kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 pokušavam da promenim ishranu, al to teško ide kad radiš po 12-13 sati
sale 3sm Larry Flynt Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Bolje oladi malo, inace ce ti kamen u zuci biti najmanji problem za koju godinu.
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Verujem... Al da ostavlja posledice, ostavlja
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 nervira me to što prosto ne znam šta više da jedem doručak je najveći problem, sve ideje smo ispucali oću da umrem koliko mi se jedu mekike, popara, prženice i kačamak, muka mi je od svega što može da se kupi ne znam da li da počnem sa pahuljicama, iako sam ceo život prezirao to pre nekoliko dana sam popizdeo, izašao iz kanca u 5, otišao kući po boraniju i vratio se da to ručamo dokurčio mi je roštilj
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 uvedi pahuljice,musli, ovsene kase, vocne salate, ja tako
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 pre nekoliko dana sam popizdeo, izašao iz kanca u 5, otišao kući po boraniju i vratio se da to ručamo u Žitište?
Face Of Melinda Posted August 2, 2015 Author Report Posted August 2, 2015 Previse proteina prelazi u mast kao i secer na nivou jetre otuda i kamenje... u medjuvremenu proveri bubrege za svaki slucaj jer ako imas kamenje u zucki sigurno imas i pojacanu hiperfiltracijui i mikroalbuminuriju nekog stepena (ovo bi trebalo da ti urade pre operacije, kontam). Stvar je prosta proteini se moraju izbaciti, sve sto se ne ugradi u misic ili ne izmetabolise u jetri, bubreg izbacuje a to ga sjebava... Pa nastavite da se rokate i da nabijate besmislenu masu... malo leti zucka, posle lete bubrezi i dijaliza, bas super...
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 šta je najgore pre dve nedelje smo svi iz kanca imali pregled u Medigroup-u meni tamo rekoše da se vidi da se odlično hranim doduše, kaže neka riba da su njenu drugaricu nedavno odveli i Medigroup kad joj je bilo loše, a ovi zvali hitnu pomoć musli i pahuljice jbt pa kako to da jedem haha u Žitište? eeeeeee da je sreće, sad bih tamo ručao zelenu čorbu i paradajz salatu 1
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 kakvu sam ja lubenicu doneo iz Gomexa malopre, 10 kila, crvena k'o krv
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 imas i one kvik supice sto samo prelijes vrelom vodom i cekas 2min i eto znam da je to nedovoljno,posebno kad se trosis, ali ne mogu ni pekaru vise
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 nervira me to što prosto ne znam šta više da jedem doručak je najveći problem, sve ideje smo ispucali oću da umrem koliko mi se jedu mekike, popara, prženice i kačamak, muka mi je od svega što može da se kupi ne znam da li da počnem sa pahuljicama, iako sam ceo život prezirao to pre nekoliko dana sam popizdeo, izašao iz kanca u 5, otišao kući po boraniju i vratio se da to ručamo dokurčio mi je roštilj Sad sam se setila da mi je neko pominjao da ima neka ekipa koja radi kuvana jela za kancelarije tipa ketering, ali naravno na neku minimalnu kolicinu. Pa raspitaj se po kanc kako ti disu kolege. Mozda mogu i da nadjem neki broj. Zaposlite domacicu hehe Ja sam nosila... Hm, salate s pilecim belim, corbe pa podgrejem u dzezvi jbg, pilave... Priznajem nije nesto ultra mastovito ali sam se najbolje osecala kad sam nosila klopu na posao. Kod mene je varijanta mek ili pekara eventualno kinezi. Najgore moguce. Mada kinezi su ok.
Antikristina Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 musli i pahuljice jbt pa kako od toga da se najedem haha Bolje pitanje
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Cek, a kako nastavite da radite kad se najedete rostilja??? Ja bih samo maknula tastaturu i prilegla malo do kraja radnog vremena 2 1
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Previse proteina prelazi u mast kao i secer na nivou jetre otuda i kamenje... u medjuvremenu proveri bubrege za svaki slucaj jer ako imas kamenje u zucki sigurno imas i pojacanu hiperfiltracijui i mikroalbuminuriju nekog stepena (ovo bi trebalo da ti urade pre operacije, kontam). Stvar je prosta proteini se moraju izbaciti, sve sto se ne ugradi u misic ili ne izmetabolise u jetri, bubreg izbacuje a to ga sjebava... Pa nastavite da se rokate i da nabijate besmislenu masu... malo leti zucka, posle lete bubrezi i dijaliza, bas super... opet kampanja protiv proteina 1
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 i ja odem do meka povremeno, ali posle me grize savest ceo dan
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ma imamo mi kuvano tu blizu, al opet nije to kao kod kuće počeću samo povrće da jedem pa lako haha ujutru se jedu jaja ili pica ili Mek ili sendviči, peciva itd oko 1 ide džigerica ili pilav ili piletina ili pasulj sa kobajom, neki gulaši, mućkalice šta već pa oko 5 palačinke iz Amiga ili rolovano iz GoodFood-a ili se ode do nekog restorana 1
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja kao imam varijantu da jedem u nemanjinoj sa ostalim iz ministarstava za male pare,skupstina fazon, ali ne mogu ja to osetila bih se kao neki snob
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 i mi imamo šemu, al bismo izgledali kao lešinari
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Hahaahah da, ne bih mogla toliko hrane i da nastavim da radim, no way
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 evo nasla sam neki matori clanak,pazi ti te cene http://arhiva.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/poslanicki-jelovnik-bolji-od-ministarskog-a-oba-su-dzabe/110114.phtml
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 sprdačina @ Mac uzmi u obzir da kolega i ja koji se tako hranimo imamo 115, odnosno 100kg jedino na šta ne mogu više ni da pomislim su Kinezi i ona njihova jela 1
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/579910/UBISTVO-U-CRKVI-Urinirali-po-porti-pa-ubili-coveka-jer-im-je-rekao-da-prestanu?ref=fbblic
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 inače, ceo dan mi je ovo u glavi i ovaj doktor kako igra http://www.youtube.com/watch?v=GVzLvM3mbc4
Demon Seed Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Jurica kvlt Kako razmenjuju sola ramunika i vijolina, kao Vlatko i Miroslav http://www.blic.rs/V...tanu?ref=fbblic u sunce ti jebem koji crni metal http://www.youtube.com/watch?v=kmVo4wL4WGU
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 sprdačina @ Mac uzmi u obzir da kolega i ja koji se tako hranimo imamo 115, odnosno 100kg jedino na šta ne mogu više ni da pomislim su Kinezi i ona njihova jela Sve jedno, prepolovi kolicinu, pa opet.... Meni se nesto prijeli kinezi. Al ne znam de ima. Pre bila luda kuca ovde blizu mene pa su donosili, sad nema... Ne eksperimentise mi se, s njima kad se zajebes baaas se zajebes
Recommended Posts