Sreta Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 NI SESELJA NITI DRASKOVICA MI SMO VOJSKA DRAGANA DZAJICA7 NE POMERAJTE BAGRENJEEEEEEE
vudun Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Manu-Cao-svirao-sa-mestanima-ispred-seoske-prodavnice-u-Toplom-Dolu.sr.html
Dead Man Drinking Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 S konja na magarca. Beograd je verovatno najgori grad za život u Evropi. Uz Istanbul, ali oni bar imaju more. I metro.
Demon Seed Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 38 minutes ago, Dead Man Drinking said: S konja na magarca. Beograd je verovatno najgori grad za život u Evropi. Uz Istanbul, ali oni bar imaju more. I metro. Banujte ovog autošovinistu, ništa drugo ne postuje! Eno ti idi u Indoneziji navijaj
Srbin Hamza Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 sa juga Albanije, gde padaju zvezde Gde ljubavi ima u svakom zrnu neba
Demon Seed Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Moj Bog ima plave oči Neverne Bebe = fašisti rasisti 1
Antikristina Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Ima u mom selu jedan plavooki cigga
Talvi Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 6 hours ago, Demon Seed said: Moj Bog ima plave oči Neverne Bebe = fašisti rasisti zar su to neverne bebe? ja se samo sećam onog nekog spota gde glumci to pevaju
Srbin Hamza Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 najluđe bend se zove Neverne bebe a frontmen pozdravlja patrijarha i zahvaljuje Bogu. Srbin.
Talvi Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 dobro, ime je od Olivera Mandića uzeto 😄 1
Demon Seed Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 49 minutes ago, Srbin Hamza said: najluđe bend se zove Neverne bebe a frontmen pozdravlja patrijarha i zahvaljuje Bogu. Srbin. Stvarno? 1 hour ago, Talvi said: zar su to neverne bebe? ja se samo sećam onog nekog spota gde glumci to pevaju Dada, fail, ja sam istripovao da su NB. Moramo priznati da je pesma u njihovom stilu, možda su je svirali oni nekad... Muzika Sanja Balkanika, tekst Irfan Mensur, mađarian white supremacist
Srbin Hamza Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 33 minutes ago, Talvi said: dobro, ime je od Olivera Mandića uzeto 😄 još gore jbt kad smo već kod Mandića, koji moj je on, gej srbin ili strejt srbin 17 minutes ago, Demon Seed said: Stvarno? pa ja ga tako čuo negde doduše, čitava rok scena je u nekom trenutku postala pobožna najgrđi je Cane kad počne o religiji valjda Porfirije počeo da im dolazi na koncerte još dok je bio mitropolit
vudun Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 2 hours ago, Srbin Hamza said: kad smo već kod Mandića, koji moj je on, gej srbin ili strejt srbin Strejt Srbin i žešći sadista... I bivši teča mog najboljeg ortaka...
Demon Seed Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Pa tako treba, nezrelo je doći u 30-40 godina a ne pronaći Isusa. Ko u mladosti nije bio levičar, nema srca, ko u starosti nije desničar, nema mozga. 6 minutes ago, vudun said: Strejt Srbin i žešći sadista... I bivši teča mog najboljeg ortaka... Oliver je bogotac, samo je prodao dušu đavolu zbog dopa jbg. 1
Srbin Hamza Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 15 minutes ago, vudun said: Strejt Srbin i žešći sadista ukratko - Srbin 1 1
vudun Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Mile Budak pocepao Trivićku... PDP ne priznaje poraz: Ne znamo šta se desilo preko noći, ali Trivić nema nijedan glas u svom selu
VoivodBG Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Dosadan si bratane. Promeni malo zonfic. 1
Srbin Hamza Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Srbine, si gledo sinoć šta su radili do 3 ujutru? Ako nisi, mojne mi disuješ zonfić. 3
vudun Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 Šta su radili, trpali listiće u džakove i bacali u hladnu Drinu dok su ostali hrkali sve u šesnaest?
Srbin Hamza Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 čak je nebitno jel neko pokrao izbore likovi se na TV raspravljaju koliko glasova su dobili po selima, bukvalno ono 83 glasa jedan 65 glasova drugi kandidat i to pričaju na TV sa nacionalnom frekvencijom a ne umeju 3 dana da prebroje čitavu zemlju u nekom tamo selu ubosni, da bi kontrolisali kako će glasati, aktivisti prijavili preko noći da u selu ima 80 slepih lica, i da im treba pomoć druge osobe da glasaju selo ima 200 ljudi, 80 oslepelo za jednu noć i prijavljeno centralnoj izbornoj komisiji sve je to za na vrbU
Demon Seed Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 Na stotine hiljada slepih lica postoji, a to ni ne znaju, dok tumaraju pustošima samsare, draga moja braćo u Hristu.
Recommended Posts