bo88gdan Posted March 25 Report Posted March 25 On 3/21/2024 at 9:01 PM, Srbin Hamza said: liči na Jeremićku Dijana je sigurno samo jedna ličnost i samo 2 sise Da ima psihopata teski
vudun Posted April 3 Report Posted April 3 Milan iz Trstenika nam ima određene poteškoće...? https://stil.kurir.rs/lifestyle/218821/milan-ima-dijagnozu-preteranog-polnog-nagona-i-zivot-mu-je-pakao
kuruz Posted April 3 Report Posted April 3 foto: preentscreen/Youtube - strelica na slici - preentscreen vrhunsko novinarstvo 1
Zen Posted April 3 Report Posted April 3 Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal
Kumodraski Vo Posted April 4 Report Posted April 4 Al strelica ne ostaje na printscreenu, ne znam kako su ovo uspeli..
WIZARD OF GORE Posted April 4 Report Posted April 4 9 hours ago, Zen said: Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal Ko se sad obesio??? 🤔
HEFEST Posted April 4 Report Posted April 4 10 hours ago, Zen said: Jel mogu do mene da stignu neke lepe vesti nego samo neko skocio kroz prozor neko se obesio #metal https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-danka-ilic-ubijena-vucic-uhapsena-dva-muskarca-priznali-zlocin/nx98yns
HEFEST Posted April 4 Report Posted April 4 Savatio ih je dok je do kolena u djubretu brljao po deponiji. Ko nekada kada je po snegu spasavao dete. Ja mislim da je on ipak Klark Kent. Ima cvike, sve se poklapa. 1
Sreta Posted April 7 Report Posted April 7 Realno, Od bizuterije, do cilibara najjaci album. https://youtu.be/EtbRBFuPwvY?si=WZ9wPiAvWflgqlI8 1
Zen Posted April 8 Report Posted April 8 On 4/4/2024 at 10:23 AM, WIZARD OF GORE said: Ko se sad obesio??? 🤔 Valjda Srdjan
vudun Posted April 9 Report Posted April 9 Znam jednog gospodina koji je predložio Žarku Zečeviću u valjda ''Tri šešira'' da ovaj preko savezne Udbe sredi neku utakmicu revijalnog karaktera... Kako bi se gospodin noću prikrao, recimo preko terase, u hotelsku sobu i silovao prethodno nadrogiranu manekenku (Izabel Gular), dok onaj njen golman (Kevin Trap) hrče sve u šesnaest...
Face Of Melinda Posted April 9 Author Report Posted April 9 Tako je Zen... Srki je u pitanju... jbga druzili smo se jos od srednje skole, depra ucinila svoje 😕
Sreta Posted April 10 Report Posted April 10 Neka je laka zemlja depresivnoj braci. Ja bih se svakako vec zavrsio, da nije kukavicki cin. A i dobio sam devojcicu. Ciciban...
vudun Posted April 10 Report Posted April 10 Zašto sebe da ubijate...? Pa, zna se koga treba ubijati se... serijski... Npr. političare (vlast - opozicija), kako republičke, tako i one na lokalu, za... zatim tajkune, pojedine novinare, pojedine nogometaše, pevaljke, influensere, babune sa IDJ-a, određena vojna lica, pa čak i određene doktore... I manite me tih baj... bajkica tipa raj / pakao i sl. Da društvo ima makar stotinak serijski nastrojenih, koji bi roknuli... svaki po pedesetak... bili bismo Eldorado... I Eldorado i Kazablanka, razumete...?
HEFEST Posted April 10 Report Posted April 10 38 minutes ago, vudun said: I manite me tih baj... bajkica tipa raj / pakao i sl. Meni se Bog javio i pokazao mi viziju raja. Pakao mi nije pokazao tako da za to vec nisam siguran. Nije bajka nego realnost ma koliko meni i dan danas to izgledalo neverovatno.
vudun Posted April 10 Report Posted April 10 Je l' ti se javio na Šar-planini ili je to bio dubok san...?
Recommended Posts