PajatheTrut Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ЖАК ЖАКИЛА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Jeboteon, retardiran dečko. Al' nije loše upotrebio Sneki - Kad me fazon uhvati JAA ne mogu zaspatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 na kojoj temi se traže saveti lekara? imam HR u stanju mirovanja 40, doktorka se oduševila kaže ti baš ozbiljno treniraš a ja zadnjih godinu dana baš i ne treniram... sporadično i poneka trka... jel to može da bude loše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 saveti lekara idu na pomoc majstora ali svejedno, sad ce grob priteci u pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Satanista skrnavi grob. A jesi se ranije rasturao od masovnih treninga? Evo čitaj ovo, da se ne sikiraš: https://en.wikipedia.org/wiki/Athletic_heart_syndrome#Clinical_relevance Što kaže Kuruz, kao opasno je ali u stvari ne Napomeni doktorki da ne treniraš u poslednje vreme i koliko si ranije trenirao da bi znala da l' treba da te šalje na ultrazvuk srca ili slično, ako vidiš da ne dopire do nje, da se ona i dalje oduševljava za trening, gleda biceps, triceps, uzmi negde second opinion Očigledno si nabudžio srce tim trkanjem tvojim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 nemam biceps i triceps, samo umereni kvadriceps hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 DISCLAIMER: Nisam lekar Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 a sta je HR? puls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Heart Rate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 RHR mu 40 brt Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 ako je za utehu, meni je izmedju 90 i 100 u stanju mirovanja. pritisak 60 sa 90. ziva sam jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 (edited) Ima žena kojima je normalan 90 sa 60, i nije im uopšte dobro kad ode u 120/80, a ti kao očitaš normalan pritisak. Al' taj puls je kodža, sunce ti, ko zečica. Edited August 3, 2016 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 pa ja sam ta zena, meni nije dobro sa 120 sa 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Taj rad, kad ti neko digne pritisak na 120, na korak si od nervnog sloma Meni je isti pritisak, ali mi je i hr u slicnom maniru, za medjeda u zimskom snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 to je cudno, ako je pritisak nizak, puls bi trebalo da je malo veci ne bas kao kod mene ali... vise puta sam radila ekg, kao skroz sam ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 (edited) Mojoj babi pritisak 90/60 i puls nekih 50-60 maksimum I to već 30-40god, otkad meri, nije neka staračka boljka To je taj tip žena, polumrtve i boli ih kurac za sve Edited August 3, 2016 by Antikristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 (edited) Ne samo da nije staračka boljka, nego je fenomenalno za te godine, mnogo bezbednije nego da je povišeno, ako ne pada nešto nenormalno. U njenim godinama maltene svako ima aterosklerozu, hipertenziju i to, naročito ovde gde se puši, ruča masno @SW: Nema tu neke pouzdane korelacije puls-pritisak, mada ja nisam do sad video da neko ima tako nizak pritisak a tako visok puls. Doktore, je l' bezbedno ombudsženi da trenira sa ovolikim pulsom u mirovanju? Ima li to uopšte gde da se ubrzava ako krene da vežba ili će možda samo da se osnaže otkucaji, tj. pozitivno inotropno dejstvo da se ostvari, ali ne i hronotropno? Edited August 3, 2016 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 i ja imam sportsko srce, saznao zimus od kardiologa kaže da to nije ništa opasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 i moj cale ima ceo zivot to, meni to super zvuci ljudi sa velikim srcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 voliš žestoke momke, velikog, srca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Ja sad čujem da se to tako zove, imao moj ćale to Je l istina da je srce veličine pesnice? Ako je tako, onda je bogami i moje uvećano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Jebem ti kurac otkucao sam veliki odgovor i prokleti sjebani mis sve markira i greskom izbrisem. Fffffuuuuu, evo neke integralnije verzije, mrzi me opet. Dzoniz kod sportista je povecan udarni volumen, tj kolicina krvi koja se pri svakom otkucaju srca ubaci u cirkulaciju, i nerv koji se zove vagus koji takodje utice na sporiji rad srca. Sad je pitanje koliko si se ti uopste bavio sportom i da li je doslo do tih promena na srcu koje nisu opasne (sto bi rekao nas narod, kompatibilne sa zivotom). Isto pitanje da li ti je doktorka radila EKG jer na njemu moze da se izdiferencira da li je cista bradikardija u pitanju ili ima i nekih pridruzenih poremecaja ritma ili prosirenja srcanih supljina, posle toga bi isao UZ srca ako ima vec nekih sumnji sto Demon rece. Ali bottom line, normalna je ta frekvenca za sportiste, samo je pitanje koliko si se ti i kojim sportovima bavio. Ako hoces trzni na PM. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Ne samo da nije staračka boljka, nego je fenomenalno za te godine, mnogo bezbednije nego da je povišeno, ako ne pada nešto nenormalno. U njenim godinama maltene svako ima aterosklerozu, hipertenziju i to, naročito ovde gde se puši, ruča masno Jeste, baba zmaj sa 80 godina jača od nas četvoro unuka Šteta što sam od nje nasledila samo debele noge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Ja sad izmjerih, 70 bpm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 a je l' istina da je sad normalan donji pritisak 60? ja posle poslednje operacije imao 110 sa 57, rekli mi da je to potpuno normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts