Dead Man Drinking Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 (edited) Nemamo slike, kako da znamo da niste fejk nalog tamo nekog princa? Edited March 8, 2017 by Dead Man Drinking 1
Antikristina Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Nije mi čestitao niko ni na faksu (ni meni ni bilo kojoj od desetak koleginica u grupi) I'm triggered
soul wandering Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Grozni ste stvarno Nije mi čestitao niko ni na faksu (ni meni ni bilo kojoj od desetak koleginica u grupi) I'm triggered Deca glupa. To su te nove generacije. Srecan ti danasnji dan Krisko
Antikristina Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Nit su deca nit su glupi (većina njih) A nije da smo se uvredile, koga briga, svaki dan je dan žena (pogotovo na Mašincu ) Hvala, takođe
Dead Man Drinking Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Onda da čestitam koleginici, a i SW
johnnyzzz Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Da li je moguce da niko da cestita danasnji dan Antikris i meni? to zavisi od toga za koga ćeš glasati 1
Fapril ethereal Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 ta nije videla penis godinu dana poyyy 7
Dark_Elf Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Njegov osmeh na kraju... to je sve što imam da kažem: http://www.youtube.com/watch?v=wf301YDuQmw
Berliner Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 zelim srecan osmi mart kosovkama devojkama metala
imaginos Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 ta nije videla penis godinu dana poyyy a i ne znam sta radi van kujne! 1
johnnyzzz Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 ok, poželela je ženama gomilu prava koja već imaju a njihove prednosti (kao lepšeg pola) je svela na vulgarnosti... teške frustracije izbijaju iz ove čestitke ako se može nazvati čestitkom... forumske žene želim vam srećan osmi mart, da mi budete lepe i vesele i da odete na pivo sa džonijem kada saznamo ko je kako glasao! 2
soul wandering Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 hvala puno dragi ljudi neki dan sam skontala da smo samo nas dve ostale, nema se vise sa kim pricati o kozmetici i haljinama ovde a bilo nas je cak pet!
imaginos Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 (edited) sve ostale odose? @dzoni ne nemaju (pogotovo ne u provinciji), nemoj zezati.. prednosti? to sto ti obnevidis kad ti se ucini da ima dobru sisu pa cinis usluge - jadna je to prednost. ;-) Edited March 8, 2017 by imaginos
johnnyzzz Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 jadna? ja se ne bih bunio da meni čine usluge zbog moje sise ili zbog bilo čega...
Antikristina Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Ja dobila jedno pivo na sisu i opet sam srećna, treba biti skroman, dobro kaže Đoni Hvala svima i da još dugo zamaramo narod na temi o kozmetici i sranjima
Face Of Melinda Posted March 9, 2017 Author Report Posted March 9, 2017 +1 Tu sam ja dajem vam pluseve iz senke... Zna Dinja da bude gotivna ali de facto izlaze frustracije iz njenih klipova... sto mi je moram priznati skroz zabavno ponekad
Vlaja Buraz Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Диња (из "честитке") је ваистину женско? (Немам фејзбук, нисам обавијештен...) Ау, сине.
imaginos Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 dinja je carica, pronadji je na youtube-u. ispaljuje zavidan nivo sarkazma, pa ko voli taj stil, nek izvoli. ;-) a onda uzme pa organizuje pomoc tipa poziva ljude da okrece neku bolnicu ili da urade nesto (lova nije u opticaju, samo treba da se dodje i radi nesto).
Recommended Posts