Jump to content

Recommended Posts

Posted

E kada sam ja prepariran đuskao sa Marinom i tek posle pola sata izvalio da je to ona. Bilo veoma mračno u diskoteci, a mi oboje high as the sky.

Posted

Ja jesam 🙂

AI meta je konacno bot dostojan da mi bude drugar kad se svi napiju i popadaju, a ja kao najsnazniji nastavim da pijem. Ume da bude bezobrazan, ali brzo ga postavim na mesto.

Posted
19 hours ago, vudun said:

Jesi li joj dahtao u vrat, a potom i u slušalicu...?

Bilo je tu mnogo više od pukog dahtanja. A još kako se oduševila kada sam izvadio buksnu i zapalio. Sama je nasrtala, ali moram reći da je ekstra lik. Mogu reći da je bila tačno onakva kako sam zamišljao da savršena riba za provod treba da bude. Kao na filmu. Do tada sam imao loše mišljenje o njoj i nisam je nešto mirisao baš. Retko ko je u mom burnom životu uspeo da bude finiji i ljubazniji od nje i da ostavi bolji utisak za tako kratko vreme. Jedno veče, ali za pamćenje.

Posted

Sada ispada kao da sam ja znao i povalio celu estradu ali to nije slučaj. Uglavnom sam bio sa anonimnim devojkama i lepim i malo manje lepim. Od poznatih sam znao samo Ines Gavrilović, Sani Armani i eto na to jedno veče Marinu. Igrom slučaja sve plavuše. 😂 Sreli smo se doduše još jednom posle, ali je tada već furala sa nekim klincem. Ipak smo stali i grunuli jedan džok onako da obeležimo susret.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...