PajatheTrut Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 ja volim kad mi se liže i posle busta e nemo se ljutis svrsim ti u usta no xomo 2
Toki89 Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 no xomo ,naravno da je tako sebe tešiš dok dudlaš mi polako
Demon Seed Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 treba da rimuješ na njegov post, ne da nameštaš sebi rimu To je kao kad je digneš sam sebi na volej, tebi lepo, al' nije to to 1
soul wandering Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 sta je sa ovim sranjem 8tracks? kako da pustim listu normalno, a ne spotove na yt jer tada preskace pola pesama?
Face Of Melinda Posted July 26, 2016 Author Report Posted July 26, 2016 Ej koristi 8tracks preko moba to sam tek prosle nedelje izvalila, kada se ulogujes preko moba na sajt pusta ti kao stari 8tracks, bez doaadnog jutjuba
soul wandering Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 necu preko moba, hocu preko kompa 8tracks mi i sluzi za posao i da, ne skrobluje prokletnik. a bas kul muziku slusam i niko sad ne moze to da vidi.
Talvi Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Vec nekoliko meseci je tako, samo za Ameriku i Kanadu ide muzika sa servera, ostatak sveta samo youtube U prevodu, gotovo je sa tim
soul wandering Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 primetila sam da jeste, ali sam sve kontala da ne radim nesto dobro znaci unistise i taj sajt...
bradilko Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 nisu ništa uništili, samo ih bole ona stvar da daju nekom nešto za džabe. kapitalizam.
Talvi Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 moglo se to očekivati, imali su oni dosta problema sa autorskim pravima zbog načina na koji rade On February 16th, we’ll change how listeners outside the US and Canada tune into 8tracks. What are we doing? We’ll no longer stream from 8tracks’ servers to listeners outside the US and Canada; instead, we’ll offer the ability to tune into playlists on the 8tracks website via YouTube video playback. Unfortunately, listeners outside the US and Canada will no longer be able to stream playlists through the 8tracks iOS and Android apps.Later this year, we’ll offer listeners outside the US and Canada the ability to tune into all 8tracks playlists through an on-demand streaming partner’s website and native mobile apps. Why are we doing this now? In the US and Canada, 8tracks pays royalties to local collection societies for every track we stream. While we’ve neither actively marketed nor directly monetized 8tracks outside the US and Canada, we’re now seeking direct, global deals with record labels to allow our DJs to tap a full music library when curating a playlist; after all, many in our community no longer have local MP3 or AAC files from which to compile programming. In order to ensure 8tracks’ existence for years to come, we’ve concluded -- at least for now -- that delivering our programming to listeners outside the US and Canada through a licensed on-demand partner is the best path forward. We remain committed to bringing 8tracks to a global audience so all can join us in creating and discovering playlists for every taste, time and place. Best, David Porter CEO & founder, 8tracks
soul wandering Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 (edited) evo proskroblovalo mi normalno duvaj ga ameriko Edited July 26, 2016 by soul wandering
Fapril ethereal Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 znaci Srki reaguj brt da gledamo ovo 10
PajatheTrut Posted July 29, 2016 Report Posted July 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=AjybuTRJIYg ЛИПЕЕЕ ЦВАТТУУУУУУ ПРЕКО ИЗВОРАААААА ЛИПЕЕЕ ЦВАТУУУУУ И У СРБИЈИИИИ ЛИПЕ ЦВАТУУУУУ МАКЕДОНИЈААААА У ЉУ БА ВИИИИИ ИЗЗЗЗЗ ШОПИЋАААААААААА
Toki89 Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 pomisle da nije Hefest ,al on bi to napolje radio
Demon Seed Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Da l' je realno koliko je lepa ova plavuša na Srlandand/Skal slici... Neka joj neko javi da dobro pravim lepu plavu decu. 1 1
Hail Metal Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Košulja i naočare otkrivaju da je fan pevačice Janis Joplin. Verovatno njen najmedeniji fan.
Demon Seed Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Analizirao sam sve što se vidi i nemam apsolutno nikakav problem čak ni sa Dženis
Sreta Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 SVE STO ZEEEELIMOOOO NE SMARAJTE NASSSSS http://www.youtube.com/watch?v=1hkPMKGjrCk Guster isplivo na pravi put >>> mala obolela od sizofrenije! Violeta, sve je bilo u najboljem redu... Moja pederska bulja bi joj rekla da me pali i da zelim da joj lizem sve i da mi pisa u usta, a ovako samo dobro izgledas.... OL VI AR SEEEEEEJING... uplasio sam se da ne pomisli da sam u medjuvremenu zastranio
Recommended Posts