vudun Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Пре 7-8 сам година сам опасно премлатио сада већ бившег момка моје бише девојке. Нашао баја, у друштву неког његовог фрајера на батерије, да ми прави сачекушу у вечерњим сатима, само зато што сам водио телефонске разговоре са њом. То су били обични опуштени раговори без циља да ми се поново врати и сл. Уосталом, ја сам њој раскинуо, небитно, дуга је то прича. Али, набилдовани телетабис је, јелте, чешљао по њезином телефону и... и добио је оно што је тражио. И он, као и фрајер на батерије. Очекивао сам да ће да ме пријави мурији и да ћу кривично одговарати, јер пукла је која кост, али ваљда је баја схватио да је зајео говна. Куриозитет се огледа у томе да је она, неколико година касније, на све могуће и немогуће начине покушавала да се поново споји са мном. Осујетио сам њене покушаје, а и не кајем се због тога. Не могу волети цуре које желе да живе лудо и брзо. Не могу, јеби га, па то ти је. У једном другом случају, а чини ми се да је била 2008, сам ипак завршио у станици тзв. народне милиције. Због СМС-а који сам упутио једној другој бившој девојци, а у коју сам био лудо заљубљен. И где сам лепо написао да ћу упуцати њеног ондашњег дечка. Е овог мајмуна од метар шездесет сам од раније добро познавао тј. познавао као злу пару. Најсмрдљиви пацов којег сам имао прилике у животу упознати, карактер нула, константно шара очима као којекакав јебиветар, вара кварно и сл. Ма, целокупно гледано, једна септичка јама од човека. Ено га, рекоше ми ови што висе по фејсбуцима, како данас конобарише по Грчкој. Сироти Грци, ојадиће их до последње драхме... Она му је након тог фамозног СМС-а раскинула, а мене пријавила господи мурканима. Елем, надлежни инспектор је најпре био озбиљан по службеној дужности, а после неких пола сата се смејао као да се олешио турским џоинтом. Уме човек с људима, емпатичан и надасве симпатичан пандур. И тако, изађох из станице, дигнута чела, без покретања поступка. А који ли вам курац куцам исповести овако рано и неиспавано, јебем ли га. Боље би било да сам обрисао прашину... или макар спремио јаја на око за доручак... 5
Sreta Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Ja jos nisam spreman da se ispovedim. Prosto nisam. Ziveo Nele! Samo, zajebi te Merlin price, malo muske sujete, a malo sto je dosadno. Kaze meni Vale Bokser, ma ti i ja smo hipici, nema veze sto smo manijaci. http://www.youtube.com/watch?v=uO3IG-oRpis 1
vudun Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 (edited) Драго ми је, господине друже Срето, што имате разумевања. У последње време тако одишете учтивошћу и сензибилношћу. Да сам нпр. Курузица, имала бих раме за плакање. Нешто се забели јутрос, ако овако настави биће Снешка Белића. Edited December 3, 2017 by vudun
Sreta Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Ja sam stari romantik, ali posle sibirske putinje i zatvorcine, nesto mi se zimska idila nekako ogadila. Jedne noci u Decembruuuuuuuuuu, kad je bila hladna zimaaaaa. Nego da ne izazovem ove da zapevaju partizane nas si ponos, odoh da odgledam Panisera, jedino uz to jos mogu da zaplacem.
bo88gdan Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Ja sam stari romantik, ali posle sibirske putinje i zatvorcine, nesto mi se zimska idila nekako ogadila. Jedne noci u Decembruuuuuuuuuu, kad je bila hladna zimaaaaa. Nego da ne izazovem ove da zapevaju partizane nas si ponos, odoh da odgledam Panisera, jedino uz to jos mogu da zaplacem. do koje epizode si stigo
Demon Seed Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Куриозитет се огледа у томе да је она, неколико година касније, на све могуће и немогуће начине покушавала да се поново споји са мном. Осујетио сам њене покушаје, а и не кајем се због тога. Не могу волети цуре које желе да живе лудо и брзо. Не могу, јеби га, па то ти је. Ja znam slucaj gde bivsi decko sadasnjem decku napravi frakture lobanje cekicem, odlezi zatvor za to, izadje, pa se spoji s devojkom. One prepoznaju tu zrtvu, to je sasvim normalno Da zacinim pricu - Umetnička plivačica je bila u pitanju
PajatheTrut Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 nekada volim da stenjem veoma glasno kada zavrsim partiju dote u 02:30 cetvrtkom komsije imaju problem da me razumeju ali nadam se da cemo naci razumevanja jedni za druge
metal guru Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Ja znam slucaj gde bivsi decko sadasnjem decku napravi frakture lobanje cekicem, odlezi zatvor za to, izadje, pa se spoji s devojkom. One prepoznaju tu zrtvu, to je sasvim normalno Da zacinim pricu - Umetnička plivačica je bila u pitanju Pričao si ovo mislim, neka balerina XD 1
Demon Seed Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Umetnicka plivacica brt sigurno Pricao sam na forumu vec? Moguce xD
obsessed by cruelty Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 ja nisam robijao al me jeste cimala jedna bivša nakon što sam joj tadašnjeg dečka izvukao za uši pijan u klubu i cimao ga na ferku ispred pre neku godinu kad se već ispovedamo afrodizijak jbg ofc nije smeo jajara, cimao 10 riba da ga odbrane dok se ne pokupi
obsessed by cruelty Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 nije haha u negotinu to bilo al jesu grdni ti durlanci
vudun Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Зајеби да се петљаш с Власи и Влајне, да ти караконџуле не долазе у санак пусти. Мађионичари су то...
obsessed by cruelty Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 i ja sam jednim delom to se ovi oko požarevca bave mađijom, ovi naši prave pare po npr frankfurt
Demon Seed Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Otkud ti znas da ne potpomazu pravljenje para okultnim aktivnostima...
obsessed by cruelty Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 pa valjda bi i meni prodali neku foru doduše ne znam reč da beknem, osim par psovki sinoć na Enslavedu, Grutle kaže u fazonu "Guten Abend Frankfurt! Wie geht's? That were the only German words I know.. But I do know some bad words... SCHEIßE!!!" a voleo bih da znam, em zvuči megakvltno em bih imao osnovu za neke druge jezike...
Antikristina Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Mndra mja ku krpa mura <3 Strina mi je Vlajna, prevodila nam pesmu, morbidna je Nešto u fazonu 'asi lepa, ću ti izbijem zube i obraze i izedem' 1
PajatheTrut Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 svi mi koji jedva cekamo Stampede of the Disco Elephants
vudun Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 (edited) Лимп Бизкит ? Овај твој чова горе се нешто укењао. Edited December 4, 2017 by vudun
PajatheTrut Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 wes borland>>>svi osrali bolidi sto kao sviraju i ingvej pederstin 3
Recommended Posts