Demon Seed Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Sa 'yumetal veliki brat' se sećam onih Sisusovih montaža, koga boli kurac ako je neko spamovao između, toga se i ne sećam... mislim, nije da mi je zao sto je otisla, samo sam mislila da se to nikad nece desiti Uh uh ala si direktna i beskompromisna... Dobro bi ti došao jedan Sreta da te nauči manirima. 1
bo88gdan Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Razumem ja hejt za moj divni predlog da ja postanem admin... Zvezda je ipak zvezda i onda koliko te vole toliko te i na neku stranu i proklinju
Demon Seed Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Samo nemoj nikad da popiješ neke lekove u stanu svoje ljubavnice i dobar si
truliandedzombileš! Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 10:2 ne znaš? možeš da budeš admin na šugejz drim pop fanovi benda oejziz eventuaaalno
Vlaja Buraz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Јеботебог, зенадмин стварно дао отказ, нисам видио "Споменар". Па ово је као кад на изборима побиједи опозиција за коју навијаш... Након почетне еуфорије јасно је да они немају појма шта да раде, а неминовно је да ће стање остати срање. 1
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 jeste peti oktobar stajl samo je ovog puta bio sedmi
Hail Metal Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Bilo bi steta da napusti forum sad kad nije moderator. 1
oʞɾoƃ Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 mene interesuje da li će novi admin da je banuje zbog teatralnog odlaska sa foruma i zbog otvaranja duplog naloga
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 mene zanima ko ce biti novi admin i nacin na koji je biran
kuruz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 mene interesuje da li će novi admin da je banuje zbog teatralnog odlaska sa foruma i zbog otvaranja duplog naloga neće, promenjen je pravilnik odmah sam to pogledao a i nije rekla da napušta forum, nego da neće više biti admin
truliandedzombileš! Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Јеботебог, зенадмин стварно дао отказ, нисам видио "Споменар". Па ово је као кад на изборима побиједи опозиција за коју навијаш... Након почетне еуфорије јасно је да они немају појма шта да раде, а неминовно је да ће стање остати срање. neistine. znamo šta treba. uvesti grobarsko-ustašku strahovladu. ali nas niko ne pita. 1
oʞɾoƃ Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 nacin na koji je biran Vlasnik foruma će izabrati novog admina prema potpuno arbitrarnim kriterijumima.
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 nesto mislim da ce biti doktorka, sto bi bilo super
Grobodan Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Podrska za zdravstvo, vreme je da nas resor ojaca.
vudun Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Novi admin da se svečano kruniše za bugarskog kralja ali i da postane tata sviju Hrvata.
vudun Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Ako se dobro pokaže da mu dodelimo i čin maršala
Berliner Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 smorok je bila moj jedini marsal, drugog ne priznajem. moze nesto drugo, generalisimo
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 moze i grobarski brat major naravno steta sto se nista ne pitamo
Recommended Posts