Jump to content

Recommended Posts

Posted

^Ti bi trebalo da znaš da je u Rečniku Matice Srpske navedeno i 'protestvovati', iako manje pravilno. :bigblue:

pa nisam jebeni lektor, zabole me za rečnik matice srpske :haha: kao kad bih ja tebi rekao da trebaš da znaš da izvršiš transplataciju, tipa, srca :D

a nije ni bila toliko poenta u protestvovanju, koliko u pišanju po sirotinji :D

Posted

To se više nadovezujem na pređašnje prozivanje oko toga šta bi ti sve trebalo da znaš, a malo si preterao sa transplantacija vs pravopis, jebiga :D

Bez argumenata nema ni pišanja :D

Posted (edited)

plastični primer :D

ne znam zašto ljudi masovno očekuju da svako ko je završio filološki može da bude lektor, prevodilac, bibliotekar, arhivator i sudski tumač za indonežanski :haha:

Edited by Јарослав
Posted

^Ti bi trebalo da znaš da je u Rečniku Matice Srpske navedeno i 'protestvovati', iako manje pravilno.

manje pravilno :wub:

Tako nam je i fudbalsko prvenstvo manje neregularno nego ranije. :bigblue:

Uostalom i Klajn izričito tvrdi, a i svi živi profesori sa kojima sam se ikad susreo, da je pravilno protestovati. Osim toga, v svakako nema u korijenu riječi tako da ne vidim apsolutno nikakvu ni logičku niti bilo koju drugu svrhu njegovog postojanja.

Posted (edited)

ima li veceg seratora od tebe na svetu celom :haha:

Ima.

Ima li boljih novina da čitaš?

Edited by Lou
Posted

mali savet - opusti se, onda ce ti biti lakse da zivis sa samim sobom, a onda ce biti i inspiracije za nove i lepse pesme koje naravno jedva cekamo.

eto obecavam da cu tada bataliti blic i citacu samo njih.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...