Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad ste već kod izlazaka, razmišljao sam da ispadnem u jedan gastarbajterski klub ovde u Frankfurtu večeras pa da izdivljam s ovi seljani, al sam se ipak odlučio da napunim gajbu različitim pivima pa da se degustira to fino, jebaga kad nema zaječarac.. :(

Kuruze, za svaki slučaj, od aerodroma do centra ti je nekih 20tak minuta podzemnom.

• Upvote 3
Posted

Jebote bas fear,imam 17 i po saNtina kamenchugu u zucnoj kesi a drugi je 11 oba su zaglavljena,jedan sa jedne strane drugi sa druge,sad sam dosao iz Urgentnog hahaha,slusam MAIDENE i boli me kurac.MNOGO SAM METAL :D.Jedva cekam da se otreznim da skontam sta dalje :)

11798232_750919621721338_564415224_n.jpg?oh=bc7d763ad8409b2b7258cd981834fd6c&oe=55C0A86B

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Kazu brate ili genetski ili mnogo maschuge a nisam puno masnog za zivota jeo,mislim jesam al ono...nista van normalnih granica tako da kapiram da je genetski.

Kazu da nije komplikovanija operacija od slepog creva tako nek rokaju.Jedino ce mi biti krivo ako ne cujem BOOK OF SOULS a riknem majku mu jebem HAHAHA.

Edited by Lord Iffy Boatrace
Posted

Brate kapiram da je to zapravo od BULKA hahaha...Iskidalo me to... :/

Ipak sa 69 na 92 kila za 8 meseca ima veze....Sve je to sranje i taj whey,i previse RIZE i PILETINE i sve je kurac....Trenutno sam besan na sebe jer sam previse motivisan bio...

Posted

Ishrana, vrlo verovatno i od tog whey sranja koje si pio.

Operacija je lagana, radi se laparaskopski, puštaju te nakon 24h uglavnom.

Posted

^to sam bas htela da kazem, laparoskopski, nije strasno...

šta kažu, od čega je to?

doktori forumski (i veterinari, da ne zaboravim Macu), od čega nastaje kamen?

Ja ne znam, al znas da macori imaju sigmoidnu krivu na uretri i sklonost ka pesku/kamenju u mokraci? E, TO je zajebano. Kad se zaglavi ne bi ga sejtan odglavio. :haha:

Salim se, vidim sjebao se malo Iffy al bice dobro, a mozda se i opameti pa prestane da preskace noge.

A i ti Kuruze manje boemisi da nam ne bi kukao ovako uz biceps selfi dogodine.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...