Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj vi fejsbukovci, šerujte ovo malo... ja sam zamolio i devojku, i videću koga još znam da je po tim društvenim mrežama.

http://rs.n1info.com...piti-novac.html

Prosto ne mogu da verujem da ne mogu da se sakupe pare da čovek vrati vid.

Vidim da je i on izgubio nadu, ali ako se digne malko pompe i mediji krenu da izveštavaju, može da se izorganizuje nešto valjda.

jesi ti iz smedereva? mozda da se prijavi nekoj od fondacija pa da pokusa preko njih.

Posted (edited)

posle 11 bolje

neće valjda da budu šonje

Priprema počinje tako što pitaš omladinca

"Tučkaš li ga? xexe"

Ili za dame "Šiljiš li ga, reci tetki svojoj"

Edited by Demon Seed
Posted

jesi ti iz smedereva? mozda da se prijavi nekoj od fondacija pa da pokusa preko njih.

Nisam,

u NS živim, nego sam samo video vest, i ne mogu da verujem da novinari nisu ostavili nikakav info kako može da se pomogne.

Posted

Eto ,napraviš bend i navataš ribu pet klasa iznad svoje ,ne moraš čak ni da sviraš dobro, ni da imaš veliku ili barem osrednju palicu , ni kosmata metalika ne moraš da budeš ,niti da izbaciš kasvetan album u zadnje 27 godine. Samo članstvo u nekom bendu rokenrol žanra, i aj recimo osrednja harizma , mogu dati zadivljujuće rezultate u ljubavno-seksualnim kategorijama.

Posted

da ne pričamo što je (bio) kidač

teško da bi metalika zavređivala trenutni status prosečnim bubnjanjem kroza svoj opus.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Џо Сатриани избацио нови смарагд. Тако једноставан и лепршав, а тако тежак за одсвирати. Још тежи за укомпоновати, разуме се. Слушај, багро позерска. И 20 пута на дан - мало је.

Posted (edited)

Thorns ima više drugih albuma nego mnogi švecki melo bendovi koji imaju više puta jedan isti album

Drugi album Thornsa je izašao pre prvog, zove se Rebel Extravaganza

Edited by Demon Seed
Posted

Nisam ja tvrdio brt da je Snoro izmislio tremolo, to su izmislili Astor Pijacola i tamburasi Zvonka Blogdana

Ali se Snore cuje u blek metalu od samog pocetka, i Mayhem ima njegove rifove

Samo je covek lenstina + lezao tvorzu malo i jbg

Uostalom palamudimo a zaboravih da ti navedem informaciju da je Snorre svirao na Rebel Extravaganzi

• Upvote 1
Posted

Kakva koincidencia juce - safl odradio svoe...ide prvo Thorns, pa Fuel for Hatred, pa nesto sa Rebela...gledam koe na koga tu uticao i zaimio, sto bi reko Ais - neverovatna slicnost (pored mene bosista) :bigblue:

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...