vudun Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Ajmo Sreto da palimo turbinu na 2000 obrtaja... 2
Descender Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 (edited) <p><span style="color: #1D2129"><span style="font-family: Helvetica, Arial, sans-serif"> <span style="color: #222222"> Edited July 30, 2018 by Descender
KazimKazim Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Sto mrzim ta poredzenja zivih osoba sa nekim situaciama iz zivota i gomilom epiteta
Descender Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 (edited) <p>Nemaš pojma Elem, sjebo me edit <span style="color: #1D2129"> Dragana Mirković je baš zdravlje, šporet, livada i šerpa velika ajvara, džema od kajsija šupa u kojoj svašta ima: tu ćemo kafu nećemo unutra ovde lepše nekako ukutkano ljušti dragana papriku mirković samo puca klompa joj bušna na prstu Dragana Mirković je treće piće posle kojeg se opušta ona je prav dim na dimnjaku - na lepo vreme, spuštena roletna koliko treba kad zalazi sunce i one sunčane rupice, Dragana je miris opranog veša biljana, neomalterisana kuća, žice neke, pesak pred kućom to je dragana, mešalica, sunce, Dragana Mirković je snimak sa kasete svadbe pod šatorom pre dvaes godina: frizure miodrag belodedić I pada već veče a u dnevnoj sobi mirković dragana se raskokodakala dosadna si tetka karmin brišeš s obraza baš masan a ona donela svašta iz beča i teča austrijanac ima najbelje najveće i najzbijenije zube u prostoriji dok eksira šljivovicu svi se smejemo slava je ili tako nešto toplo dragana priča prečesto ''majke mi'' ''znači haos'' i ''ženo'' i svi se nešto razgalamili veselo Dragana Mirkoviće je goblen naivni komplet proleće leto jesen i nedovršena zima idila i tu se u ramu ko ikonica uvukla strepnja, seks, i Ceca, baca vragolast pogled na nas. Edited July 30, 2018 by Descender 2
KazimKazim Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 (edited) Ko ono na tnjiteru, koa si replika iz nekog filma, koi si stih iz neke pesme, koi si citat iz knjige Valjda da se pokau kako svi citau, slusau, gleau...ili jos gore, kad iscitirau nesto tripuiu da e to stvarno njihov zivot, to est Bolivud i Holivud Aide tornjaite se u zemlju Dembeliu, jasuci ruzicaste jednoroge ili neki tamo Hogvarc, sa Hariem Poterom Edited July 30, 2018 by KazimKazim 1
Descender Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Asi ljut Kazime Al promašio si poentu, kakav ružičasti jednorog - Dragana je istina! 1
KazimKazim Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Ma ja to globalno heituem te neke fenomene novog doba, svako malo
Demon Seed Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Ko ono na tnjiteru, koa si replika iz nekog filma, koi si stih iz neke pesme, koi si citat iz knjige , koi ti kurc
Demon Seed Posted August 18, 2018 Report Posted August 18, 2018 Video sam preplanulu plavusu sa plavim lanugo dlacicama po dekolteu, osvetljenim suncem u zalasku Fur faggotry za pocetnike
Berliner Posted August 19, 2018 Report Posted August 19, 2018 Video sam preplanulu plavusu sa plavim lanugo dlacicama po dekolteu, osvetljenim suncem u zalasku Fur faggotry za pocetnike ja znam lika koji je ostavio devojku (veoma lepu) zbog toga, mislio da to nesto nije normalno
bo88gdan Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 ja znam lika koji je ostavio devojku (veoma lepu) zbog toga, mislio da to nesto nije normalno taj mora da je gej
Berliner Posted September 7, 2018 Report Posted September 7, 2018 taj mora da je gej nije ni najmanje, nego je toliko hetero da je napravio pun krug. imprintovana mu je slika zene bez dlaka pa ne zna gde udara. no dobro... jedini nacin da se ne bude nimalo gej je da se zena postuje kao licnost, a ne kao seks-objekat, a fala bogu to tebi kao hriscaninu nije strano 1
oʞɾoƃ Posted September 7, 2018 Report Posted September 7, 2018 da se zena postuje kao licnost, a ne kao seks-objekat, a fala bogu to tebi kao hriscaninu nije strano Hrišćanstvo kaže i da je gordost greh, pa se svejedno kače slike iz teretane…
kuruz Posted September 7, 2018 Report Posted September 7, 2018 četiri dana bez yum fiksa, sunce ti šiptarsko... delovalo je kao mesec dana 2
bo88gdan Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Hrišćanstvo kaže i da je gordost greh, pa se svejedno kače slike iz teretane… hahahahaha 2
vudun Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Ch00jem da si bila s m0ga decxka? E pa ja s twojim nissan nisXta radila tra la la! 1
bo88gdan Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Jeri ima neko iskustva sa Oxford akademijom u Bg? Tacnije sa njihovom skolom jezika?
Zen Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Oxford centar ili bas oxford akademija?
Vresište Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Jeri ima neko iskustva sa Oxford akademijom u Bg? Tacnije sa njihovom skolom jezika? Ništa dobro. Treš je varijanta - Pink fazon među školama jezika. Ima dosta boljih škola u Beogradu od njih Probaj Kontext, Tom i Ema, Livingston. Sve zavisi za šta ti treba.
bo88gdan Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Oxford centar ili bas oxford akademija? https://www.akademijaoxford.com/skola_stranih_jezika.php ovi Ništa dobro. Treš je varijanta - Pink fazon među školama jezika. Ima dosta boljih škola u Beogradu od njih Probaj Kontext, Tom i Ema, Livingston. Sve zavisi za šta ti treba. hocu c2 kurs da zavrsim, videcu kod ostalih
Vresište Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Grupe za proficiency su inače retke. Oćš pilažeš CPE na kraju il samo kurs?
Recommended Posts