Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Kod mene na poslu samo Play radio i DM Sat, trece ne postoji
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 kod nas neki dzez radio, kul je i prija, ali ne uvek sreca imam slusalice tamo najbolje mi je kad tek dodjem na posao, sama u kancu, i onda pustam sta hocu ko ti slusa taj DM, sestrice?
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 (edited) kod nas najčešće Azra i Zabranjeno pušenje do 4 posle 4 folk Edited October 1, 2016 by Underkuruz
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 ko ti slusa taj DM, sestrice? Nema nekih pravila, masovno se to voli. Kad idemo sanitetom ja okrecem na Play i cim mrdnem negde vozac baci na cirilicu i tako u krug
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 nadam se novokomponovani folk, a ne toma zdravkovic stajl inace to zvuci kao najgora lista ikad Nema nekih pravila, masovno se to voli. Kad idemo sanitetom ja okrecem na Play i cim mrdnem negde vozac baci na cirilicu i tako u krug lotel radio
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Sta fali Tomi Zdravkovicu, autenticni srpski doom.
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 dosadna muzika, a jos dosadniji ljudi koji ga slusaju kad ce nam kaca, sagoresmo vise
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 lotel radio I Drina dosadna muzika, a jos dosadniji ljudi koji ga slusaju Uozbilji se. Mada za kancelariju on nije, sto jes jes, mnogo je emotivan. kad ce nam kaca, sagoresmo vise Oduvace sve kao i uvek.
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 da da, hej momci u plavom, ti moje zlato i takvi radovi
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 @grob ne mogu tomu stvarno, ne znam nikoga ko njega voli a da ga i ja volim, sve neki satro boemi nije to moj senzibilitet drinu nisam slusala nikad da da, hej momci u plavom, ti moje zlato i takvi radovi rada seljanka mica carica, moze
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Slazem se sa tim o publici Tominog ali ne treba ga dismisovati zbog toga. Rada jes seljanka ali je naslednica Dragane Mirkovic, to iskreno seljastvo koje se vidi na licu i prolazi kroz sve pare. A i zgodna je i ima dobre trake. 1 1
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 sta su trake? Tracks. koja ste seljanija Kako drugacije, mi smo provincijalci.
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 koja ste seljanija Seljanija >>>>>> Dzankeri i performansi
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Mia & Marina Visković, Marina Živković, Jana, Saša Miranović, Šako... Nataša Đorđević uvek u glavnim trenucima čobanija >>>>>>>>>>> KKN
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 plus za borisavljevicku minus za zen
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Bolje seljanija nego dzankerija, moram se i ja sloziti jbg. Razocarao me taj kolab Mie i Marine Viskovic, dve takve zene i slabo.
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 bas im losa pesma ali je nista licno kidalica
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 pa kad je kradena pesma, jebi ga zaboravih konstantno je klinč Seve vs Rozga
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 ne postoji "situacija u kojoj se susaju narodnjaci" narodnjaci i slicno se ne slusa
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Mia vrh vrhova. Zlata Petrovic ne prestaje da odusevljava, zena u tim godinama a takva gospodja, kapa dole. ne postoji "situacija u kojoj se susaju narodnjaci" narodnjaci i slicno se ne slusa Ne postoji situacijA, slazem se. Postoje situacijE.
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 konstantno je klinč Seve vs Rozga Seve>>>>>>>>>>>>>>>>>. ne postoji "situacija u kojoj se susaju narodnjaci" narodnjaci i slicno se ne slusa Zasto?
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 "ništa lično" samo u ovoj pesmi, ne može Mia da nadjebe to
Recommended Posts