Zen Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Gledaj Ledine nastavak bezanije, vojvodjansku ulicu i okolinu do Surcina, preporuka gledaj stranu na kojoj je grand kafa, pa posle okretnice na ledinama. Za razliku od altine i ostalih divcha naselja, ovde je sve planski gradjeno, ulice "ushorene", isparcelisano, struja, voda, gas i slicno. Altina je zemunska kaludjerica i ima dosta budzevina, ne preporucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 (edited) Ekšli kad si već kod isparcelisanog... Baš nedavno na Ledinama naleteh na ovaj prizor https://goo.gl/maps/Ns3o9rsGBFu Po "novom" merenju put ide 43 cm preko njihove zemlje. I legende duž cele ulice pobole kočeve u asfalt... srpska posla... Edited June 25, 2016 by Vresište Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 (edited) Ovo nas zanima! Inicijalni klip koji sam trazila je Mushroom spirit doors... ali i ovaj moze da prodje http://www.youtube.com/watch?v=dzQuvRmNmTM Pitaj Nesu starshootera Edited June 26, 2016 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Gledaj Ledine nastavak bezanije, vojvodjansku ulicu i okolinu do Surcina, preporuka gledaj stranu na kojoj je grand kafa, pa posle okretnice na ledinama. Za razliku od altine i ostalih divcha naselja, ovde je sve planski gradjeno, ulice "ushorene", isparcelisano, struja, voda, gas i slicno. Altina je zemunska kaludjerica i ima dosta budzevina, ne preporucujem. Gde je okretnica? Moram da odem da pogledam. To u sistini ako je dalje od bezanije tamo moze da se ide na obilaznicu jer je ovaj prilaz ledinama s strane nbg uvek nekako zakrcen. Meni su ledine horor, ovaj deo blize bezanijskoj kosi. I nije sjajan prilaz. Altina takodje, not gonna happen. Plavi horizonti su prvo naselje da sam otisla i rekla e mogla bih ovde da zivim (u kontekstu kuca plac etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Pogledaj google maps, ides tosinim bunarem pa krenes vojvodjanskom ulicom ka Surcinu, sa leve strane je okretnica (71, 604 i jos par) tu pocinje druga zona. Naravno, moz da odes da vidis, nije na odmet. Placevi koji su prvi do puta su skuplji, ostalo je prilicno povoljno. Za obilaznicu nemam pojma, ja idem 601, neam kola. Znam kraj jer mi nana i deda zive tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 okretnica je druga stanica posle Grand kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Pogledaj google maps, ides tosinim bunarem pa krenes vojvodjanskom ulicom ka Surcinu, sa leve strane je okretnica (71, 604 i jos par) tu pocinje druga zona. Naravno, moz da odes da vidis, nije na odmet. Placevi koji su prvi do puta su skuplji, ostalo je prilicno povoljno. Za obilaznicu nemam pojma, ja idem 601, neam kola. Znam kraj jer mi nana i deda zive tamo Jel mislis negde ovde od prilike? http://share.here.com/l/44.79716582,20.29377261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 nisma tu bas bila ali generalno da taj potez izmedju vojvodjanske i sremskih partizana/sterijine znam da je tu oko vizantisjke lik prodavao plac tipa 1000e/ar, sa sve ono struja/voda, a blize sremskoj je jeftinije akos da pravis kucu ima i blize surcinu dobrih placeva, moj kum gledao hoce da kupi kucu tamo da se preseli iz grada prodji nekad kolima pa pogledaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Hocu naravno. To sad radim, šacujem krajeve po bgd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 nisma tu bas bila ali generalno da taj potez izmedju vojvodjanske i sremskih partizana/sterijine znam da je tu oko vizantisjke lik prodavao plac tipa 1000e/ar, sa sve ono struja/voda, a blize sremskoj je jeftinije akos da pravis kucu ima i blize surcinu dobrih placeva, moj kum gledao hoce da kupi kucu tamo da se preseli iz grada prodji nekad kolima pa pogledaj Probala sam da ti posaljem pp ali nece Evo onda ovde Jel se cuju avioni kod tvoje nane? Gledam prema poziciji ne bi trebalo jer nije niz pistu al opet nisam sigurna. I kako je resena kanalizacija tj ima li je? I kakva je ekipa naseljena penzioneri ili porodice? malo sam dosadna sorry nego uvek je bolje neko licno iskustvo. Ako imas kontakt tog lika ili cujes da neko prodaje 5-6 ari ili 10tak a da je deljivo, javi. Mada je to meni nerealno niska cena mislim u odnosu na ledine altinu i ostale side. