VoivodBG Posted April 4 Report Posted April 4 11 minutes ago, Grobodan said: Uskoro Brutal Psihoterapija je jeftinija. 1
Zen Posted April 13 Report Posted April 13 On 4/4/2025 at 12:25 PM, Havočka said: jebo me pas onda kada sam dala poslednji otkaz nisam zapravo dala otkaz nego sam ostala za jos para i jos posla pohlepno govedo nikad ne nauci Pobogu, nisu nikad pare bile toliki problem koliko sve ostalo uvek #poslovneistine, ako hoces da das otkaz znas dobro da treba da ga das 💀 Vudun za urednika dnevnika 2 2
Havočka Posted April 13 Report Posted April 13 nisu čak ni pare bile toliko primamljive koliko još posla al' džabe kad radiš sa idiotom dovoljan je samo jedan idiot
HEFEST Posted April 14 Report Posted April 14 Blago tebi pa imaš samo jednog ili dva. Ja radim među 120 žena od kojih su bar 40 za momentalno hospitalizovanje na psihijatriju. Zamisli radno okruženje gde jedna drugoj oči kopaju svaki dan i onda dolaze kod mene jedna po jedna da se žale jer sam im šef. Da se usereš od muke. 1
HEFEST Posted April 14 Report Posted April 14 17 minutes ago, Talvi said: Ovo mi šalju one normalne kada me zezaju. 1
Havočka Posted Monday at 08:13 PM Report Posted Monday at 08:13 PM 11 hours ago, HEFEST said: Blago tebi pa imaš samo jednog ili dva. Ja radim među 120 žena od kojih su bar 40 za momentalno hospitalizovanje na psihijatriju. Zamisli radno okruženje gde jedna drugoj oči kopaju svaki dan i onda dolaze kod mene jedna po jedna da se žale jer sam im šef. Da se usereš od muke. ja radim među dvanaest indijanaca a jedan od indijanaca je i TOTALNI indijanac i nikome nisam šef da stvari budu tužnije, svi su pametni i dobri likovi i braća i onda ni da pustiš da se spali ni da oteraš u kurac ...
Grobodan Posted Monday at 08:17 PM Report Posted Monday at 08:17 PM 11 hours ago, HEFEST said: Blago tebi pa imaš samo jednog ili dva. Ja radim među 120 žena od kojih su bar 40 za momentalno hospitalizovanje na psihijatriju. Zamisli radno okruženje gde jedna drugoj oči kopaju svaki dan i onda dolaze kod mene jedna po jedna da se žale jer sam im šef. Da se usereš od muke. Zvuči kao lisica u kokošinjcu situacija, još znajući tvoje nezajažljive satirske apetite....
Havočka Posted Monday at 08:18 PM Report Posted Monday at 08:18 PM JEBOTE GDE JE BWO)))))))AH TEMA NA KOM PODFORUMU JE DA LI JE OVO MOGUĆE Dok nađem prošla me inspiracija ffs
vudun Posted Monday at 11:20 PM Report Posted Monday at 11:20 PM On 4/13/2025 at 11:37 PM, Zen said: Vudun za urednika dnevnika 2 1
HEFEST Posted Tuesday at 05:48 AM Report Posted Tuesday at 05:48 AM (edited) 9 hours ago, Grobodan said: Zvuči kao lisica u kokošinjcu situacija, još znajući tvoje nezajažljive satirske apetite.... Tako nekako jbg. To mi je usud. Prvi posao mi bio u jednoj velikoj šivari gde smo radili za poznate svetske firme i sva odeća se prodavala u Parizu. Radio sam sa 120 žena skoro bukvalno sam. Jedna po jedna te zove hajde do magacina da vidimo postavu. 😂 Mladi krojač - 7 jednim udarcem. Btw stvarno sam bio mladi krojač. Edited Tuesday at 05:50 AM by HEFEST
HEFEST Posted Tuesday at 06:01 AM Report Posted Tuesday at 06:01 AM 9 hours ago, Havočka said: i onda ni da pustiš da se spali ni da oteraš u kurac ... Moja sućut. Ja sa indijancima lako izađem na kraj metodom zastrašivanja ako ništa drugo ne pomogne, ali problem je što radim sa ženama. Kada bi bar htele da piju lekove za smirenje nego one kao da gutaju ekstazi i ne gase se ni jedne jebene sekunde. Sve svoje frustracije od kuće donose na posao. Jedna čak dolazi na posao 1,5 sat vremena ranije, a uvek radimo prvu smenu. Toliki nolifer da bukvalno ne želi kući da ode sa posla nego je čistačice teraju da ode kući. To je samo jedan primer u moru besmisla. i kompletnog ludila
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 07:54 AM Report Posted Tuesday at 07:54 AM 11 hours ago, Havočka said: ja radim među dvanaest indijanaca a jedan od indijanaca je i TOTALNI indijanac i nikome nisam šef da stvari budu tužnije, svi su pametni i dobri likovi i braća i onda ni da pustiš da se spali ni da oteraš u kurac ... Ovako je i kod mene sreca pa najveci indijanci idu na teren cesto..
vudun Posted Tuesday at 09:56 AM Report Posted Tuesday at 09:56 AM 3 hours ago, HEFEST said: Jedna po jedna te zove hajde do magacina da vidimo postavu. 😂 Mladi krojač - 7 jednim udarcem. Btw stvarno sam bio mladi krojač. - 12...!
HEFEST Posted Wednesday at 10:21 AM Report Posted Wednesday at 10:21 AM Ovo me podseća na moj prosečan dan na Yumu. - nije 120 jer je bilo i dosta starijih gospi, ali je bilo više nego što bi čovek mogao da poželi. Sreća njihova pa sam oduvek bio kapacitet na svakom polju, ali sam zbog toga par puta za malo pao u nesvest na poslu jer nisam imao kada da spavam. Radno vreme minimum 16h. Da obiđeš par snajki još minimum 2-3 sata. Tuširanje, večera i da se nabavi neka buksna 1-2 sata u idealnim uslovima. I tako svaki dan. U proseku 2-3 sata sna svake noći mesecima i mesecima. To je bio težak posao.
Recommended Posts