kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 a od obaveza sam skapao evo, juče počeo odmor, al idem i prekosutra na posao prošlog petka odem na neki rođendan zvoni službeni, zovu klijenti, treba nešto hitno napuštaj rođendan, u kancelariji do 1
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 i ja stala bas tu baš ću da poskidam sve opet a moram i Sopranove, i tu sam stao negde u trećoj sezone, pardon
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 kul je serijica, volim onog genija haha
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Harvi, iako je pozer onaj njegov glavni rival je isto faca
Talvi Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 baš ću da poskidam sve opet a moram i Sopranove, i tu sam stao negde u trećoj ja se tako zavaravam da ću skinuti i odgledati Homicide od početka, ali knulla mormor kvällsmat
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 na harvija se loze sve zene koje su gledale suits
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 do jaja je kod advokature to što ništa materijalno ne proizvodiš, a opet si koristan jedan klijent pravi farbu, drugi sokove, treći deterdžent, ovaj gradi, onaj trguje, vadi zlato itd a mi imamo samo reči 1
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 e pre dva dana sam bila kod notara nesto,jbt koliko oni uzivaju
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 (edited) mi smo imali prošle godine jedan ugovor od milion evra koji je morao kod njih da se overi taksa za overu bila 720.000 dinara sad je to manje al to je sranje posao, isto kao i posao izvršitelja predosadno Edited August 1, 2015 by Underkuruz
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 predosadno da,ali koliko oni mlate love na nista bukvalno a bune me te tarife. mene ovo moje kod jednog notara kostalo 8000 a drugog 13,za istu stvar
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 neko te je opljačkao izvršitelji ubijaju, ali im je posao još dosadniji 5 procesnih radnji i ćao i ne znaju ništa o svom poslu, više puta sam imao neka pitanja, al odgovora nije bilo
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 caocao @kuruz nisu,ova debela mi uzela 7500,kao ne moze manje znam da boduju na osnovu vrednosti posla, ali ima nekih forica kako mogu da naplate vise, i kao obe varijante su ok,zakon im dao mogucnost da tumace razlicito
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 ili ranije, ne mora svirka da bude @SW notari ne znaju ništa uglavnom i svi daju lovu onome ko je urgirao da budu imenovani
Baal Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 ćao soulwandererko @kuruz Pa, ništa ne ispade od onog gojko-igi-ti-ja okupljanja. Dobro me podseti da cimnem Igija možda će on ići.
soul wandering Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 a videla sam odmah koliko nemaju blage veze ali bas pljacka,treba to iskoreniti
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 ko zna kad će to da bude Igi se navukao na trens, zvao me da idemo u Barutanu pre dve nedelje
Recommended Posts