lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Kontam da se na performansima Revolver ne slusa nista, jer revolucija je pocela. Seve>>>>>>>>>>>>>>>>>. Teska odluka. Seve muzicki da, ali ako gledamo vizuelno tu su.
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 I vizuelno i muzicki i kako god Seve. Sad ce Lelek da uskoci.
Talvi Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 nemam ja šta da uskačem, zna se ko je boginja
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 zato sto ima daleko bolje muzike koje moze da ispuni slobodno vreme. no, naravno, neki ne misle tako i to je ok ne mozemo svi biti urbana i kul dzankeraja
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 "ništa lično" samo u ovoj pesmi, ne može Mia da nadjebe to http://www.youtube.com/watch?v=9Iq6CtpYQS0 Ajde bezi bre, sve redom da se sagnu kraljici: http://www.youtube.com/watch?v=ih990I8jtIA CVETE MOOOOOJ, DRUGI SU KRIVI ZA SVE! 1
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Sa tri pesme devojka uradila bise nego mnogi za cele karijere. Bow down and worship. 1
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 e da http://www.youtube.com/watch?v=qaSyVLIWT5U Aaaaaa, e tu si u pravu...jao Natasa dijamante. I vizuelno i muzicki i kako god Seve. Sad ce Lelek da uskoci. Jes kurac, Rozga kada se napuca valja ko dve Seve. Ako to kazem ja koji bas ne preferiram plavuse, sta dalje reci. zato sto ima daleko bolje muzike koje moze da ispuni slobodno vreme. Ima, ali se ne vrti u tvom plejeru.
vudun Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 (edited) ne postoji "situacija u kojoj se susaju narodnjaci" narodnjaci i slicno se ne slusa Pa Severine, Borisavljevićke i sl. nisu narodnjaci. Ja ovih dana slušam Zaima Imamovića, oca sevdalinki. Zlata Petrovic ne prestaje da odusevljava, zena u tim godinama a takva gospodja, kapa dole. Oduvek mi je ličila na neku Azijatkinju, stoga jasno zašto ti zaigraju leptirići u stomaku kad ugledaš Zlatu. I da, Muzička apoteka na TV Melos >>>> sve rok, metal pičke materine od emisija ikada. Edited October 1, 2016 by vudun
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 zato sto ima daleko bolje muzike koje moze da ispuni slobodno vreme. no, naravno, neki ne misle tako i to je ok ne mozemo svi biti urbana i kul dzankeraja To su ukusi, kako se meri sta je bolje?
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 sudeci po yumetalu vecina metalaca ili onih koji se tako osecaju su fanovi kojekakvih "narodnih" pesama a gledate i parove verovatno a onomad je bilo kvalitetne rasprave u kstu ponedeljkom na metalu kako nije trve slusati narodnjake eeeee 'de ce vam dusa ne u pakao vise sigurno
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 To su ukusi, kako se meri sta je bolje? Pecurkama, esidom i kineskim stapicima.
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Ima, ali se ne vrti u tvom plejeru. sta ti znas sta se vrti u mom plejeru? nisam ja non sto na skroblovanju ko neki ovde
Antikristina Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Cvete moj kida iako me Dragana nervira I Rozga je očaj, dobro kaže Bare Severina bolja sto puta
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 a onomad je bilo kvalitetne rasprave u kstu ponedeljkom na metalu O da, kvalitetne rasprave na podu hodnika kst-a, dok se cepa dvolitra apatinca. Nema sta, sve akademik do akademika.
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 To su ukusi, kako se meri sta je bolje? sta je bolje, sta je drugacije, nebitno je smesno mi je da vas gledam ovde na yumu kako pricate takve stvari a vecina metalaca je pre sto godina bila u fazonu nikako narodnjaci ni mrtvi :haha: O da, kvalitetne rasprave na podu hodnika kst-a, dok se cepa dvolitra apatinca. Nema sta, sve akademik do akademika. pricamo o metalcima, ne o akademicima
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Da li ja merim svoju metalnost tako sto necu slusati narodnjake?
vudun Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 e da http://www.youtube.com/watch?v=qaSyVLIWT5U
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 sta ti znas sta se vrti u mom plejeru? Tvoj cede plejer sigurno ne vrti motorhed i slejer. I sigurno se ne osecas super kada cujes kako urla Alis Kuper. 1
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 onoga sto je sustinski bunt, kontra mainstreamu ne postoji vise nigde ubili vas hipsteri i jeftine emocije i carlija ste oterali beograde pod vodom
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 a vecina metalaca je pre sto godina bila u fazonu nikako narodnjaci ni mrtvi Vecina metalaca pre sto godina ne bi slusala KKN i Kayo Dot, i pisali bi po tom smecu. A na kraju krajeva, ko je rekao ovde da je metalac? Radmiz, Slobo, Lelek i ja sigurno nismo.
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Tvoj cede plejer sigurno ne vrti motorhed i slejer. I sigurno se ne osecas super kada cujes kako urla Alis Kuper. Motorhed ponekad, Slejer retko, Alis Kupera ne volim uostalom, ja i nisam metalac, to je uslov da se bude admin
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 samo fensi hitovi tzv. folk šamaranje a posle te početne euforije, klasici http://www.youtube.com/watch?v=zBmzoUuf6eA
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 ovo je u stvari ne metal forum, samo gardijan niej apdejtovao naziv
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 severina je presexi bez da se nesto cima previse rozga se prekasno setila da ne treba da bude gnjeca pa se sad pod stare dane ubija i skida da ovu sustigne, ali uzalud zato vam kazem zene, nemojte biti rozga ili marija serifovic, vec izadjite iz bermuda i uzivajte u svojoj zenstvenosti kao ja i katarina grujic. 3 1
Recommended Posts