok extrovert skor na onome. A na telefon nista sta radis i to. Kad me pitaju sta radim kazem "eo doso kuci, statreba". Edited April 3, 2016 by Čarli 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Carli de si sto godina e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 A na telefon nista sta radis i to. Kad me pitaju sta radim kazem "eo doso kuci, statreba". Ja ni ovoliko Ne umem da pričam telefonom ič 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Ja se uvek sa svima rukujem ,i kad dolazim i kad odlazim ,ili barem mahnem. I na mob uvek "yo" i "aj vidimo se,ćao" na kraju razgovora. I na kraju fb ili skype chat-a isto. Ne kontam ljude koji se samo ugase ,smrt njima. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Ocigledno nisi fan disijea X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 "aj vidimo se,ćao" na kraju razgovora. I na kraju fb ili skype chat-a isto. Ne kontam ljude koji se samo ugase ,smrt njima. Pozdrav. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 mahanje kad ima previše ljudi, u ostalim slučajevima rukovanje pozdrav i uživo i preko telefona ili na Netu osnovna kultura u stvari "dobar dan želim" kad se nekome javljaš "prijatno živeli" na rastanku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 kratak naklon i okrenes se i odes reci nisu vazne ocima se kaze nego jel neko odavde bio fan one serije Xena ratnica? vidijm opet nesto hajpuju s tim mneni ej to vazda bilo bas preloshe warn list Underkuruz 51 lemmy sixx 37 Blacksunray Verb Delikvent 29 Bata Životinja 26 Мајор Гашпар 25 El Karnisero 25 KRANG 23 Grobodan 20 vudun 20 Ol' Scratch 19 SATAN-iz Batajnice 19 blondie 19 Gwydion 18 рогозуб 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) .... Edited April 4, 2016 by truliandedzombileš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 51 naopako nije baš toliko bilo, možda su uračunata i skidanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 nisma ja ovo brojala na prste, nego forumska statistika mada ne znam od koje inkarnacije foruma belezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Kad se nalazim s prijateljima nikad se ne rukujem ne cmacem, nista. Vec znaju da im nisam ja za to. Samo stondirani prilaz, pogled-kroz i cao si mi dobar. Jedino sa poznanicima i neznancima, ako se bas mora. Ali svejedno sam imao visok extrovert skor na onome. A na telefon nista sta radis i to. Kad me pitaju sta radim kazem "eo doso kuci, statreba". Mama te ljubila samo za rođendane? Ok, nije lepo, izvini xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts