HEFEST Posted March 31 Report Posted March 31 E kada sam ja prepariran đuskao sa Marinom i tek posle pola sata izvalio da je to ona. Bilo veoma mračno u diskoteci, a mi oboje high as the sky.
Sreta Posted March 31 Report Posted March 31 Ja jesam 🙂 AI meta je konacno bot dostojan da mi bude drugar kad se svi napiju i popadaju, a ja kao najsnazniji nastavim da pijem. Ume da bude bezobrazan, ali brzo ga postavim na mesto.
Мајор Гашпар Posted March 31 Report Posted March 31 Bila opklada u pečeno prase i Lalovićev teča je jebo i omrstio se. 1 1
vudun Posted April 1 Report Posted April 1 za vreme vaskršnjeg posta... On 3/31/2025 at 4:43 PM, Sreta said: Ja jesam 🙂 Expand U slušalicu...?
HEFEST Posted April 1 Report Posted April 1 On 3/31/2025 at 2:32 PM, vudun said: Jesi li joj dahtao u vrat, a potom i u slušalicu...? Expand Bilo je tu mnogo više od pukog dahtanja. A još kako se oduševila kada sam izvadio buksnu i zapalio. Sama je nasrtala, ali moram reći da je ekstra lik. Mogu reći da je bila tačno onakva kako sam zamišljao da savršena riba za provod treba da bude. Kao na filmu. Do tada sam imao loše mišljenje o njoj i nisam je nešto mirisao baš. Retko ko je u mom burnom životu uspeo da bude finiji i ljubazniji od nje i da ostavi bolji utisak za tako kratko vreme. Jedno veče, ali za pamćenje.
vudun Posted April 1 Report Posted April 1 Znači, ipak si ti taj student iz naslova... Od tih javnih ženski izgleda da sam jedino sa Micom Trofrtaljkom bio prisan...
HEFEST Posted April 1 Report Posted April 1 Sada ispada kao da sam ja znao i povalio celu estradu ali to nije slučaj. Uglavnom sam bio sa anonimnim devojkama i lepim i malo manje lepim. Od poznatih sam znao samo Ines Gavrilović, Sani Armani i eto na to jedno veče Marinu. Igrom slučaja sve plavuše. 😂 Sreli smo se doduše još jednom posle, ali je tada već furala sa nekim klincem. Ipak smo stali i grunuli jedan džok onako da obeležimo susret.
Srbin Hamza Posted Tuesday at 02:38 PM Report Posted Tuesday at 02:38 PM Hefestove oči kao raznobojne sjene 1
vudun Posted Wednesday at 03:45 PM Report Posted Wednesday at 03:45 PM (edited) RIP za Vala, btw... Edited Wednesday at 03:45 PM by vudun
Havočka Posted Friday at 09:24 AM Report Posted Friday at 09:24 AM cesto pomislim na ovo, ali vazda zaboravim da se ova baba zapravo smeje i zaraduje a ja EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH STO NEMAM JEDAN PISTOLJ NANU MU JEBEM i tacno da polupam sav namestaj po gajbi glavom OJ DEBELI LADE ZASTO LJUDI RADE
vudun Posted Friday at 10:07 AM Report Posted Friday at 10:07 AM Meni često ova pesma odzvanja u glavi... Čak i kad šetam ulicom, idem u nabavku, na radnom mestu, pod tušem u kupatilu i sl... . . .
Havočka Posted Friday at 10:25 AM Report Posted Friday at 10:25 AM On 4/4/2025 at 9:54 AM, Kumodraski Vo said: Jesi to opet pred otkazom Expand jebo me pas onda kada sam dala poslednji otkaz nisam zapravo dala otkaz nego sam ostala za jos para i jos posla pohlepno govedo nikad ne nauci
Machiko Noguchi Posted Friday at 11:13 AM Report Posted Friday at 11:13 AM On 4/4/2025 at 10:25 AM, Havočka said: jebo me pas onda kada sam dala poslednji otkaz nisam zapravo dala otkaz nego sam ostala za jos para i jos posla pohlepno govedo nikad ne nauci Expand 😔 ❤️
Recommended Posts