HUMAN Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 ofišl, bajo moj E dokurca, što nisu ubacili metaliku, tačno bi ih Lars istreso iz gaća, granda ne bi bilo više..
kuruz Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 prosečan metalac: - kupujte originale, podržite bendove, trte mrte - Metalika đubrad, ne daju da se piratizuju njihove pesme bla bla bla 2 2
HUMAN Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Pa jbg kad druge boli racku za pirateriju.. a da se ovo stvarno dogodilo, večno bih bio zahvalan i larsu i metaliki, oprostio bi im sva na sranja..
vudun Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Uvek Šemsa, nikad Katatonia. A novog GG Allina nema pa nema... U pravu je Klint Istvud s onim komentarom od letos. Uuu centar. 1
Demon Seed Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Inace meni e tai 23 super film, mada sam video dosta negativnih kritika...este poslednja 1/4 filma prilicno problematicna, ali sama idea mie olicna Bio na početku malo zanimljiv, problem je što su u prvoj trećini toliko zapetljali, da se 'momenat' u kom se razjašnjava šta se zapravo desilo razvukao na ostale 2/3 filma
KazimKazim Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 (edited) Jbg, svaka drama od ekspozicie do zapleta i kulminacie - mora doci i do peripetia meni nie bio toliko komplikovan, sta vise zanimljiv (oni baikoviti i strip delovi su mi bas predobro uradzeni, za razliku od gomile ovih super heroi klise adaptacia)...rasplet e prilicno amaterski spravljen, ali kapiram dae bilo ogranicenje po holivuckim standardima (ne preko 100 minuta) i onda useravanje, zbrda zdola zonfic Edited October 5, 2016 by KazimKazim
Zen Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 kakva zgrada za hram!!! japanci pobedili Jian-Ji Temple, Osaka, Japan, 1960s (Kiyoshi Kawasaki) a ovo je ispalo iz Moebius/Jodorovsky stripa The Palace of ceremonial rites, Tbilisi, Georgia. Masterpiece of the Soviet modernism erected in 1985. The building was bought by a local businessman who was finally buried there in 2008.
Talvi Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 samo http://www.thebohemianblog.com/2012/04/urban-exploration-communist-party-headquarters-buzludzha-bulgaria.html
SkullKrusheR Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 http://www.uncubemagazine.com/blog/13412155
Grobodan Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Sto zatvoriste temu Spomenar Hteo sam da napisem da je smece. 2
Grobodan Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Major za admina. Eventualno Sreta ili Bora. 2
Demon Seed Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Kad stupa u pogon PMS nalog? Hteo sam ja odavno da otvorim temu 'Leksikon', ali sa pripremljenim pitanjima na koja će svi da odgovaraju. Pitanja ''Sa koliko godina ocenjuješ da ćeš da umreš?'' ''Koju bi pesmu voleo/la da ti puste na sahrani?'' i tako dalje 1
bo88gdan Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Najrealnije bi bilo da mene postavite za Admina ispunjavam sve uslove 1 9
lemmy sixx Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Za admina neko ko slusa metal. Ili to ili promeniti ime foruma u YUSugejziostalonarkomanskodjubre.net Ili zovite onog hermafrodita androida iz projekta Revolver da drzi performanse adminske. 2 2
Мајор Гашпар Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Пошто је Доктор непожељан јер би очистио жито од кукоља, онда је најподеснија личност господин Талви. Гробар+љубитељ Украјине.
Hail Metal Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Nema tu mnogo filozofije, na kompletnu muziku postaviti Lemmy Sixxa i azala i niko drugi, na sport Majora i nikog drugog. Na sve i svašta kuruza, on je prihvatljiv za sve i za grobare i za cigane. A mene ako se sete na dan zahvalnosti, sete se, neću da me posle neko etiketira da sam imao vlast u vreme Vučića, ne treba mi to. 2
Sreta Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Samo da ne bude odredjeni clan cije ime pocinje na Lo. 3
vudun Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Narafski. Ali po mračnim haustorima uveliko kruže priče kako je Divlji Tigar već rezervisan za admina.
Recommended Posts