Face Of Melinda Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 samo veselo OPA! http://www.youtube.com/watch?v=MChFwgv5I14
obsessed by cruelty Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Samo da dodam da Grobarska ekipa rulz suprim! Kad dobijemo i podforum za narodnjake ko sto sam i trazio pre par godine, vratice se i Lemi u velikom stilu 1
truliandedzombileš! Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 najveće grobarsko pojačanje ovog prelaznog roka je povrtak korovieva čeka se sretino preletanje na zimu.
Мајор Гашпар Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Пре ће Лаловић. У бити је издајник. Споменуо бих Смедерево.
Јарослав Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 A koi si ti čovek, je l' si naš ili si njihov? ja sam ferdinand
Lou Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 solidno je tuzno i da se neko pojavi na svakih deset samo da bi nekom podelio minuse, to vise nije samo dosada u zivotu Ima svakakvih ljudi, u to što pričaš svakako ne spadam, nego ti selektivno gledaš i ukalupljuješ kako ti se svidi. Kažeš, niko ti ne čita reputaciju? Kako znaš gde si šta dobila i od koga? Sama si izvalila? Nisi ni Minu sama izvalila, nego je morala reputacija da bude vidljiva, pa si pročačkala i skontala kako te je mesecima progonila. Dakle, pada ti priča u vodu. Sad, pošto je očigledno da imaš koga da pitaš za pluseve i minuse (za koje svakoga normalnog treba da boli kurac® ), pitaj kakvo ti je stanje na Agent Fresco temi. Kao što rekoh mnogo puta ovde, reputacija ide svakome po zasluzi, a to kod mene znači: okačiš link za album koji mi treba, odgovoriš na pitanje koje mene ili nekoga drugog muči, udeliš savet, napraviš dobru foru i tako dalje - dobiješ plus, dok za proseravanje, dvostruke aršine, loše fore i tako dalje dobiješ minus. Nikad jednostavnije i nikad jasnije svakome sa pola mozga. Ono što je mnogo tužnije od tvojih izmišljotina je to što toliko teško podnosiš odbijanje da si me svojevremeno makar mesec dana progonila po forumu i imala nesuvisli i zajedljivi komentar na apsolutno svaki moj post, bio on pozitivan ili negativan, vezan za muziku ili neku SiS tematiku, gde god i kada god, a do tada si bila cveće i proleće. Naravno, nisam hteo da se osvrćem na to, ali pošto nastavljaš sa istim ponašanjem četiri godine kasnije, opasno si dosadila. I kavaljerstvo ima granice.
Zen Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Ja ne znam sto tipujete sretu i lalovica Vreme je da Kuruz opet promeni tim
Zen Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Ne znam, mozda da bogdan kleci na kuruzu za kandidaturu
Fapril ethereal Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Vreme je da Kuruz opet promeni tim njemu je vreme samo da jebe nesto konacno, pa makar nas i lagao da jebe 11
Zen Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Pa daj izmislite neku Kuruzovu seksualnu avanturu Snaga reci na randomu
Zen Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Sa seksi medicinskim sestrama koje te maltretiraju I medicinski brat sa klistirom
kuruz Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 dosta mi je medicinskih sestara ove godine a čeka me još seckanja
Vlaja Buraz Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 from team stubovi to team admin С коња у магарце. 1
Fapril ethereal Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 sa veceg na manji kurac lolololo 4
Мајор Гашпар Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Коки може после Партизана само на Хајдук. Једноставно је то тако. 3
Face Of Melinda Posted September 22, 2016 Author Report Posted September 22, 2016 Pa daj izmislite neku Kuruzovu seksualnu avanturu Snaga reci na randomu Ne znam, mozda da Bogdan kleci na Kuruzu za kandidaturu to je fantasy podforum Sad je jasno ko je kome i sta je kome fantazija
Demon Seed Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Reklo bi se i u termodinamiku...ali nesto mnogo napinje sa njom, ne delue mi dae sve to sa razumevanjem stail i u vakcinaciu brt spritzen 1
bradilko Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 nie da sam upućen u raspravu, ali sam zabavljen 1
Recommended Posts