PajatheTrut Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 posle 11 bolje neće valjda da budu šonje
soul wandering Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 Aj vi fejsbukovci, šerujte ovo malo... ja sam zamolio i devojku, i videću koga još znam da je po tim društvenim mrežama. http://rs.n1info.com...piti-novac.html Prosto ne mogu da verujem da ne mogu da se sakupe pare da čovek vrati vid. Vidim da je i on izgubio nadu, ali ako se digne malko pompe i mediji krenu da izveštavaju, može da se izorganizuje nešto valjda. jesi ti iz smedereva? mozda da se prijavi nekoj od fondacija pa da pokusa preko njih.
Demon Seed Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 (edited) posle 11 bolje neće valjda da budu šonje Priprema počinje tako što pitaš omladinca "Tučkaš li ga? xexe" Ili za dame "Šiljiš li ga, reci tetki svojoj" Edited February 2, 2018 by Demon Seed
Dark_Elf Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 jesi ti iz smedereva? mozda da se prijavi nekoj od fondacija pa da pokusa preko njih. Nisam, u NS živim, nego sam samo video vest, i ne mogu da verujem da novinari nisu ostavili nikakav info kako može da se pomogne.
Dark_Elf Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 Pisali su ljudi, koji su iz Smedereva, po komentarima, da su ga sretali... i td.
B@K@ Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Mogu samo da ga mrze oni što ga ne vole. 4
Toki89 Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Eto ,napraviš bend i navataš ribu pet klasa iznad svoje ,ne moraš čak ni da sviraš dobro, ni da imaš veliku ili barem osrednju palicu , ni kosmata metalika ne moraš da budeš ,niti da izbaciš kasvetan album u zadnje 27 godine. Samo članstvo u nekom bendu rokenrol žanra, i aj recimo osrednja harizma , mogu dati zadivljujuće rezultate u ljubavno-seksualnim kategorijama.
Antikristina Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Kinta, braćo, a ne zvona i praporci Jebe se njoj za bend i koja njegova crna harizma
kuruz Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 nije to članstvo u "nekom" bendu, nego u najvećem bendu, bitna razlika 4 2
bradilko Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 da ne pričamo što je (bio) kidač teško da bi metalika zavređivala trenutni status prosečnim bubnjanjem kroza svoj opus. 1 1
vudun Posted February 7, 2018 Report Posted February 7, 2018 Џо Сатриани избацио нови смарагд. Тако једноставан и лепршав, а тако тежак за одсвирати. Још тежи за укомпоновати, разуме се. Слушај, багро позерска. И 20 пута на дан - мало је.
KazimKazim Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Pored toga da e Snor izmislio tremolo rif
Demon Seed Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Brt ti si nesto pogresno razumeo Idi slusaj djenericki švecki melo-metal 2
KazimKazim Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 (edited) I ti uzivai, isto tako, u drugom albumu mocnog benda Thorns...oh wait Edited February 8, 2018 by KazimKazim
Demon Seed Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 (edited) Thorns ima više drugih albuma nego mnogi švecki melo bendovi koji imaju više puta jedan isti album Drugi album Thornsa je izašao pre prvog, zove se Rebel Extravaganza Edited February 8, 2018 by Demon Seed
KazimKazim Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 E provalio sam i da na Vulkanu ima pozaimljenica od prvog Thornsa, to si u pravu, lepo si primetio
Demon Seed Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Nisam ja tvrdio brt da je Snoro izmislio tremolo, to su izmislili Astor Pijacola i tamburasi Zvonka Blogdana Ali se Snore cuje u blek metalu od samog pocetka, i Mayhem ima njegove rifove Samo je covek lenstina + lezao tvorzu malo i jbg Uostalom palamudimo a zaboravih da ti navedem informaciju da je Snorre svirao na Rebel Extravaganzi 1
KazimKazim Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Kakva koincidencia juce - safl odradio svoe...ide prvo Thorns, pa Fuel for Hatred, pa nesto sa Rebela...gledam koe na koga tu uticao i zaimio, sto bi reko Ais - neverovatna slicnost (pored mene bosista) 1
Demon Seed Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Eto vis Ja da se podsetim koja bese numera, kad ne lezi vraze, igrice za devojcice/zabavno/skrec po guzi, boles http://igricezadevojcice.com/zabavno/Tekstovi-pesama/Ajs-Nigrutin/Skrec-po-guzi-jedan.html
Dark_Elf Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 https://www.google.co.uk/amp/www.kurir.rs/amp/2988133/cuvam-golisave-fotke-plasim-se-da-ne-izgubim-telefon-nada-macura-o-tangama-bivseg-muza-seksu-i-dopisivanju-sa-robijasem
vudun Posted February 11, 2018 Report Posted February 11, 2018 (edited) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_executed_in_the_United_States_since_1976 Judias Judy, ljubavi. Edited February 11, 2018 by vudun
Toki89 Posted February 13, 2018 Report Posted February 13, 2018 Nekada su se ljudi stokovali po spomenutom Yu metal forumu. Danas je sve to mnogo lakše uz ivente. https://www.vice.com/rs/article/9kzagv/cimnes-me-cimnem-te-ljubav-u-doba-foruma-i-nokije-3310?utm_source=vicefbsr
Recommended Posts