Kumodraski Vo Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Nista od pegle.. Keva spije.. Lizite jaja sultanu.. 1
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 icepi ga klavirista Strings i klavir istovremeno, kao Mustis da je 2
Zen Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 ne mogu da veruem da odgledah Princess Diaries kakav girly pink cliche injection
Zen Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 To je valjda serija Ovo je ipak diznijev film xD
Јарослав Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 http://metro.co.uk/2016/08/18/dad-accidentally-eats-eats-four-weed-brownies-says-awful-things-to-cat-6075582/ najbolja vest danas
Demon Seed Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Morao bi da pojede četiri tepsije da bi puzao...
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Slađana Milošević promo fotka za reboot Gorštaka
Zen Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Ako su dobri brownies, i jedan je dosta da se upropastis.
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Dobri as in 10 grama vutre u jednom kolačiću? Mada kontam da nije nemoguće da budu dobri, kad se to ekstrakuje lepo u ulje, pa se zbudži... THC bioraspoloživost per os 4-12%, a pušenjem preko 30%... Dobro si me startovala da se zagrejem pred učenje onoga što treba, a note to self da pogledam šta ima od THC tema za diplomski xD
Zen Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Mene i ortaka je na filmskom festivalu u sloveniji lik unistio sa tim brownijima, bili su i preukusni i preefikasni, prosto steta pojesti samo jedan, al ne valja preterivati.
Vresište Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Dovoljno mu je prokletstvo ako nije bilo klistira.
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Opušteno, klistir je veliki mustehab. Mene i ortaka je na filmskom festivalu u sloveniji lik unistio sa tim brownijima, bili su i preukusni i preefikasni, prosto steta pojesti samo jedan, al ne valja preterivati. Munchies + ti browniji = jako loša situacija u najavi Najbezbednije je da se ispeče tako da ima za svakog po dva, da upamtim xD
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 (edited) Jok ja, crko bih Mada neka komšinica ima onu rusku belu, ubeđuje me kako ona ne izaziva alergiju, ja se mazio s njom baš da proverim, malo me zasvrbeo nos samo i toliko, stvarno hipoalergenska mačka Sve u svemu kontam da mi ne bi bio problem da popričam i sa slikom mačke ako zatreba... Edited August 23, 2016 by Demon Seed
Antikristina Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Tačno bih crkla da sam alergična na mačke Mislim da bi mi lakše palo da sam alergična na sunce 1
Zen Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 mislim da je svaka alergija potpuni uzas svaka je grozna na svoj nacin, a kombinacije su najgore
kuruz Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 drugarova devojka ima neku alergiju na bakterije koje se javljaju kad je prehlađena šou, prehlada praćena alergijskom reakcijom na prehladu
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Ja sam odrastao kao klinac okružen mačkama, došao u Beograd, 2-3 godine nisam imao kontakt sa mačkama, i onda burna reakcija, zatvorila mi se faca u potpunosti
Antikristina Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Mene ambrozija ne cima preterano, malo jače kijam i kašljem, tu i tamo suze oči, ugl može da se izdrži, kad me uhvati rokam presing E a sestra je alergična na sunce i to baš zajebava, al ono, pije neke lekove i beta karoten i sme da izlazi na sunce polako, malo po malo Samo što ne može od tih čuda što pije da dobije boju uopšte al ja bih to i volela al smor što je sve pegavija, sad je lepo al biće za koju godinu ko Nađa Higlo
Јарослав Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 sa ambrozijom isti slučaj imam što se sunca tiče, nekad se iskijam k'o blesav kad izađem, ali osim toga mi ne smeta poslednjih godina mi je reakcija na polen ista kao na ambroziju, nije toliko strašno kao ranije
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 ne kontam baš najbolje tu alergiju na sunce xD
Zen Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 meni su se alergije javile pre par godina tek tada su pocele da prave problem pre toga je bilo ono, malo smrcam ujutru pola sata posto ustanem i cao prosle i pretprosle godine mi je bilo bas heavy, kijam i smrcem i celo leto mi je prokleto bio zapusen nos... sve dok nismo otili na more onda nista. al onda se vratis u grad i opet od marta do novembra, pa onda i na zimu jer grinje io prasina a kada mi se sve to skupi, onda se javlja alergija i na macke sto je prezabavno jer zivim sa mackom on mi legne u krilo, ja pocnem da kijam ono, sou... u sustini, alergiaj se javila zbog pada imuniteta zbog stresa tj, kako je na poslu pocelo ovo drkanje sa ugovorima i smenama tako mi je imunitet otisao dodjavola nista ne moze da me toliko potrese koliko problemi sa neizvesnoscu posla al evo, poceo je kvalitetnije da me boli kurac pa se ove godine alergija javila tek pocetkom avgusta, i do sad bilo sam dva dana bas ceo dan da traje spicim claritine ili xyzal i vozi, presing me vise ne radi navodno je sad visoka koncentracija ambrozije i koprive naravoucenije trenirajte boljenje kurca na vreme efikasno protiv ambrozije e to za sunce nikoga ne znam ko to ima kako to radi uopste? mada na onom alergo testu u centru za alergije u zemunu je bilo i to testiranej na sunce i hladnocu al nisu me stavljali u solarijum i frizider nego drkali sa nekim elektrodama
KazimKazim Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Meni avgust krititican evo vec treca godina...da lie ambrozia, kopriva, grinje ili svasta nesto kombinovano - taina, civilizaciska na Balkanu...uglavnom e sve ok, ali npr kad ustanem - iskiam se 7-8x zaredom, bukvalno oderem grlo...isto tako predvece se ponovi tai 'ritual'...nehumano svrbi nosi, oci, podocnjaci dobili ljubicastu bou...ceka se septembar da kletva spadne, kao po obicau
Recommended Posts