Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 4/4/2025 at 12:25 PM, Havočka said:

jebo me pas onda kada sam dala poslednji otkaz nisam zapravo dala otkaz nego sam ostala za jos para i jos posla

pohlepno govedo

nikad ne nauci

Pobogu, nisu nikad pare bile toliki problem koliko sve ostalo uvek #poslovneistine,  ako hoces da das otkaz znas dobro da treba da ga das 💀 

Vudun za urednika dnevnika 2

• Like 2
Posted

nisu čak ni pare bile toliko primamljive koliko još posla 

al' džabe kad radiš sa idiotom 

dovoljan je samo jedan

idiot

Posted

Blago tebi pa imaš samo jednog ili dva. Ja radim među 120 žena od kojih su bar 40 za momentalno hospitalizovanje na psihijatriju. Zamisli radno okruženje gde jedna drugoj oči kopaju svaki dan i onda dolaze kod mene jedna po jedna da se žale jer sam im šef. Da se usereš od muke.

• Like 1
Posted
11 hours ago, HEFEST said:

Blago tebi pa imaš samo jednog ili dva. Ja radim među 120 žena od kojih su bar 40 za momentalno hospitalizovanje na psihijatriju. Zamisli radno okruženje gde jedna drugoj oči kopaju svaki dan i onda dolaze kod mene jedna po jedna da se žale jer sam im šef. Da se usereš od muke.

ja radim među dvanaest indijanaca a jedan od indijanaca je i TOTALNI indijanac

i nikome nisam šef 

da stvari budu tužnije, svi su pametni i dobri likovi i braća 

i onda ni da pustiš da se spali ni da oteraš u kurac

...

Posted
11 hours ago, HEFEST said:

Zvuči kao lisica u kokošinjcu situacija, još znajući tvoje nezajažljive satirske apetite.... 

Posted (edited)
9 hours ago, Grobodan said:

Zvuči kao lisica u kokošinjcu situacija, još znajući tvoje nezajažljive satirske apetite.... 

Tako nekako jbg. To mi je usud. Prvi posao mi bio u jednoj velikoj šivari gde smo radili za poznate svetske firme i sva odeća se prodavala u Parizu. Radio sam sa 120 žena skoro bukvalno sam. Jedna po jedna te zove hajde do magacina da vidimo postavu. 😂 

Mladi krojač - 7 jednim udarcem. Btw stvarno sam bio mladi krojač. 

Edited by HEFEST
Posted
9 hours ago, Havočka said:

...

Moja sućut. Ja sa indijancima lako izađem na kraj metodom zastrašivanja ako ništa drugo ne pomogne, ali problem je što radim sa ženama. Kada bi bar htele da piju lekove za smirenje nego one kao da gutaju ekstazi i ne gase se ni jedne jebene sekunde. Sve svoje frustracije od kuće donose na posao. Jedna čak dolazi na posao 1,5 sat vremena ranije, a uvek radimo prvu smenu. Toliki nolifer da bukvalno ne želi kući da ode sa posla nego je čistačice teraju da ode kući. To je samo jedan primer u moru besmisla. i kompletnog ludila

Posted
11 hours ago, Havočka said:

ja radim među dvanaest indijanaca a jedan od indijanaca je i TOTALNI indijanac

i nikome nisam šef 

da stvari budu tužnije, svi su pametni i dobri likovi i braća 

...

Ovako je i kod mene :haha: sreca pa najveci indijanci idu na teren cesto..

Posted
3 hours ago, HEFEST said:

Jedna po jedna te zove hajde do magacina da vidimo postavu. 😂 

Mladi krojač - 7 jednim udarcem. Btw stvarno sam bio mladi krojač. 

- 12...!

Posted

Ovo me podseća na moj prosečan dan na Yumu. 

- nije 120 jer je bilo i dosta starijih gospi, ali je bilo više nego što bi čovek mogao da poželi. Sreća njihova pa sam oduvek bio kapacitet na svakom polju, ali sam zbog toga par puta za malo pao u nesvest na poslu jer nisam imao kada da spavam. Radno vreme minimum 16h. Da obiđeš par snajki još minimum 2-3 sata. Tuširanje, večera i da se nabavi neka buksna 1-2 sata u idealnim uslovima. I tako svaki dan. U proseku 2-3 sata sna svake noći mesecima i mesecima. To je bio težak posao.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...