Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 nedavno su se kod mene na poslu u dva dana zaredom javila dva lika, "Švajcarac" Nikola Tucaj i "Šveđanin" Zlatan Kobasović šta raditi kad se tako prezivaš sem da pobegneš kao ovi, ili da menjaš
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Pa zlatan kobas, kud ćeš više Meni su hit i dalje Masnikosa i Nepergaća, jadni ljudi
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Punigaća, Nepergaća, Derigaća, maštoviti su ovdašnji narodi po tom pitanju
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 ima i to smisla, glupo bi bilo kombinovati milivoje berghauer. za zensko ime moze sve samo da nije bapski. mila je onako malo... starije, ali ok. tijana je ok. natasa je na primer slovensko ime koje je sirom sveta prepoznatljivo. mozda ima jos imena takvih imena ali ne mogu da se setim
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 u Vojvodini baš ima dosta tog kombinovanja naših imena sa švapskim/mađarskim prezimenima jer ljudi hoće da naglase da su Srbi, samo vuku prezime od nekog pra-pradede koji je bio druge nacionalnosti
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 E Nataša je bilo jedino lepo ime koje je bilo ponuđeno mom kumu da izabere, sviđalo bi mi se da se tako zovem
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Ja sam trebala biti Julija. Bolje ovo ipak. Da, volim ime Bratislav, jedino od tih na -slav
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 @Talvi Ja znam ljude s tim kombinacijama zbog mešovitih brakova
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 jel igor isto slovensko ime? znam i nekoliko brazilaca koji se tako zovu, pa mi cudno. boris je recimo bas univerzalno (ne tadic )
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 ljudi na -slav najbolji ljudi Brazilci se ne računaju, kod njih je normalno da daš detetu ime po nekoj poznatoj ličnosti, odakle god
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Nataša, Kristina i jes lepo Al što su u priči bile i Željka, Milijana i jebena Gordana Kakve mi sve majka ima ideje, dobro sam i prošla
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 :-)))))) @talvi: pola brazilaca koje znam se zove gustavo, a pola sto ti kazes imaju neka imena koja nemaju veze s brazilom
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 @kris bas su mi sva imena na -slav bzv, a nisam snala da se B@K@ zove Braca mnogo lepo ime inace, od muskih sad je popularno Jakov. Ne dopada mi se.
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Jakov? Nisam čula Mada sad ne znam šta je popularno da se daje deci, čujem za baš svakakva Videla sam u maksiju da neka žena ima klinca od 3-4 godine i da se mali zove Vidak, bilo mi slatko 1
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 svi roditelje teze da im dete bude posebno, ne kapirajuci da se to ne postize samo imenom
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 negde prošle-pretprošle godine sam čuo u busu da se neki mali klinac zove Rajan može biti i fensi, po Goslingu i ekipi, a može da bude i neki ultra-arhaizam
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Eh, Gordana... moja prva ljubav, moj prvi pređen... prvi poljubac, davno zaboravljen...
oʞɾoƃ Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 ako bude muško, Juda ako bude žensko, Grdana slava Bethoru nikad krst
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) http://zena.blic.rs/...e-mali-preokret sva imena glupa Edited March 5, 2017 by soul wandering
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 bojan i bojana isto mi medju najblentavijim imenima, sanja i tanja isto ali jasmina najgore od svih
Recommended Posts