KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 A i ti Kecmane, sa onom tvoiom puscetinom...oterao si mog Lesia, sad nece da se vrati kuci...sta cu ja bez mog Lesia
lemmy sixx Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 (edited) Dok ih ti identifikujes imaju prednost prvog pucnja. Edited October 7, 2016 by lemmy sixx 1
Fapril ethereal Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 novi admin ne moze da bude neko ko provodi lenjo kišno popodne sa suve strane prozora i koji se budi kasno u danu bez mnogo obaveza 1
vudun Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Novi admin mora da bude neko ko danju spava, noću luduje, s đavolom se kocka, dušom trguje. 1
Toki89 Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 a ovamo ćale daj nešto pare,ćale daj za cigare
vudun Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 http://mondo.rs/a945...tukli-tuca.html Povodom svega ovoga se oglasio i Anin bivši dečko, albanski biznismen Ćazim Feliks Osmani koji je poludeo je kada je saznao da je njegovu bivšu tukao muž. "Čim sam čuo šta joj se dogodilo, pozvao sam Anu, ali ona nije bila dostupna. Ona je dobra devojka i ne zaslužuje da bude povređena. A taj mali će naje*ati! Ošišaću mu sve dredove na glavi. Moje bivše žene su uvek pod mojoj zaštitom, jer ja ne podržavam nasilje", rekao je Ćazim za "Alo". Na spekulacije da je Rasta prebio pevačicu zbog ljubomore, albanski biznismen kaže: "Mislio sam da je on ljubomoran na mene. Letos je izdramio i nije je pustio da sama održi koncert u Poreču, već sam morao i njega da angažujem. Još tada sam mu skrenuo pažnju na ponašanje i ljudski ga zamolio da bude džentlmen u braku. Nije me poslušao i moraće da snosi posledice", zapretio je Osmani. Vraćajte Trlaju.
Fapril ethereal Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 a ovamo ćale daj nešto pare,ćale daj za cigare more mars jebem li ti koske stare 1
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Bilo bi Republika Srpska stail...90% i kurca baka vecerala, vise instance se pitau
Vlaja Buraz Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 "MAKE YUMETAL METAL AGAIN." Реално, док се Телконтар не врати, ништа од те приче.
Demon Seed Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 more mars jebem li ti koske stare RADI B'E VUČI SECAJ B'E ZASUČI B'E RUKAVE
Sreta Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 IN D SKAJ OH MAJTI IGL http://www.youtube.com/watch?v=UOLSsxy1cLQ
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 (edited) a sta se ovde desilo, sto je zen dala otkaz? Edited October 9, 2016 by soul wandering 1
truliandedzombileš! Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 pobedio je metal i narodnjaci 1
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 ne ozbiljno, dajte neki presek da budem u toku
Demon Seed Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Izvolte: http://www.yumetal.net/forum/topic/62512-spomenar-333/ A počelo je onom raspravom TV Dobrokes vs RTS, ne znam na kojoj temi beše, mrzi me da tražim, možda i na ovoj. Zatvoriše spomenar temu pre nego što sam stigao da odgovorim, nisam bio kod kuće kad se to dešavalo, možda bi moj post pomogao da se umanji tenzija
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 cek, nadurila se zbog bojkota teme, ne kapiram opet? vec milion puta se desavalo da tema ne uspe, sta sad. mislim, nije da mi je zao sto je otisla, samo sam mislila da se to nikad nece desiti 1 3
truliandedzombileš! Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 zen se naljutila jer nismo heli da se igramo. a svaka njena tema je tako prolazila. ili gore tipa onaj nesretni yumetal veliki brat. 1 1
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 vec sam i zaboravila na to ok sve u svemu, mislila sam da je nesto daleko ozbiljnije hvala demone na pojasnjenju <3
Recommended Posts