truliandedzombileš! Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Spalićemo RTS oooo spalićemo ga. 1
lemmy sixx Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Ili sam recimo montažer, a ne urednik. Mogu da utičem na segmente emisija u manjoj ili većoj meri, u zavisnosti od autora i same emisije, ne i na sam koncept emisije. Radim svašta, od tog vajnog informativnog programa, perko dokumentarnih serijala, muzičkih emsija.... Ono na šta ti ciljaš je pravljenje programske šeme, to rade urednici programa. Za informativu se obrati uredniku informativnog programa, eo recimo Obućini. Pa izvini, predstavila si se kao neki urednik. Mozes da utices na program, oblikujes ga, blablabla...montazer ne utice nista, montazer je produzena ruka autora. Tj. da budemo tacni, montazer je autorov alat, kao sto je montazerov alat software, U velikoj vecini slucajeva, a verovatno je tako i na RTS-u. Ako i imas neku slobodu, ona je iskljucivo tehnicke prirode ili u obliku saveta kako da se vizuelno poboljsa proizvod (barem je tako kod "no name televizija kod kojih je vozac urednik programa" , mozda je kod vas na nacionalnoj televiziji to neozbiljnije pa je montazer kao neki faktor i utice na to o cemu se u Dnevniku 2 prica). A moras priznati da odluka da li ces u sekvenci za katovanje koristiti "zilet" ili CTRL+K ili da li ce plocica za potpis (lower third) biti plave ili crvene boje bas i nije nesto sa cim urusavas sistem iznutra. A moj posao jeste pravljenje programa, kao i bilo ko ko radi u produkciji programa. Ko da nikad nisi ni radio na Tvu pa ne znaš. A da, vama je varovatno tetkica bila i spiker, a vozač usput i urednk programa, tako to ide u malim sistemima. Tvoj posao jeste pravljenje programa. Tj. izrada da budemo tacniji. Ali tvoj posao nije sadrzaj programa, oblikovanje programske seme niti ista slicno. Znaci, ne utices ali bas nimalo. I nemoj se folirati. Ali ako kojim slucajem imas uticaj o kojem pricas, onda taj tvoj veliki i ozbiljni sistem bas i nije toliko ozbiljan. Kod nas malih kod kojih je tetkica spiker to ne ide tako. E da, kada vec pricamo o tome i kada imas toliki uticaj, ajde molim te utici da se Slagalici promeni vizuelni identitet, jer ovo je blagi uzas. 21.vek je, uradite nesto sa tim Skockom, grafikom i muzikom. 1996. je bila pre 20 godina. To od kad si video moj prvi post na forumu, pocelo je. Narocito od perioda kada smo zajedno bili moderatori na ne metalu, tada si poceo da me drkas na skoro svakom postu. Jebiga, ja sam bio moderator pre 12-13 godina, zaista se ne secam da li sam te tada drkao. Ali cisto sumnjam, verovatno nisam. Nisam te drkao ni kada si me pre banovala (i ne samo ti nego i ostali moderatori), jer sam realno u velikoj vecini slucajeva to i zasluzio (i banove ostalih moderatora). Poceo sam te drkati kada si krenula da me banujes bez razloga, ukidala mi mogucnost pisanja statusa, tolerisala kojekakve Vodovode LDP -ove i slicne Gruove da banuju selektivno ljude koji im se ne dopadaju itd. Eto, zato sam te poceo drkati. Ali to je sada nebitno, dolazim ovde 3 puta mesecno pa nema poente o ovome vise diskutovati. 4 2
bo88gdan Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Samo nemojte lepo Metalci su govna hipsteri jos veca Zen volim te, daj meni moderatorske moci necu te razocarati
johnnyzzz Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 metalci koji su toliko avangardni da su obrnuli igricu... natrag do narodnjaka ti to ne možeš da razumeš
Grobodan Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Bolje najgrđi narodni krmećak nego Swans i Sunn O===))) 1 3
johnnyzzz Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 šteta što nemaš neki drugi način da utičeš na đubre kojim zatrpavaju forum osim besomučnog i besciljnog raspravljanja 1 1
Talvi Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 borin novogodišnji program >>>>>>>> RTS-ov novogodišnji program
KazimKazim Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 (edited) Edna pesma, edna zelja >>>>>> tri boe zvuka + bunt A i tamo e Smorok alternativna i placena publika u studiu bolje reagovala kad dodze, recimo Zana, nego neki tamo tromboni i trubaduri zvani Beban i Irie.fm...dzabe pare, kad ekstremiteti krenu da se mrdau uz proverene stvari Formae prolazna, klasae vecna Vini Pol >>>> Hake Edited October 2, 2016 by KazimKazim 1 1
B@K@ Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Podrška za rokenrol, mjetal, etno i setno melos i svu dobru muziku koja dira u mozak, srce i šupak! SLAVA!
Sreta Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Baja Mali peva iza zgrade, doveo ga lik na gajbu Kako da ne uzivam, kako?
truliandedzombileš! Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 baja je veći buntovnik od cele jelen top lista govnarije ne volim te alija
Antikristina Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Kakav buntovnik, je l rekao Torbica da neće da peva 'Komunjare', pička
Јарослав Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 (edited) u jebote vratio se Prince Edited October 2, 2016 by Јарослав
Vresište Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Mislim da bi slušanje narodnjaka i mjetala trebalo da izazove neku autoimunu boles'. ono, fazon, ultra ironična kazna za neukus... 2
Zen Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 @lemi klin ploca ja tebi objasnjavam sta ja radim, a ti meni objasnjavas sta je ne radim jer nisam urednik i graficki dizajner isuse nema svrhe raspravljati se oko toga sta radi i cemu sluzi diplomirani montazer na tvu kad imas svoje ideje o tome koje podrazmevaju radno mesto operatera a treba opet kad se vidimo uzivo da se pravis fin i cjutis ko mula, ajde bezi slusaj narodnjake licimuru metalci koji su toliko avangardni da su obrnuli igricu... natrag do narodnjaka ti to ne možeš da razumeš realno nego, random ontopic Japanese sewage trucks now smell like chocolate ogavno :haha:
lemmy sixx Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 a treba opet kad se vidimo uzivo da se pravis fin i cjutis ko mula Opet? :haha: Ti i ja se nikada nismo videli uzivo. Skidaj se sa dopa jebote. 2 3
Zen Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Upoznali se dva puta pred svedocima. Izvadi glavu iz guzice i belih pantalona.
truliandedzombileš! Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 lemi pijan oba puta upoznaćete se i treći put 6
perzekjušn menijak Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Sve će vas lečiti dj Macura. 2
lemmy sixx Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Upoznali se dva puta pred svedocima. Izvadi glavu iz guzice i belih pantalona. Kada? Ne secam se apsolutno ni tebe ni upoznavanja. U poslednjih 5-6 godina sigurno nismo.
Recommended Posts