Hail Metal Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 U vreme dragana pagana sve je bilo bolje. 1
Demon Seed Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 @DS sem njega? jesi ti svestan da on mesecima mene minusira na temama, uglavnom "zenskim" da stvar bude tuznija, nicim izazvan a proziva ovde nekog ko ga otvoreno zajebava logicno da cu i ja kad god stignem da ga tovarim zato sto je nenormalan hoces reci da se ovde ljudi dele u grupu za i protiv nekog tamo lua? Minusi su anonimni, to što ti proveravaš kod drugova moderatora stubova ko te minusira nije ništa bolje od njega koji ti ih daje Svakako bolje da ti da minus (ili pet ) kad ga prozoveš nego da se upušta u prepucavanje. Ne bi trebalo da te toliko pogađaju minusi... Ja npr. redovno dajem i minuse i pluseve raznim ljudima, ne vidim ništa nemoralno u tome da nekome ko mi je generalno ok kao čovek i nije mi ništa nažao učinio dam minus kad se sa nečim ne slažem (dok npr. Grob vidi)... Mislim da sam većini vas dao više pluseva nego minusa, osim ovima koji su baš bez mozga i retko kad napišu nešto smisleno, mada dosadi njima davati stalno, bolje da ga uputiš negde konstruktivnije Ne mislim da postoji neka suštinska podela, podele su prividne, zato mi je i zabavno celo ovo proseravanje 3
soul wandering Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 ko od moderatora je moj drug?
Hail Metal Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Davno sam govorio da treba plusevi i minusi biti transparentni, kao lajkovanje na fejsu. Zašto ne kopirati od pametnijih amerikanaca.? 1
soul wandering Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 bilo bi lepo da nekad obrazlozi minus, kapiras lik na temi odeca da minus na neki nebitni post u kom lupetam misli koje mi u tom momentu padnu na pamet iz zajebancije, zanima me sta u tome ne valja ne pogadja me uopste, samo mi je super povod da ga prozivam jer to nije normalno ponasanje 1
Hail Metal Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 lik na temi odeca da minus na neki nebitni post Pa to one koje nose bermude - klasični likovi.
oʞɾoƃ Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 serem se u normalno ponašanje na yumetalu SMRT SIDA GOVNA STRAHOVI
Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 Takoe Gojko! (daj paket) Vatrene diskusije na forumu <3 http://www.youtube.com/watch?v=xjlgUx7_aN0
truliandedzombileš! Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 'De si truli, je l' čistiš pušku? igram deus ex... Simone stvarno... sta ti je bre vise sa stubovima kompleks. 1
In The Flesh Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 (edited) Par zakljucaka se mogu izvesti ali ovaj je najbitniji: - Dimon krepa sto nije stub. Prodao bi Loua za jedan dan u "Bilo je 10:2" i dao mu minus usput. Edited September 21, 2016 by In The Flesh 10
Demon Seed Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 bilo bi lepo da nekad obrazlozi minus, kapiras lik na temi odeca da minus na neki nebitni post u kom lupetam misli koje mi u tom momentu padnu na pamet iz zajebancije, zanima me sta u tome ne valja ne pogadja me uopste, samo mi je super povod da ga prozivam jer to nije normalno ponasanje Ne znam konkretan slučaj, mogu samo da nagađam, a i nema šta da pričam u tuđe ime, ali tu je već pitanje da l' je starija prozivka ili minusanje, ja sam Grobu posle one uskršnje epizode rokao sporadično minuse samo da bih ga nervirao Naročito kad diskutujem s nekim i neko mu da minus, moram da dam i ja, da ne misli da sam mu ga ja dao. <3 Ili Mački npr. na kršenje drugog zakona termodinamike, pa kako da ne daš, pošten čovek mora biti zgranut
Мајор Гашпар Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Ми смо Гробари најјачи смо најјачи Држимо се као секта. Подршка за SW. 6 1
Demon Seed Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Par zakljucaka se mogu izvesti ali ovaj je najbitniji: - Dimon krepa sto nije stub. Prodao bi Loua za jedan dan u "Bilo je 10:2" i dao mu minus usput. eto plus na primer... 1
soul wandering Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 hvala grobarskoj braci @DS a da ne biste tripovali i nagadjali ko mi je rekao, nije niko, prosto sam provalila kao i onu nesrecnu minu niko od moderatora mi nije drug volim dva stuba samo lulo napisi nesto nemoj samo da nemo citas
Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 (edited) Par zakljucaka se mogu izvesti ali ovaj je najbitniji: - Dimon krepa sto nije stub. Prodao bi Loua za jedan dan u "Bilo je 10:2" i dao mu minus usput. Nisi normalan, dobra fora Eto ne kapiram sto machki dajete minuse, zena je skroz na mestu... redovno ih ispravljam kad ih vidim A SW je izgleda dovoljno izverzirana da provali minuse, ne znam kako sam propustila tu Mina-epizodu... nisam u toku jbte... SW sto te je ona punila minusima? Edited September 21, 2016 by Face Of Melinda
soul wandering Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 hahha dr sto puta si nas to pitala nema razloga, eto tako sam je iritirala kao lua sad
Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 Sorry... blam me je da pitam sta je 10:2 (anyone?) a znam da sam pitala jel to 10 stubova naspram simona i lua, cak se i rimuje, fuck
Dark_Elf Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 lik na temi odeca da minus na neki nebitni post u kom lupetam misli koje mi u tom momentu padnu na pamet iz zajebancije Ihh... pa ja sam na B92 viđao minuse, na nelpj tragičnoj vesti, gde je komentar bio samo: "Saučešće". Posle sam i sam slučajno opalio par minusa, kad sam gledao vesti na androidu. Touchscreen ume da zajebe alkoholičarsku drhtavu ruku. Tako da, nije verovatno uvek ni namerno. A i realno, kome se još jebe za vitruelno ocenjivanje?
Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 Elf pokusava da bude glas razuma.... http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s
Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 Mina boginja. i to Velika Boginja! (ju nou vat aj min)
KazimKazim Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Samo ona golosisa Therion Mina 3
Recommended Posts