lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 NE POCINJI JEBOTE, NACECU FLASU PRE PIJANKE Motorhed ponekad, Slejer retko, Alis Kupera ne volim uostalom, ja i nisam metalac, to je uslov da se bude admin To je uslov da se bude i redovan clan foruma, ako nisi kojim slucajem primetila. A na metal forumu slusati KKN ili Miu, pa isti kurac.
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 onoga sto je sustinski bunt, kontra mainstreamu ne postoji vise nigde ubili vas hipsteri i jeftine emocije Kakav bre bunt i kontra? Svi ovde imamo +30 i radimo, slusaj sta ti se slusa, kakvi anti kurci. severina je presexi bez da se nesto cima previse rozga se prekasno setila da ne treba da bude gnjeca pa se sad pod stare dane ubija i skida da ovu sustigne, ali uzalud zato vam kazem zene, nemojte biti rozga ili marija serifovic, vec izadjite iz bermuda i uzivajte u svojoj zenstvenosti kao ja i katarina grujic. +
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 +30 i radimo pa kakav je to sad argument za bilo sta
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 ima ovde i keva i razvedenih i nezaposlenih i bivsih radnika ksta i bivsih zvezdasa
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Argument za recimo IMAM PAMETNIJE STVARI U ZIVOTU I ZABOLE ME BAS KURAC ZA MUZIKU
kuruz Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 ne može da se pijanči sa kolegama/drugarima/komšijama uz muziku koju oni ne slušaju ili da se gleda reprezentacija bez četničkih
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Seve >>>>> jebi ga Dobrokese Ma ok brate, nemam ja nista protiv Seve, najbolje na svetu prima facial. http://www.youtube.com/watch?v=zhRVVWmwxc4 al moz da udelis sto minusa i boli te kurac Nesto si me pobrkala. ili da se gleda reprezentacija bez četničkih Dodela medalja iz Atine 1995. moze samo uz Baju.
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 +30 i radimo pa kakav je to sad argument za bilo sta Pa o kakvom buntu pricas kad si sraf sistema. Argument za recimo IMAM PAMETNIJE STVARI U ZIVOTU I ZABOLE ME BAS KURAC ZA MUZIKU Ja obozavam muziku kao sto znas ali ne gledam fasisticki na istu.
vudun Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Jovanka Budisavljević >>> Mia Borisavljević. Prva je imala samo Tita pored sebe. Ovu drugu podvode raznim, nazovi, političarima.
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 dara ima jednu novu super stvar, ali slogurace mi se zen, necu da kacim
Zen Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 slobodno, ovo je random a ja imam da ucim uzivajte
lemmy sixx Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=HqV295PW5yc LAZES DA SI SRECNA SVE VEC ZNAM O VAMA PORED NJEGA ZIVIS A IPAK SI SAMA
truliandedzombileš! Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 onoga sto je sustinski bunt, kontra mainstreamu ne postoji vise nigde ubili vas hipsteri i jeftine emocije sluša se entombedcore i južni vetar to je suština bunta a ti radiš na RTSu ćuti. http://www.youtube.com/watch?v=644St-mLg6I 1 1
Grobodan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 (edited) Human: Posle Brutal Assaulta, Exita i Mejdena, konacnog skora od 48 metal bendova za mesec dana moze i folkoteka. Ti, ides ispred SKCa na dvolitru? Edited October 1, 2016 by Grobodan 3
Recommended Posts