Demon Seed Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 ovaj je dve godine ranije okačen nego kod njega http://www.youtube.com/watch?v=N07g_bWGna0 Kako si lenj Description ovog tvog shems my bitch videa: Ništa nazad, samo naprijed! Remek djelo by: August Oktobar. All rights reserved! Nije okačen 2 godine ranije, nego su Augustu obrisali kanal, jer ga je prijavio Skrillex, verovao ili ne, zbog epskog mashupa Skrillexa i Dragane Mirković (Kad bi znao kako tzcheznem). Onda jedno 2 godine nije bilo August Oktobar kanala, pa se vratio. Mislim da je Naizwrath = August Oktobar, i da je napisao 'autor naizwrath' da bi uputio ljude na svoj drugi kanal (koji je sad 'stariji' nego novi August Oktobar). Brta Augusta Oktobra pratim od 2010-11, brt.
kuruz Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 (edited) aii al dobro, kod Augusta i dalje piše za Šemsu da nije on autor aii2 tek sad pročitah post do kraja Edited October 4, 2016 by Underkuruz
Јарослав Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 k-k-k-kombo brejker samo Deathwish Inc.
kuruz Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 (edited) samo Catacumbas de la Basura Edited October 4, 2016 by Underkuruz 2
Vlaja Buraz Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Нисам досад чуо ове сендвич нумере, логично, ни за њ. аутора, па потражих... http://www.klix.ba/magazin/muzika/august-oktobar-semsa-je-bitka-a-kemal-bitak-narodnjaka/121023176 Kako je došlo do toga da počneš raditi spoj rocka s narodnom muzikom? Spojio sam rock i narodnu muziku i tako je došlo do toga da počnem raditi spoj rocka s narodnom muzikom. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Talvi Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Pa čekaj, je li zajebavaš da ovo nije mešap? ofišl, bajo moj k-k-k-kombo brejker http://www.youtube.com/watch?v=SbQORR2gdXk samo Deathwish Inc. baš sam ih nedavno otkrio i svideli su mi se, i tek sam onda povezao da gitarista i basista sviraju u Woven Hand
Demon Seed Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 i Catacumbas su vam odlične Samo je trebalo da stavite da je 10:2 resultado mas peligroso... mas enganoso. Pre neko veče igram bilijar u nekom bircuzu, ortak pustio da gleda Partizan na televizoru, kad ono rezultat 10:2 za one neke tamo jebem li ga s kim je Partizan igrao.
obsessed by cruelty Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Oridjidji 10:2 je bilo protiv Olimpijakosa f4 2010 bese jelda?
Demon Seed Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 ne smeš to da pitaš ovde, posle će da sazna neki koji nije stub 1
Demon Seed Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 to se pita u sobi za hax infiltración
kuruz Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 najviše lajkova dobismo za Srećne ljude, Bolji život i Nadu Macuru a mi se drkamo sa Tribulacion i ostalim omotima
obsessed by cruelty Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Ja tek sad vidim el Bardo Mercurio, sjajno :haha:
KazimKazim Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Inace meni e tai 23 super film, mada sam video dosta negativnih kritika...este poslednja 1/4 filma prilicno problematicna, ali sama idea mie olicna
Zen Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Pocela grejna sezona, Briga meza zimu, briga me za sneg
bo88gdan Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Hladni radijatori u kbc Dr Dragisa Misovic
Zen Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 nocas je bio pakao, bas su zapalili za sve pare sad nista, al kontam, tako ide uvec u pocetku grejanja nego ne vidim info da je zvanicno pocelo, mozda su jos tople p[robe? al ko je odlucio da bude topla proba u sred noci kad je nahladnije, svaka mu se dala
bradilko Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 samo grejanje na gas, sa podesivim ventilima
Lou Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Raspored funkcionalnih proba sistema daljinskog grejanja BEOGRAD, 26. septembar 2016. – Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“, shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu (član 35) obaviće funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, od ponedeljka, 3. oktobra do petka, 7. oktobra 2016. godine. Funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja podrazumevaju proveru rada toplotnih izvora – toplana i kotlarnica, a uporedo će biti proverena i ispravnost toplovodne mreže i toplotnih predajnih stanica. Prema potrebi, biće proverena funkcionalnost pojedinih kućnih grejnih instalacija kako bi sistem daljinskog grejanja bio što spremniji za grejnu sezonu koja zvanično počinje 15. oktobra 2016. godine. Funkcionalne probe toplotnih izvora, distributivne mreže i predajnih stanica biće obavljene prema sledećem rasporedu: - 3. oktobar 2016. – Toplane: „Zemun“, „Medaković” i „Dunav”. Kotlarnice: „Vrtlarska“, „Makedonska“, GAK „Narodni front”, „Luka Beograd“, „Koste Glavinića 9“, „Stjepana Filipovića 30a“, „Ljutice Bogdana 2“ i „Fabrisova 10“. - 4. oktobar 2016. – Toplane: „Novi Beograd”, „Voždovac” i „Borča”. Kotlarnice: „Husinskih rudara 31a“, „Salvadora Aljendea 18“, „Braće Marić 3-7“, „Mirijevski bulevar 2a“, „Nade Naumović 1“ i DZ „Braće Jerković”. - 5. oktobar 2016. – Toplane: „Cerak”, „Mirijevo” i „Višnjička banja”. Kotlarnice: KBC “Zvezdara“ (Preševska 31, Dimitrija Tucovića 161), „Uralska 11“, „Uralska 36“, „Maljenska 3“, „Marijane Gregoran 69“ i „Drenovačka 11“, - 6. oktobar 2016. – Toplane: „Miljakovac” i „Batajnica”. Kotlarnice: Institut „Majka i dete”, KBC „Bežanijska kosa”, „Resnik“, „Sremčica“, „Železnik“ i „Barajevo“. - 7. oktobar 2016. – Toplane: „Konjarnik”, „Banovo brdo” i „Mladenovac”. Kotlarnice: „Janka Veselinovića“, „Uprava prihoda“, „Senjak 1“ (Simićeva), „Senjak 2“ (Bulevar vojvode Mišića 37-39), „Senjak 3“ (Bulevar vojvode Mišića 39a), „Šeher“ (Andre Nikolića 3) i „Bulevar vojvode Mišića 11-31“. Ističemo još jednom da su funkcionalne probe samo priprema za početak grejne sezone, i pod njima se podrazumeva provera rada sistema, a ne i zagrevanje stambenog i poslovnog prostora. „Beogradske elektrane“ zato apeluju na korisnike da tokom funkcionalnih proba ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru – Službi za prijem reklamacija ukoliko im radijatori nisu topli. Korisnici sistema daljinskog grejanja prvenstveno bi trebali da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacija kvar treba da prijave Dispečerskom centru – Službi za prijem reklamacija pozivom na broj telefona 011/20-93-100 ili 0800-111-201 (besplatan poziv).
Zen Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 ok, uplaicu klimu onda ovih dana ionako se klima najvise koristi u momjoj kuci za grejanje pred grejnu sezonu i grejanje kadse sezona zavrsi inace leti retko
Recommended Posts