Grobodan Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Postovi su otisli u aprilu Cekajmo ih do maja 6
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 aj ne koprcaj se, na Agent Fresco temi si ostavio 120 strana spama a ovde su ta dva posta baš bola oči, how yes no A da sam obrisao, koja bi bila reakcija? Ista, znaš i sam.
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Kontam ja da ti želiš da ti se ušunja nešto drugo da bi dokazao umišljenu poentu, ali se to neće desiti. Jebi ga, kontam ja da je tebi zabavno, ali je solidno tužno kada pišeš na svakih deset dana samo sa namerom da prozivaš ili smaraš ili kako to već ko želi da nazove, to više nije samo dosada u životu
Talvi Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 A da sam obrisao, koja bi bila reakcija? Ista, znaš i sam. poenta je - što brisati išta kad arhiviraš temu, tada i zvanično više niko to ne otvara
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Zato što je oduvek tako išlo, i pre mene i pre tebe i tako je najlogičnije. Sve što nema veze sa temom se brisalo pre zaključavanja, prošaraj malo po forumu, znam da znaš. Sa druge strane, da niko ne otvara, ne bi postojala Arhiva.
lemmy sixx Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Poenta je da brise zato sto se sprdamo sa njegovom poezijom. Kao sto je i do sada svaki puta obrisao. Kako meni, tako i svima ostalima. Kakve crna arhiviranja tema i budalastine.
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Vidim, obrisano je sa ove strane. Ima na forumu na gomili mesta toga. Ponovo pričaš ono što si zamislio i zacrtao.
Talvi Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Sve što nema veze sa temom se brisalo pre zaključavanja, prošaraj malo po forumu, znam da znaš. pa onda si se ogrešio o AF temu
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Jok, baš je solidna tema bila, više brige o nečijoj seksualnosti nisam video ni pred prvu paradu u Beogradu.
lemmy sixx Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Vidim, obrisano je sa ove strane. Ima na forumu na gomili mesta toga. Ponovo pričaš ono što si zamislio i zacrtao. A sta, kao nisi brisao? Evo, da pitamo Leleka, Slobu, Kuruza i ekipu da li si brisao, pa da ne bude da sam ja tako zamislio.
Grobodan Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Na AF temi je najvise strana bilo o tome kakve su recenzije koncerta na Serbian Metalu, da se ne lazemo. Znaci jes selektivno brisanje.
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Nisam rekao da nisam brisao, ne stavljaj mi reči u usta. Odgovorio sam ti na ovo: Kao sto je i do sada svaki puta obrisao.
lemmy sixx Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Auuu, nisi svaki puta, nego samo u 95% slucajeva. Izvini jebote, kardinalna greska.
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Nije kardinalna, samo kažem kako jeste.
lemmy sixx Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Ok, onda da budemo tacni, da ne dodje do zabune per multa. Jer kada obrises 95% postova ne znaci da si drkos, nego samo kada obrises apsolutno sve postove.
Lou Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Ja drkoš? Rekoh ti na prethodnoj strani čime se baviš u slobodno vreme, a ti bi meni da prilepiš etiketu?
lemmy sixx Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Pa kako nisi drkos? Neko dodje na jednu temu, ostavi post koji se tebi ne dopada jer sadrzi podjebavanje tvog umetnickog izrazaja, ti obrises. I tako svaki put. Ako nisi drkos, sta si onda? Svestan nekvaliteta svog izrazaja pa ne zelis da se isti deli? Ili samo drkos? Kada sam ja bio moderator, slobodno su se pisale parole DESIO SE KIKS, RODIO SE LEMI SIKS. A i ne secam se bas da sam zahtevao da se brisu odredjena podjebavanja i nakon toga, kojih je bilo mnogo. To je sprdnja i zajebancija, i na to se odgovara sprdnjom i zajebancijom. I zato sto toga vise nema, a ima gomila tvojih i tebi slicnih budalastina , je razlog zbog kojeg dolazim ovde jednom u 10 dana. Ako i toliko dolazim. A onda ostavljam postove kakve sam ostavljao uvek...i kakve su ostavljali svi ljudi, jer je to tada bilo normalno. A jednostavno to sada nije normalno, jer je normalno da se ti, narkomanka, fejd i ostali pozivate na trojke i performanse, pa onda ovakvi postovi kao sto su moj dobijaju etiketu da su drkoski. Jebiga, druga vremena, drugi ljudi, druge navike, drugaciji oblici komunikacije... 11
Fapril ethereal Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 jebes Boru bez Corbe i Bajagu bez instruktora
Grobodan Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Maske su pale. Btw zar ne bese dzankerka, a ne narkomanka? Sto si politicki korektan? 2
kuruz Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Jebiga, druga vremena, drugi ljudi, druge navike, drugaciji oblici komunikacije... drukčije navike, drukčiji ljudi daleka tutnjava voza
Recommended Posts