Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Moze i musaka s tikvicama, u pravu ste
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja svinjetinu ni ni ne jedem skoro, samo kad kupim pljeskavicu jednom u 3 meseca
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 @ temper ima to, Idea ispod Beograđanke (Mercator do pre nekoliko meseci= a tek karfiol turšija, čorba, musaka, pohovan, ma šta oćeš od njega
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja svinjetinu ni ni ne jedem skoro, samo kad kupim pljeskavicu jednom u 3 meseca pa ne jedes je ni onda u pljeskavici je najmanje mesa
Towards The Inevitable Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Toliko mi je žao što ne volim te tikvice i toliko bi mi život bio lakši da ih volim - žena ih sprema svaki drugi dan. Ali odvratne su mi i ne mogu da probijem tu barijeru nikako...
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 A ja volim i peceno prase. Evo sad dobismo jedno sa sela. Bice par puta da se pece da nam mine zelja... Al ne kapiram sto to iskljucuje tikvice??? Plus! Sanjam o danu kad će u našim supermarketima moći da se kupi ovako nešto. Samo pokupiš i nosiš na posao. A ne, ja stalno svraćam do pijace ili teglim od kuće, pa kombinujem voće i povrće, pa gledam da li je dobro kombinovano... Pa u blender ili ne... Ovo je banja. Ima u merkatoru, cini mi se!
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja sam skontala da u onom karfiolu ima nesto kad krenem da ga jedem to nema kraja a kao klinka sam ga mrzela
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Talvi, šta ti je tebra? valjda što zapravo imam svinje i učestvujem u celom procesu uzgoja/svinjokolja, pa kad posle svega dobiješ to meso na tanjiru, nije ti baš neki merak kad se nagledaš svih govana, glista, loja i iznutrica dok ti ono stigne na sto, sve te tikvice i čuda se čine kao sama ambrozija
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Pa i ja gajim svinje uz to mi je i veci merak da ih roknem u furunu
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 jasna stvar već je kolenica iz rerne spektakl, a kamoli celo prase
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 od mesa piletina i ćurka >>>>>>> pa onda riba, sve što ima 4 noge me ne interesira
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 jagnjetina je tek smece ja ne znam sta ljudi vide u tome 1
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja jeo konjetinu opet pre neki dan divota aj vas dvoje napustite temu
Towards The Inevitable Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Talvi, pa otvori onda svinjac kad svi legnu da spavaju i pusti svinje na slobodu...
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 jagnjetina je tek smece ja ne znam sta ljudi vide u tome a tek Jaretina ne valja ni da se baci 1
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 imaju konjske kobasice da se kupe ovde, ali meni je to prosto pogrešno, osećao bih se kao psa da jedem
Antikristina Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 jagnjetina je tek smece ja ne znam sta ljudi vide u tome Baš htedoh da napišem janje>>> Al nemam, pa moram piletinu i ćurke
Towards The Inevitable Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Ta moralna dilema sa jedenjem konjetine mi nije jasna. Pa ima li ista lepse od malog prasenceta? Peppa pig i te munje? Pa se niko nesto ne tangira kad krene pokolj.
temper Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Ima u merkatoru, cini mi se! U Pa ima u Rodi i u jednoj radnjici u blizini koliko hoćeš gotovih salata, ali nije usput. Treba da se udam za dva meseca, pa sam počela da nosim svašta kod dragog u zamrzivač. Pre neki dan spremao svinjetinu, kaže da mu je mirisala na jagode I sad ne smem ništa više da donosim. Ili da kupim svoj zamrzivač
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 meni su svinje apsolutno odvratne životinje, u svakom pogledu. zato verovatno ne volim ni da ih jedem
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 sta ti je odvratno ajde realno riju zajebavaju se jedu valjaju se u blatu bas su slatke 1
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 da, svinja je najgadnija stvar ikad, i ziva i mrtva ja sad skuhala corbu od povrca,ima li sta lepse
Antikristina Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Lepi su prasići Ali od jarića i jagnjića ništa slađe nema A opet ih jedem jbg, kad im je meso bogovsko
Recommended Posts