soul wandering Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Ja pocela da dodajem u kafu malo mleka, mnogo mi manje smeta sad
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Jare otkud znaš da ne gleda u neku mišicu Sve mora da ti se crta
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Posted August 24, 2016 (edited) Ja pocela da dodajem u kafu malo mleka, mnogo mi manje smeta sad Caffee au lait... non! stimulise dodatno lucenje zeludacne kiseline i na duze staze predstavlja uvod u hronicni gastritis takodje kafa na prazan stomak nikako Edited August 24, 2016 by Face Of Melinda
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 (edited) možda mu se onda diže na dole i sad je problem kure, a nije problem što ima točak umesto nogu i ruke mu izlaze iz glave sviđa mi se ova priča, jedan post o kafi, drugi o vršnjaku hemijskog pacova Edited August 24, 2016 by Јарослав
soul wandering Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Ne pijem nikad na prazan, kafa uvek nakon jela
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Da, sigurno se izvrnuo, onda je kure ok, još probija tu ležaljku Što se kafe tiče, malosam se odvikla u poslednje vreme al mislim da ne valja više od tri, i ne na prazan stomak Obično ne pređem dve
bradilko Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 takodje kafa na prazan stomak nikako ovo moram da korigujem, ujutro mi se nikako ne jede, baš moram da se nateram da bih jeo. ono, tek dobijem želju negde dva sata po buđenju...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ja popijem dve dnevno i to obe na prazan stomak ovo moram da korigujem, ujutro mi se nikako ne jede, baš moram da se nateram da bih jeo. ono, tek dobijem želju negde dva sata po buđenju... još sam gori, mogu da jedem tek nekih 3-4 sata nakon buđenja
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Posted August 24, 2016 Zato imate stomake Jebe vas jutarnji kortizol... uvedite dorucak i recite pa pa stomaku...
Zen Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ama kakva povraćka, da li ste realni na, samo što ima točak umesto nogu xD i ruke mu izlaze iz glave boljhe i zglave nego iz guzice
soul wandering Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Da da, dve su i meni mera. Treca vec tesko ide, i to samo bas kad je mega naporan dan A ovo sto dr kaze za kafu sa mlekom mi cudno, bas mi delovalo da mi je stomak zahvalan
Zen Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Caffee au lait... non! stimulise dodatno lucenje zeludacne kiseline i na duze staze predstavlja uvod u hronicni gastritis takodje kafa na prazan stomak nikako ok, sad znam sto mi je muka od kafe na poslu niej od posla meni se jede i pre nego sto se probudim odbauljam do frizidera i tek posle dorucka sam zvanicno wake
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ne znam da li ima neko ko pije jaču kafu od mene, naravno bez šećera petkom i subotom mi ta druga bude obično negde oko 11-pola 12, ako ostajem kod kuće, a preko radne nedelje čim dođem sa posla, ništa ručak, ništa ovo ono dok se ne popije kafa
Zen Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ne znam sta da radim onda ne mogu kavu bez mleka jos pijem ove instant pa to ej smrt bez mleka doktorka st ada se radi
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 pa te instant imaju mleko u prahu u sebi turska sa mlekom je blasfemija
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ne znam da li ima neko ko pije jaču kafu od mene, naravno bez šećera Ja, kad kuva brat, uglavnom kad spremamo neke ispite Skuva oko ponoći taj otrov, on cepa do jutra, ja je pijem pola sata, okrenem dva tri lista i do pola dva već legnem, jbg ne razbudi me ništa, pijem jer je lepa
soul wandering Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 I meni je do skoro bila blasfemija dok nisam skontala da mi prija Tacnije prvu jutarnju pijem bez a drugu sa mlekom Mada je sve do toga koliko sam nervozna, kad nisam mogu da pijem i jedem sta hoces
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ja kad popijem tu uveče, nema šanse da zaspim do nekih 4-5 izjutra SW, meni bude muka kada pijem tursku sa mlekom, nikako mi ne prija mešavina
Zen Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ama gde bre imaju, ne pricam o tru u jedan u venu nego regularno
bradilko Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Zato imate stomake Jebe vas jutarnji kortizol... uvedite dorucak i recite pa pa stomaku... ima smisla evo još nisam jeo #fml moraću da se naviknem... ne vredi.
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Posted August 24, 2016 Klopaj ujutru a za vikend Moca i ja da te uhvatimo da ides na neki trening sa nama ima da se sredis samo tako
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ama gde bre imaju, ne pricam o tru u jedan u venu nego regularno a cirkaš one male nes u kesicama? evo još nisam jeo #fml ni ja, a budan sam od pola 8
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Posted August 24, 2016 ne znam sta da radim onda ne mogu kavu bez mleka jos pijem ove instant pa to ej smrt bez mleka doktorka st ada se radi Naviknes sebe na tursku bez mleka ubedis sebe da te radi... tripujes jednoroge, kao i sa svakom adikcijom
Demon Seed Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Dosli mi na ispitu mishovi od sinoc Objasnicu vam povracku kasnije :-D
Recommended Posts