Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL

Face Of Melinda

Recommended Posts

Jbte ovaj deo foruma je mnogo zabavniji u 4 ujutru kad si neispavan, sad razumem Sretu...

SW jedno pitanje kakva je procedura sa azilantima koji traze medicinsku pomoc? Sinoc mi bio neki klinja zakacio sranje neko, samo su ih izbacili do klinike, pa me je mladji brat od lika molio da mu objasnim kako da dodje do kampa itd. Na sta ja stvarno nisam imala odgovore a u 4 ujutru covek ne moze da bude mnogo pametan kada su takve informacije u pitanju.

Pa je moje pitanje da li postosji neki broj/servis/ koji ja mogu da pozovem da se ti ljudi organizovano dopreme u svoj centar i ustedim njima i sebi na vremenu?

Melinda, time se dugo bavi Grupa 484. Mislim da postoji i Vladina kancelarija za migracije ali je Grupa 484 sigurna adresa sto se iskustva u bavljanju time tice. Ne znam da li ko obezbedjuje kamp ali u Miksalistu se obezbedjivala odeca i hrana, to znas.

Postoji i smestaj preko Komeserijata za izbeglice..

• Upvote 1

Pazi momci su smestani koliko skapirah na njihovom losem engleskom u Krnjaci? bridge, river, far away... dedukcija :haha:

A sto se tice ciste obuce i odece nista nisu imali, zato je taj klinja morao da ide po ves, pidzamu i ostalo jer su dosli prvljavi bez icega cistog.

Snasla sam se ja u smislu "muko moja predji na drugoga", prebacih ih na neku nasu sluzbu jer nisam imala vremena time da se bavim. Ali generalno uvek volim da imam kod sebe spremne te logisticke stvari da bih sto pre organizovala sve, jer zbog pregleda i anamneze oni se vezu brzo za lekara pa ocekuju pomoc u svakom smislu jerbo im je neko posvetio paznju vise od 5minuta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...