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Kanalizacija se uvodi, u procesu je. Cuju se avioni ponekad sta znam, ne narocito.al ja zivim pored auto puta, nisam validna za te procene. Ekipa je uglavnom ok, ima dosta mladih koji grade kuce, porodice. Nemam kontakt, ali imas po placevima table sa brojevima telefona. Taj deo je uzvisina pa nemaju problrma sa poplavama. Sad se asfaltiraju te poprecne ulicice, svuda je sprovedena struja i ulicna rasveta. Ja ti kazem kakve su obicmo cene, sad zavisi od placa do placa. Ovi sto izlaze na vojvodjansku su i do 7000ar, to kupuju za firme i stovarista, iza je oko 1000 pa sad zavisi opet od placa do placa. A jes, iskljucila sam mesindzer, zaboravila da ukljucim xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Da pa vidis.. Meni je bitno da je ulica asfaltirana usorena s trotoarom. Koliko sam gledala google street wiev, to je tek tamo u selu Surcin - sto mi je opet dosta daleko. A na plavim horizontima je tako a znacajno blize. I skuplje doduse ali hej to tako ide. Hvala za info u svakom slucaju. Moram obici kraj. Malo po malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Uživajte! http://www.vulkani.rs/cached/www.vulkani.rs/Images/e7de66b7-ab45-4c1e-82ab-896f8c58a489-000074228156102.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 jebeš to, gle ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Jutros gledao Kakvo kolektivno ludilo, sunce ti jebem Inače, Zorannah ukratko, za vas koji nemate čelične živce, ja sam uspio desetak strana "Ipak, omiljeni nadimak mi je Lana Bogom Dana, koji je smislila lokalna tračara. Taj nadimak se odomaćio na Fejsbuku, koji odbijam da koristim jer ipak želim da zadržim malo privatnosti. Fejsbuk previše otkriva, a ja to ne želim. Koliko bi me mrzeli kad bi videli moju sobu sa kristalnim lusterom, koji je dopremljen iz najskupljeg italijanskog salona za osvetljenje, moje ogledalo visoko skoro tri metra, uokvireno zlatnim ramom, moj veliki krevet u obliku srca. Ne, nisam spremna za tu vrstu špijuniranja, ponekad ne mogu da se nosim ni sa svim tim pogledima iza svojih leđa, a kamoli sa stotinama očiju iza ekrana. Za sada, sve što mi treba je par bilborda, kalendar i reklama od tri minuta u udarnom terminu. Pa ko želi da me gleda, može da bira, ne treba mu virtuelna stvarnost kad ću uskoro biti gde god se okreneš." Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 bezanje u taj neki zdrav razum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Moram još jedan i neću više, obećavam "Ne mogu da kažem da je bio najlepši dečko koga sam videla, ali imao je u sebi nešto što privlači pogled. Možda mu je baš taj čudni, nepravilni nos, koji je izgledao kao da ga je lomio, davao muževan i divno drugačiji izgled. Ali koliko god da sam igrala, smejala se, pravila se da se ludo zabavljam, nisam se osećala kao zvezda večeri, iako sam to za druge možda i bila. On nijedan jedini put nije pogledao u mom pravcu. Sedeo je, smejao se, ispijao već treću čašu viskija, devojke su mu prilazile, ljubile ga u obraz, muškarci mu pružali ruku, ali ja kao da nisam postojala. Prvi put u životu osećala sam se nevidljivo, iako su mi njih petorica poslala piće, a desetorica se raspitivala za mene, kako su mi devojke prijavljivale." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 10ak strana? Au brate. Zaljubljenost, ako se to tako može nazvati, ušetala je u moj savršeni život i promenila ga za 180 stepeni. Ali pogodila broj stepeni brte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Meni ona klasična "greška" od 360° ima više smisla u tom pogledu - nešto te obrne skroz, nastavljaš dalje kao isto, ali se obrt ipak desio... ovako, 180° i vrćeš se nazad, a gde to vodi?! Izmesti me za jedan sekund i sve će biti isto, a drugačije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Priznaj da si lupio negde 360 pa na brzinu smislio to objašnjenje da se izvadiš A Zorannuh je to okrenulo na neku totalnu drugu stranu, pa zna ona valjda zašto je to napisala..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Fuck, sad zelim da vidim Zorannahh-in luster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 nije lackluster! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Nisam, jbg brt, razmišljam samo u okviru hiperboličke geomtrj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 jebeš to, gle ovo odem na tu smeh jogu pet se odmah ispišu dvoje oduzmu sebi život kažu nemoj više da dolaziš Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Koliko bi me mrzeli kad bi videli moju sobu sa kristalnim lusterom, koji je dopremljen iz najskupljeg italijanskog salona za osvetljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts