kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ima spanać, tri jajeta na oko i pržena slanina + kiselo mleko 1 1
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ogavna je vizuelno, ogavno je kako će se baciti govno da pojede ako joj padne u boks, ogavno je ono skičanje, sve u vezi svinja je za zakonom zabraniti, skroz razumem muslimane i jevreje što se toga tiče sa druge strane, koza je recimo životinja koju baš ne volim da jedem jer su mi lepe jako ovce su mi gadne takođe, ali ovde njih svakako ni nema
sale 3sm Larry Flynt Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 da, svinja je najgadnija stvar ikad, i ziva i mrtva ja sad skuhala corbu od povrca,ima li sta lepse ogavna je vizuelno, ogavno je kako će se baciti govno da pojede ako joj padne u boks, ogavno je ono skičanje, sve u vezi svinja je za zakonom zabraniti, skroz razumem muslimane i jevreje što se toga tiče sa druge strane, koza je recimo životinja koju baš ne volim da jedem jer su mi lepe jako ovce su mi gadne takođe, ali ovde njih svakako ni nema 3
Baal Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Ja ne jedem svinjetinu već godinama. Što se tiče pljeskavica i ćevapa, isključivo jedem na mestima gde se koristi samo junetina. Mada ja sam puno promenio ishranu u poslednjih n godina. Belo brašno uopšte ne jedem, isključivo spletino/ražano/heljdino/ovseno, a ponekad i integralno. Za doručak uglavnom jedem kiflice/štapiće/mafine od navedenih vrsta brašna, a ručak kako kad, uglavnom jedem kuvano i to ne preslano, masno uopšte ne jedem, punjena/rolovana sranja sam isto izbacio, kačkavalje, pohovano, mesne prerađevine (viršle, paštete i ostala smeća). Kada jednom imaš problem sa zdravljem, vrlo lako izbaciš sve gluposti i osećaš se lakše kada pređeš na normalniju ishranu.
tier_mfkr Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Piletina mi je više prekurčila, kao i govedina. Za janje bi se jebo. A i ribu volim podosta... pastrmka na žaru... joooj
soul wandering Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 mhm, neverovatno koliko je hrana bitna a koliko ljudi to potpuno zanemaruju i uzimaju sve sto im padne pod ruku ja se bas maximalno trudim da jedem sto zdravije, ali nekad prosto nemam uslova, ili ako mi je naporan dan ne mogu da izdrzim da jedem samo lagano i kuvano obavezno svaki dan, ne kapiram ljude koji mogu da zive bez kuvanog i da, meni gazirano pocelo da smeta, cak i kiselu vodu sad redje kupim, kolu skoro nikad
Demon Seed Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 sta ti je odvratno ajde realno riju zajebavaju se jedu valjaju se u blatu bas su slatke :haha:
Fapril ethereal Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ceka se Kuruz da prica kako se udavio sa Medenim srcem i koka kolom dok je gledao lajv strim Metaliku 2
Demon Seed Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 viš da pije Merak, šta ćeš bolje od toga
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja jeo konjetinu opet pre neki dan divota aj vas dvoje napustite temu Konj mi je stvarno kao pas ili macka, valjda sto sam jahala neko vreme Jahala. Konje. Da. 1
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) nisam gledao Metaliku noćas al sam malopre popio neki koktel, pa sok breskva/jagoda, pa onda Caribic sladoled i zalio Koka kolom Edited August 2, 2015 by Underkuruz 1 1
tier_mfkr Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Takođe mislim da bih na makaronama (bilo kojoj testenini) mogao da živim.
Talvi Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja na pirinču, najlagodnije. ako treba da izdvojim jednu hranu kao omiljenu - to je
Lord Iffy Boatrace Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) Inace sad sam ustao,procitao sam savete i misljenja i hvala svima koji su se ukljucili u pricu i posavetovali me ili ukazali na neke cinjenice. Edited August 2, 2015 by Lord Iffy Boatrace
Machka Naopachka Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Iffy pijan - selfi biceps mejdeni metal kamenje operacije AAAAA Iffy trezan 2
kuruz Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) :haha: Sve sam šećer. pa i Kuruz je šećerac! Edited August 2, 2015 by Underkuruz
Lord Iffy Boatrace Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) Iffy pijan - selfi biceps mejdeni metal kamenje operacije AAAAA Iffy trezan Hahah,ja jesam zapravo uvek gospodin covek .Ponasanje na mestu,bonton i to... Mozda delujem kao shaban al sam daleko od toga ....(nadam se) Edited August 2, 2015 by Lord Iffy Boatrace
Hail Metal Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Volim sva mesa, ali pečena riba i riblji paprikaš su najbolja jela za mene, šaran naravno. Najbolji ukus ikad je ukus čokolade, ko drukčije kaže, kleveće i laže. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 ja na pirinču, najlagodnije. ako treba da izdvojim jednu hranu kao omiljenu - to je .. ...prušut/pečenica/slan'na/sir/jogurt.
Recommended Posts