Dark_Elf Posted April 16 Report Posted April 16 On 4/4/2025 at 12:25 PM, Havočka said: jebo me pas onda kada sam dala poslednji otkaz nisam zapravo dala otkaz nego sam ostala za jos para i jos posla pohlepno govedo nikad ne nauci A jbg... šta ćeš... cepaj dalje... Ja sam lično imao sreće kad sam radio u lokalnoj TV (pre milijardu godina), da tamo bude tako dobra ekipa, da veruj mi... idem onako na posao... još neko lepo vreme je... ja brate ne znam je l' idem kod ortaka na žurku, ili na posao. 🙂 Prelepo je bilo. Posle sam počeo da freelancujem... i evo već 15 godina tako.... i naučio sam opasno dobro da kuvam. Iskreno, fali mi malo to da odem opet na TV (ili bilo gde na poso).. da me podjebavaju kolege... i da ih podjebavam.... 🙂 Sve u svemu, evo gde mislim ljudi da greše. LJudi misle da je 3D grafika ili programiranje teško... to izbegavaju... Svako na ovom forumu... ali bukvalno svako (čak i Kuruz) može da bude programer. A to je NAJLAKŠE Naućiš brate malo... vidiš koliko se svi boje da uče dalje.. pa učiš još malo... I ODMA SI NAJBOLJI (među lenštinama) I zapravo... to je izlaz... Po mojem mišljenju svi smo tu negde.... isto smo glupi... samo se neki malo više trude, neki malo manje... programiranje nije ništa komplikovanije od kuvanja... dobar kuvar da budeš treba ti godine.. isto tako i dobar programer
vudun Posted April 16 Report Posted April 16 (edited) Ode i istinski doajen vrelog asfalta... Ovo je trebalo na onu drugu temu, ali ajde sad... Edited April 16 by vudun
Dinarski Ratnik Posted April 18 Report Posted April 18 On 4/17/2025 at 12:46 AM, Dark_Elf said: Svako na ovom forumu... ali bukvalno svako (čak i Kuruz) može da bude programer. A to je NAJLAKŠE Naućiš brate malo... vidiš koliko se svi boje da uče dalje.. pa učiš još malo... I ODMA SI NAJBOLJI (među lenštinama) Ovo se sa dosta oblasti može reći. Pojaviš se i budeš prvi jer se niko ne trudi.
Zen Posted April 22 Report Posted April 22 Koji vec dan blokade rts Evo zove me kolega, a sta mislis da mi ko radnici rts razbucamo studentskre barikade i otmemo rts od njih Dobro i sta cemo da pustamo onda Neven i Branka kockicu na repeat
VoivodBG Posted April 22 Report Posted April 22 6 hours ago, Zen said: Koji vec dan blokade rts Evo zove me kolega, a sta mislis da mi ko radnici rts razbucamo studentskre barikade i otmemo rts od njih Dobro i sta cemo da pustamo onda Neven i Branka kockicu na repeat Pustite Vuka Karadžića remasterizovanog koji je u arhivi. Za početak. 2
Grobodan Posted April 22 Report Posted April 22 Što bi rekao mudrac, izneti kasete Srećnih ljudi ostalo sravniti sa zemljom
Sreta Posted Wednesday at 11:58 PM Report Posted Wednesday at 11:58 PM Lupio bi babo tad sakom o sto, flasi bi se brzo naziralo dno...
Sreta Posted Friday at 05:17 AM Report Posted Friday at 05:17 AM U SRED TISINE GRAAAADAA I USNULE EEE LJEPOTEEEE Ter d Erme bna toljagu, Sanel blek na ticvra... |I pet piva u sebe, to je bilo resenje, resenje za osveeezenjeeee
Toki89 Posted Friday at 10:09 AM Report Posted Friday at 10:09 AM On 4/17/2025 at 12:46 AM, Dark_Elf said: Po mojem mišljenju svi smo tu negde.... isto smo glupi... samo se neki malo više trude, neki malo manje... programiranje nije ništa komplikovanije od kuvanja... dobar kuvar da budeš treba ti godine.. isto tako i dobar programer Ljudi i dalje potcenjuju kuvare, šofere, majstore, električare...a kancelarijske poslove opasno precenjuju. Svaka starletica može da pošalje mejl ili da popuni formular...čik da je vidim da tera Fap-a po obroncima Suve planine. ( mada zato ume spretno da izfapuje mog suvog ) 1 1
Dark_Elf Posted Saturday at 07:50 PM Report Posted Saturday at 07:50 PM On 4/25/2025 at 12:09 PM, Toki89 said: Ljudi i dalje potcenjuju kuvare, šofere, majstore, električare...a kancelarijske poslove opasno precenjuju. Svaka starletica može da pošalje mejl ili da popuni formular...čik da je vidim da tera Fap-a po obroncima Suve planine. ( mada zato ume spretno da izfapuje mog suvog ) Da, ali ona ne ume (ni) da organizuje teranje jednog Fap-a preko planine. Ti, ako teraš sad Fap, razmisli da li više ti, ili ta sekretarica imaju šanse da organizuju Fap-pbe duž planine. Pa ako ikada kupiš jedan, i organizuješ.. pa drugi Fap... naperaviš firmu..... lako ćeš maći sekretarivu koja će ti ispafovati sve što si (samostalno) iznafapisao. 🙂 ------------------ I sad.. ako ignorišemo ovo gore... Postoji li LJepša blekerica i PJesma od ove?
Dinarski Ratnik Posted Sunday at 02:52 PM Report Posted Sunday at 02:52 PM 19 hours ago, Dark_Elf said: Postoji li LJepša blekerica i PJesma od ove?
Recommended Posts