bo88gdan Posted March 25, 2024 Report Posted March 25, 2024 On 3/21/2024 at 9:01 PM, Srbin Hamza said: liči na Jeremićku Dijana je sigurno samo jedna ličnost i samo 2 sise Da ima psihopata teski
vudun Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 Milan iz Trstenika nam ima određene poteškoće...? https://stil.kurir.rs/lifestyle/218821/milan-ima-dijagnozu-preteranog-polnog-nagona-i-zivot-mu-je-pakao
kuruz Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 foto: preentscreen/Youtube - strelica na slici - preentscreen vrhunsko novinarstvo 1
Zen Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal
Kumodraski Vo Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Al strelica ne ostaje na printscreenu, ne znam kako su ovo uspeli..
WIZARD OF GORE Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 9 hours ago, Zen said: Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal Ko se sad obesio??? 🤔
HEFEST Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 10 hours ago, Zen said: Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-danka-ilic-ubijena-vucic-uhapsena-dva-muskarca-priznali-zlocin/nx98yns
HEFEST Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Savatio ih je dok je do kolena u djubretu brljao po deponiji. Ko nekada kada je po snegu spasavao dete. Ja mislim da je on ipak Klark Kent. Ima cvike, sve se poklapa. 1
Sreta Posted April 7, 2024 Report Posted April 7, 2024 Realno, Od bizuterije, do cilibara najjaci album. https://youtu.be/EtbRBFuPwvY?si=WZ9wPiAvWflgqlI8 1
Zen Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 On 4/4/2024 at 10:23 AM, WIZARD OF GORE said: Ko se sad obesio??? 🤔 Valjda Srdjan
vudun Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 Znam jednog gospodina koji je predložio Žarku Zečeviću u valjda ''Tri šešira'' da ovaj preko savezne Udbe sredi neku utakmicu revijalnog karaktera... Kako bi se gospodin noću prikrao, recimo preko terase, u hotelsku sobu i silovao prethodno nadrogiranu manekenku (Izabel Gular), dok onaj njen golman (Kevin Trap) hrče sve u šesnaest...
Face Of Melinda Posted April 9, 2024 Author Report Posted April 9, 2024 Tako je Zen... Srki je u pitanju... jbga druzili smo se jos od srednje skole, depra ucinila svoje 😕
Sreta Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Neka je laka zemlja depresivnoj braci. Ja bih se svakako vec zavrsio, da nije kukavicki cin. A i dobio sam devojcicu. Ciciban...
vudun Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Zašto sebe da ubijate...? Pa, zna se koga treba ubijati se... serijski... Npr. političare (vlast - opozicija), kako republičke, tako i one na lokalu, za... zatim tajkune, pojedine novinare, pojedine nogometaše, pevaljke, influensere, babune sa IDJ-a, određena vojna lica, pa čak i određene doktore... I manite me tih baj... bajkica tipa raj / pakao i sl. Da društvo ima makar stotinak serijski nastrojenih, koji bi roknuli... svaki po pedesetak... bili bismo Eldorado... I Eldorado i Kazablanka, razumete...?
HEFEST Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 38 minutes ago, vudun said: I manite me tih baj... bajkica tipa raj / pakao i sl. Meni se Bog javio i pokazao mi viziju raja. Pakao mi nije pokazao tako da za to vec nisam siguran. Nije bajka nego realnost ma koliko meni i dan danas to izgledalo neverovatno.
vudun Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Je l' ti se javio na Šar-planini ili je to bio dubok san...?
Recommended Posts