Sreta Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 (edited) Uvek mi razvuce ova slika osmeh.... Ja sam pas, ti si kao ja. Edited June 18, 2016 by Sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 smaras sa ad hominem, daj nesto sto ce da me inspirise inace cu otici da citam blic ad misericordiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 Jbte ovaj deo foruma je mnogo zabavniji u 4 ujutru kad si neispavan, sad razumem Sretu... SW jedno pitanje kakva je procedura sa azilantima koji traze medicinsku pomoc? Sinoc mi bio neki klinja zakacio sranje neko, samo su ih izbacili do klinike, pa me je mladji brat od lika molio da mu objasnim kako da dodje do kampa itd. Na sta ja stvarno nisam imala odgovore a u 4 ujutru covek ne moze da bude mnogo pametan kada su takve informacije u pitanju. Pa je moje pitanje da li postosji neki broj/servis/ koji ja mogu da pozovem da se ti ljudi organizovano dopreme u svoj centar i ustedim njima i sebi na vremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 idealna procedura bi bila otpratiti ih do najbližeg graničnog prelaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 pozvati policiju i vrištati da su tu bombaši samoubice 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Melinda, time se dugo bavi Grupa 484. Mislim da postoji i Vladina kancelarija za migracije ali je Grupa 484 sigurna adresa sto se iskustva u bavljanju time tice. Ne znam da li ko obezbedjuje kamp ali u Miksalistu se obezbedjivala odeca i hrana, to znas. Postoji i smestaj preko Komeserijata za izbeglice.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 Pazi momci su smestani koliko skapirah na njihovom losem engleskom u Krnjaci? bridge, river, far away... dedukcija A sto se tice ciste obuce i odece nista nisu imali, zato je taj klinja morao da ide po ves, pidzamu i ostalo jer su dosli prvljavi bez icega cistog. Snasla sam se ja u smislu "muko moja predji na drugoga", prebacih ih na neku nasu sluzbu jer nisam imala vremena time da se bavim. Ali generalno uvek volim da imam kod sebe spremne te logisticke stvari da bih sto pre organizovala sve, jer zbog pregleda i anamneze oni se vezu brzo za lekara pa ocekuju pomoc u svakom smislu jerbo im je neko posvetio paznju vise od 5minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Draga doktorka, evo ti broj Grupe 011 2660 972, 2660 973 Najbolje ih nazovi, pa da ti pojasne kako mozes da pomognes u takvim situacijama i kako da postupas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 Hvala! http://www.youtube.com/watch?v=TRjH_gJbUqQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 ali da znas da sam na godisnjem odmoru, i evo radim i nedeljom treba da me proglasite za drzavnog sluzbenika meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 "muko moja predji na drugoga" ja lepo kažem, samo prema Bugarskoj terati Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 ili na Hrvate, još bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 ali da znas da sam na godisnjem odmoru, i evo radim i nedeljom treba da me proglasite za drzavnog sluzbenika meseca Kontam da cemo ti srediti novu titulu ja lepo kažem, samo prema Bugarskoj terati rece covek koji se preziva Lelek buahahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 (edited) nemoj, volim ovu, da bar ovde budem ombudsman kad ne mogu inace Edited June 19, 2016 by soul wandering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 rece covek koji se preziva Lelek buahahahahha ne kapiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 Ma nemas sta da kapiras... Ajmo malo crni humor... (a propo sovinistickih stavova) Azilanti u Njemackoj be like... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Kontam da cemo ti srediti novu titulu DRUSTVENI PRAVOBRANILAC SAMOZADOVOLJAVANJA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 sto ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 (edited) :haha: :haha: Viseznacna titula... Love it Pa branis prava ljudi da budu samo-zadovoljni... 'de ces vise Edited June 19, 2016 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 (edited) pa yumetal, drustveni pravobranilac samoupravljanja, samoupravna preteca ombucmana Edited June 19, 2016 by Berliner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Jebeni Bule Goncić marketinške predizborne propasti naše u reklami za Lotodobarpotez. Barem je prikazan kao moralna ljiga, što je dokazano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 Ne znam o cemu pricas, ali cinjenica da se covek zove "Bule" sve govori... evo vizuelne informacije sta je Bula... hiperlinkovano zbog onih sa osetljivim stomakom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts